Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

visoms laba diena blush2.gif
paziurejau jusu darbelius, tikrai grazus
norejau visada ismokti velti, bet niekaip neprisiruosiau irnesakyk.gif jug tam laiko reikia, o kai dirbi ir mokais jo niekada neuztenka... O jus saunuoles 4u.gif
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 09 11, 17:01)
Dar kartą Nagornaja tik kitaip. Nepatingėkit pažiūrėt jos darbų, jie nerealūs.

tikrai ispudingi darbai bigsmile.gif jau noreciau tokiu batu grazus batai
kazin kiek tokiems padaryti reiktu laiko g.gif ir ar moka kas pas mus tokius suvelti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2011 09 16, 10:19)
O kas tai, iškirpt-privelt?  g.gif  B siūlo vėl šlapinti ir tampyti, bet nežinau ar padės  g.gif

prakirpt (ikirpt ir apvelt)...
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 09 16, 10:58)
prakirpt (ikirpt ir apvelt)...

Juperi, gal galėtum išsamiau parašyt, nesu dariusi to 4u.gif Tiesiog įkirpimas ir kraštų apvelimas ar taip? Čia matyt per vidurį reikėtų kirpt, bet įdomu kaip atrodytų, neprasiskėstų labai jis, jei jau per siaura g.gif g.gif ..niu toks galvos skausmas, kad matyt geriau kitas per naują nuvelt, būčiau nors nenulatexavus, tai padaryčiau mažesnį dydį..sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2011 09 16, 11:04)
Juperi, gal galėtum išsamiau parašyt, nesu dariusi to  4u.gif Tiesiog įkirpimas ir kraštų apvelimas ar taip? Čia matyt per vidurį reikėtų kirpt, bet įdomu kaip atrodytų, neprasiskėstų labai jis, jei jau per siaura  g.gif  g.gif  ..niu toks galvos skausmas, kad matyt geriau kitas per naują nuvelt, būčiau nors nenulatexavus, tai padaryčiau mažesnį dydį..sad.gif

velk kitas... ikirpimas gali tik siek tiek isgelbeti, jeigu tik siek tiek per siaura...
Atsakyti
sveikos,

katinyti, super, man tai pirmosios 4u.gif
Jau lelyte kokia graziiiii (pas mane bernai, tai tokiu groziu namie nerasta)..

QUOTE(Rittule @ 2011 09 16, 11:04)
Juperi, gal galėtum išsamiau parašyt, nesu dariusi to  4u.gif Tiesiog įkirpimas ir kraštų apvelimas ar taip? Čia matyt per vidurį reikėtų kirpt, bet įdomu kaip atrodytų, neprasiskėstų labai jis, jei jau per siaura  g.gif  g.gif  ..niu toks galvos skausmas, kad matyt geriau kitas per naują nuvelt, būčiau nors nenulatexavus, tai padaryčiau mažesnį dydį..sad.gif

ikelk nuotrauka, geriau matysis slepeciu proporcijos.
jeigu tikrai super geros, storos ar labai artimos sirdziai (kokiu nesinori aisku mest) - kirpk tiek, kiek reikia, o i iskirpta vieta isiuk numegzta stulpeliais mezginio gabalelio ar placia guma (na, neisivaizduokit baisiai - tikrai galima kazka sumeistrauti, ypac su mezgimu - tik va visgi reikia matyti slepetes). Jeigu taip darytum, tai ir iskirpto krastelio apvelt nereiktu - sutvirtintum siudama.
Atsakyti
Pritariu Kadabrai. Jei nesitingi zaist, kodėl gi nepabanzius. Galima gi ir gumele, sniureliu suvarstyt. Tik jei kantrybes nera, kartais paprasciau naujas suvelt, bent jau man:ax: . Galu gale man tai labai nuobodu su tuo paciu daiktu ilgai zaist.
Pasirodo tokiu oru tapkes labai gerai dziusta ... siltnamyje biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 16 rugsėjo 2011 - 12:26
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 09 16, 13:23)
Pritariu Kadabrai. Jei nesitingi zaist, kodėl gi nepabanzius. Galima gi ir gumele, sniureliu suvarstyt. Tik jei kantrybes nera, kartais paprasciau naujas suvelt, bent jau man:ax: . Galu gale man tai labai nuobodu su tuo paciu daiktu ilgai zaist.
Pasirodo tokiu oru tapkes labai gerai dziusta ... siltnamyje biggrin.gif .

kai saulute yra - bedos mazai. Pas mane lauke ant palanges pietineje puseje suguldytos - siaip jau vasara tai isdziudavo per diena beveik. Dabar - siek tiek ilgeliau tikriausiai truktu, ne tokia ta saule...
Atsakyti
Man paskutinės džiuvo nuo ketvirtadienio iki pirmadienio, buvau pasiutus jau, nei atiduot, nei i orkaite dziaut.
Kepure vaikui veliu, kazin kas gausis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 16 rugsėjo 2011 - 12:49
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 09 16, 13:48)
Kepure vaikui veliu, kazin kas gausis ax.gif

tikriausiai kepure biggrin.gif

p.s. esu slepetes dziovinus ant elektrines pagalveles: cia kai laaabai greitai reikejo issiust, bet naturali saule man su niekuo nesulyginama cool.gif
Atsakyti
Skaičiau, kad džiovinti saulėje vilnos gaminius negerai, perdega plaukas ir trapus pasidaro-lūžinėja g.gif
Vainasi šlepetės greičiau dyla unsure.gif
Bet, kad tos kaitrios saulės šiemet nelabai buvo biggrin.gif

Reikia ir man su kuo nors pasirodyt biggrin.gif -vėliau mažuosius(vidus 11cm) blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 16 rugsėjo 2011 - 12:55
Na avytės po visą dieną ištisą vasarą saulėj ganos, tai jau pusdienis tapkučių džiovinimo saulėj kažin ką ten gali išdegint. Ir dar LT smile.gif .
O bačiukai - gražuoliukai 4u.gif
Atsakyti
Dėkui visoms už gražu žodi 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aš irgi kaip Kadabra siūlyčiau pažaist ir išgelbėt, jei gerai gavosi ir storis ir tik siaurumas yra pagrindinis trūkumas ax.gif .

(pas mane bernai, tai tokiu groziu namie nerasta

Juk niekas nekliudo pabandyt trečia karta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,o tada tik velk ir siūk grožius i sveikata thumbup.gif wub.gif
Atsakyti