Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 09 14, 15:28)
Niu, kad išsiryškino, tik kitoj temoj smile.gif . Kažkaip liemenės iki tapkių temos niekaip nepritempiu.
O šiaip ten visai nėr į ką žiūrėt, nieko nepraradai tupėdama tik šitoj temoj ax.gif .

as tapcem istikima- sakau, kad net saliai man nesivelia doh.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip teisingai lietuviškai "knopkės", nu tos mažytės susegimui skirtos knopkytės? Jei ką tos jos pas mane riešinėse buvo, tad čia iš veltinio serijos blush2.gif .
Bandau per siuvimo priedus google ieškot, bet nieko nerandu. Bet knopkėm tai jos tikrai nesivadina. Gal kas žinot?
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 09 14, 17:04)
Merginos, o kaip teisingai lietuviškai "knopkės", nu tos mažytės susegimui skirtos knopkytės? Jei ką tos jos pas mane riešinėse buvo, tad čia iš veltinio serijos blush2.gif .
Bandau per siuvimo priedus google ieškot, bet nieko nerandu. Bet knopkėm tai jos tikrai nesivadina. Gal kas žinot?

spaudes
Atsakyti
Senas modeliukas, klientes pageidautas uzkulniukas:

user posted image
Atsakyti
kadabra, mėlynos nuostabios bigsmile.gif
raganele, apnertos labai dailiai atrodo smile.gif
karliuke, labai fainos tapkytės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 09 13, 21:43)
Kadabra, labai gražūs tie tavo kringeliukai wub.gif
Lateksas Meno mūzoj man labai patiko, jau antrą litriuką nusipirkau, ale už kiek tai nepamenu gal 36Lt g.gif toks tirštas - peiliu užtepu kaip sviestą biggrin.gif tas skystalas woole tai sunkiai man įvaldomas buvo - visus teptukus tik sugadinau...

o kaip ačiū 4u.gif sakau, kad wool'as brangininkai, vakar 40 Lt suplojau už puslitrį..
ai bet čia kaune ta mūza, ech..

QUOTE(kadabra @ 2011 09 15, 08:43)
Senas modeliukas, klientes pageidautas uzkulniukas:

kokios įdomios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2011 09 15, 11:27)
o kaip ačiū  4u.gif sakau, kad wool'as brangininkai, vakar 40 Lt suplojau už puslitrį..
ai bet čia kaune ta mūza, ech..
kokios įdomios mirksiukas.gif

Nea, Vilniuj senamiestyje 4u.gif tik sakau, už kainą negarantuoju, visai galvoj skaičiai nesilaiko doh.gif
Atsakyti
Kadabra, kai tavo balerinkės toookios ...grakščios būdavo, tai šitos man atrodo grubokos kiek. Juoda spalva tai ne mano, bet padarytos tai kaip visada kruopščiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 09 15, 15:13)
Kadabra, kai  tavo balerinkės toookios ...grakščios būdavo, tai šitos man atrodo grubokos kiek. Juoda spalva tai  ne mano, bet padarytos tai  kaip visada kruopščiai 4u.gif

nu tai matyt, kad ne baleryyynkes...be uzpenciu gi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 09 15, 15:13)
Kadabra, kai  tavo balerinkės toookios ...grakščios būdavo, tai šitos man atrodo grubokos kiek. Juoda spalva tai  ne mano, bet padarytos tai  kaip visada kruopščiai 4u.gif

aha, cia siek tiek kitoks modelis, is balerinkiu tik priekis pasiskolintas smile.gif .
O juoda spalva labai sunkiai fotografuojasi smile.gif
Atsakyti
nežinau ar čia tas pats reikalas, bet čia netoli menu muzos tai įmetu http://www.artinn.lt...ateksas-250-ml/ lateksas
Atsakyti
Senokai jau nuveltos, bet tik dabar panorusios gražiai papozuot riešinės 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 15 rugsėjo 2011 - 16:45