Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 09 16, 14:06)
Na avytės po visą dieną ištisą vasarą saulėj ganos, tai jau pusdienis tapkučių džiovinimo saulėj kažin ką ten gali išdegint. Ir dar LT smile.gif
O bačiukai - gražuoliukai 4u.gif

Gal gyvam plaukui nekenkia mastau.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 09 16, 14:08)
Dėkui visoms už gražu žodi  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš irgi kaip Kadabra siūlyčiau pažaist ir išgelbėt, jei gerai gavosi ir storis ir tik siaurumas yra pagrindinis trūkumas  ax.gif .
Juk niekas nekliudo pabandyt trečia karta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ,o tada tik velk ir siūk grožius i sveikata  thumbup.gif  wub.gif

nu gal dar tokio amziaus kaip Kadabros ar Besijuokiancios vaikam ir gali siut, velt ir...uzdet... lotuliukas.gif maniske tik tapukus musiau ir nesioja su malonumu (tik , kad nepamenu kada turejo-vis ner kada nuvelt blush2.gif ) o jau kokios kepses, ar saliko...vargiai uzdeciau
Atsakyti
tep jep, juperi - starost ne radost tongue.gif

QUOTE(dzūkė @ 2011 09 16, 13:53)
Reikia ir man su kuo nors pasirodyt biggrin.gif  -vėliau mažuosius(vidus 11cm) blush2.gif
user posted image

grazus, o jau mazumas wub.gif

QUOTE(Katinytis @ 2011 09 16, 14:08)
Juk niekas nekliudo pabandyt trečia karta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ,o tada tik velk ir siūk grožius i sveikata  thumbup.gif  wub.gif

tada tikriausiai velciau daugkartines sauskelnes cool.gif
Atsakyti
[/QUOTE]tada tikriausiai velciau daugkartines sauskelnes
[QUOTE]

tas nėr irgi taip blogai mirksiukas.gif
Atsakyti
Nežinau, aš tai esu mačius tokių gražių veltų darbų, kad su mielu noru nešiočiau, ir kai iolika buvo, ir dabar kai tik truputi biggrin.gif virs trisdesimt.
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 09 16, 13:13)
nu gal dar tokio amziaus kaip Kadabros ar Besijuokiancios vaikam ir gali siut, velt ir...uzdet... lotuliukas.gif  maniske tik tapukus musiau ir nesioja su malonumu (tik , kad nepamenu kada turejo-vis ner kada nuvelt blush2.gif  ) o jau kokios kepses, ar saliko...vargiai uzdeciau

O aš saviškei sakiau:
-aš išdėlioju vilną, o tu jau pati susikurk dekorą, bet tokį, kad nešiotum.
Nu, kad pridėjo doh.gif gavosi margas, uch, jaunystė liejas per kraštus lotuliukas.gif
Į paskaitas eit....„ai....gal aš tavo maiše ką nors pasižiūrinėsiu“ ir išsirinko kuklutį.
o dar įkalbinau ir kitą užsidėt pasikeisti, kursiokės pagyrė, užklausė iš kur čia tokių gražių ir šiltų imi, tai dabar tik pageidavimus girdžiu.

Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 09 16, 13:53)

Reikia ir man su kuo nors pasirodyt biggrin.gif  -vėliau mažuosius(vidus 11cm) blush2.gif

grazuciukai wub.gif gal ant kurpaliuko velti, nes priekiai labai grazus?
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2011 09 16, 10:27)
tikrai ispudingi darbai bigsmile.gif jau noreciau tokiu batu grazus batai
kazin kiek tokiems padaryti reiktu laiko g.gif ir ar moka kas pas mus tokius suvelti g.gif

labai grazus smile.gif ir man idomu ar galima kur uzsisakyti tokius kad nuveltu...
Atsakyti
Na, manau pas pačią Nagornają. Ten gi jos parduotuvė, rašo, kad batus surenka profesionalūs batsiuviai. Šiaip laikais parsisiųst problemos nėra.
Čia kai padarys kas nors, tai gali būti doh.gif . O kas net ir galėtų padaryti, tas savo darbą ir vardą gerbia ir kopijavimais kaži ar užsiims.
Atsakyti
Dzūke, fainučiai mažuliai bigsmile.gif man patinka mažiukus daryt
Va paprašė į Suomiją su Troliais Mumiais, tai net skaičiau, kas do žvėrys, nes iš tarybinio filmuko prasti prisiminimai buvo doh.gif pasirodo mieli baltučiai geruoliški kaip debesėliai ten jie, nu tai subandžiau, beveik trimetukėms:
user posted image
Atsakyti
kokie mumiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 09 16, 15:59)

Va paprašė į Suomiją su Troliais Mumiais,

kokie grazuciai, lengvuciai, o jau mumiai wub.gif
Atsakyti