Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Juperi @ 2011 09 14, 08:09)
Rytas labas... krapstausi is lovos, kol dar yra upas velti lotuliukas.gif

tai pradekim kartu, nes ir man yra biggrin.gif (o ir darbu turiu, vaikiai darzan iskeliavo, tuoj dideliausia puoda kavos darausi ir varau i savo vilnoni kambari tongue.gif ).
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2011 09 14, 08:05)
Sveikos, vėlėjos 4u.gif 
Raganele, Kadabra-labai gražūs jūsų veltinukai thumbup.gif 
Aš, o ką aš -nieko neveliu verysad.gif  Visai verysad.gif  Kai ką nors suvelsiu-pasirodysiu...
Besijuokianti, parodyk tą KAŽKĄ, aaaa 4u.gif

zollia, kas cia dabar? prie ukio nusidirbai?
tuoj ateis Besijuokianti, trumpins man liezuvi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 09 14, 08:26)
tai pradekim kartu, nes ir man yra  biggrin.gif (o ir darbu turiu, vaikiai darzan iskeliavo, tuoj dideliausia puoda kavos darausi ir varau i savo vilnoni kambari  tongue.gif ).
Papildyta:
zollia, kas cia dabar? prie ukio nusidirbai?
tuoj ateis Besijuokianti, trumpins man liezuvi  biggrin.gif

slapuke.... doh.gif man savo vilnonio kambario neparodei schmoll.gif schmoll.gif

O Kadabros bachuriukai, vooo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 09 14, 08:30)
slapuke.... doh.gif  man savo vilnonio kambario neparodei schmoll.gif  schmoll.gif

O Kadabros bachuriukai, vooo thumbup.gif

tai, kad tau buvo idomiau blondinu bardakus apziureti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 09 14, 08:33)
tai, kad tau buvo idomiau blondinu bardakus apziureti  tongue.gif

jau kuris blondinas/-e kur vedesi, ten ir ejau tongue.gif
acha...blondinu seimyna...tik tetis neaisku is kokios ten operos doh.gif lotuliukas.gif kaip svetimas ... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 09 14, 08:42)
jau kuris blondinas/-e kur vedesi, ten ir ejau tongue.gif
acha...blondinu seimyna...tik tetis neaisku is kokios ten operos doh.gif  lotuliukas.gif kaip svetimas ... tongue.gif

tai va, Juperiuk, visa beda tame, kad kita karta turesi misija issiaiskinti kaimynu plauku spalvas tongue.gif
Atsakyti
Kadabra, "užlankstei" tu čia kažką. Pradžioj net nesupratau apie ką tu čia, paskui pradėjau galvot, kad gal apie vaiko liemenę, bet ir dabar dar nesu tikra. Bet kad paprasta ji kaip 3 kapeikos. Tik tiek, kad labai maloni liesti ir storis geras gavos. O daugiau - super primityvu...
Einu pafotkinsiu, kad neatrodytų lyg gaila pasirodyt smile.gif.
Drožk tiesiai, ką turėjai omeny smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 14 rugsėjo 2011 - 08:32
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 09 14, 09:18)
Drožk tiesiai, ką turėjai omeny smile.gif .

liemene, liemene wub.gif
Atsakyti
3 in 1 nuvelta... mirksiukas.gif sian jau sazine laisva kaip triusiku guma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 09 14, 11:12)
3 in 1 nuvelta... mirksiukas.gif  sian jau sazine laisva kaip triusiku guma mirksiukas.gif

varyk 4 in 1 tongue.gif
ale tu ir pavarai, as per visokius tupciojimus dar net ir susideliot nespejau...
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 09 14, 11:20)
varyk 4 in 1  tongue.gif
ale tu ir pavarai, as per visokius tupciojimus dar net ir susideliot nespejau...

ner kada cia tupciot...arba , arba...o dabar jau lekiu ramia sazine su drauge gamtoj pasikavinti tongue.gif ...o tu velk
Atsakyti
Besijuokianti, mazu juostele neissiryskino??? lotuliukas.gif
Atsakyti
Niu, kad išsiryškino, tik kitoj temoj smile.gif . Kažkaip liemenės iki tapkių temos niekaip nepritempiu.
O šiaip ten visai nėr į ką žiūrėt, nieko nepraradai tupėdama tik šitoj temoj ax.gif .
Atsakyti