Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Katinytis, man pirmosios įdomios, tiek visko panaudota dekorui. thumbup.gif
Atsakyti
gražios riešinės wub.gif , aš čia ne į temą blush2.gif pasiuvau lėlytę

user posted image
Atsakyti
Katinyti,labai gražios wub.gif
Saulytėslėlė labai faina biggrin.gif
QUOTE(srauni_upe @ 2011 09 15, 15:39)
nežinau ar čia tas pats reikalas, bet čia netoli menu muzos tai įmetu http://www.artinn.lt...ateksas-250-ml/ lateksas

Toks ir mūzoj drinks_cheers.gif

Atsakyti
Vakar skambinau į Meno mūzą Vilniuj paklaust dėl latekso, tai sakė, kad turi, o kaina litro 40 Lt .Turi ir 250 ml, bet kainos, tai šito nepamenu ax.gif
Gražūs vėlinukai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 15 rugsėjo 2011 - 20:04
QUOTE(Katinytis @ 2011 09 15, 17:44)
Senokai jau nuveltos, bet tik dabar panorusios gražiai papozuot riešinės  4u.gif

pirmosios labai labai wub.gif tokių žemiškų spalvų, minkštutės, švelnutės atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Katinyčio pirmos riešinės labai dailios wub.gif

saulyte2, kokia miela lėlytė wub.gif labai gražūs rūbeliai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 09 15, 16:39)
nežinau ar čia tas pats reikalas, bet čia netoli menu muzos tai įmetu http://www.artinn.lt...ateksas-250-ml/ lateksas

QUOTE(raganele @ 2011 09 15, 20:31)
Toks ir mūzoj  drinks_cheers.gif

QUOTE(Ronet @ 2011 09 15, 21:01)
Vakar skambinau į Meno mūzą Vilniuj paklaust dėl latekso, tai sakė, kad turi, o kaina litro 40 Lt .Turi ir 250 ml, bet kainos, tai šito nepamenu  ax.gif

ačiū merginos labai 4u.gif kitąsyk ten ir imsiu, ba tiek pat sumokėjau už dvigubai mažesnį kiekį..
Atsakyti
saulyte2, simpatulka lėlytė 4u.gif
Atsakyti
Be visa to ir skystesnį bent dvigubai doh.gif .

Katinyti, man gražios abejos riešinės 4u.gif thumbup.gif .
Atsakyti
Patarkit, merginos 4u.gif
Vėliau iš karšinio vyriškas 44 dydžio šlepetes, kurpalius mano toks samadielnas, be kelties.. Dar kol šlapios buvo, paprašiau MB pasimatuot (jo 42 d.), niu sako galėtų būt platesnės per keltį, pratampė kažkiek.. Aš kaip ir rami likau. Dabar pasimatavo sausas, sako siauroka bus, o jau ir nulateksuotos.. sad.gif Gal kokį patarimą? cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2011 09 16, 10:12)
Patarkit, merginos  4u.gif
Vėliau iš karšinio vyriškas 44 dydžio šlepetes, kurpalius mano toks samadielnas, be kelties.. Dar kol šlapios buvo, paprašiau MB pasimatuot (jo 42 d.), niu sako galėtų būt platesnės per keltį, pratampė kažkiek.. Aš kaip ir rami likau. Dabar pasimatavo sausas, sako siauroka bus, o jau ir nulateksuotos.. sad.gif Gal kokį patarimą?  cray.gif

padaryk skiepuka... g.gif jeigu ner kitos iseities
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 09 16, 10:14)
padaryk skiepuka... g.gif jeigu ner kitos iseities

O kas tai, iškirpt-privelt? g.gif B siūlo vėl šlapinti ir tampyti, bet nežinau ar padės g.gif
Atsakyti