Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Bulaukiux, šaunu thumbup.gif
Atsakyti
bulaukiux, man labai patinka toks spalvinis derinys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 08 05, 17:20)
drinks_cheers.gif  o ar ne tamsta pas mano klasiokę Eglę velti mokei neseniai? biggrin.gif nesulaukė manęs, sakė rado vietoj gražiai veliančią merginą smile.gif

Oi tikrai ne as blush2.gif mano mokytoja mano mociute ir to zodine mokytoja sad.gif

Siandien buvau 35-oje Bitininku sventeje, kadangi siokia tokia esu bitikinke padejeja blush2.gif tevelio ir ten mugeje buvo prekiaukama veltinukais ax.gif vienoje palapineje buvo skraistemis prekiaujama kaip pvz Blansite velia nelabai apie jas ismanau , bet is pirmo zvilgsnio iskart pagalvojau kad tikrai grazu.o dar vienoje palapineje buvo prekiaujama siutom tepom tai man jos tokios monstriskos didziules atrodo kaip meskinai:) taip pat buvo veltos pirties kepures doh.gif na kelias esu velusi namiskiam tai zinot .... na baisu pas man buvo bet ten sitiek kepuriu ir man visos tokios buvo lepiosles.... ir aisku buvo keliata veltiniu iki keliu tokie tai cia buvo iskarto blink.gif tokie kaip jum pasakyti kai buna veltiniai toje stadijoje kai isimi forma tokie didziuliai fe formos ir jokio standumo tai vat toks ten dalykas tipo veltiniai bet as dar pagalvokau gal ten taip turi buti i gal guminius batus bet kad ir ismera dydele tebunie kojos o tada plotis juk dydekis tas veltinis susigarbanos bate na zodziu neismasciau niekaip paskirties tai vat tokios naujienos is sventes gal dar las buvo ir papasakos savo nuomone mirksiukas.gif apie tuos veltinius ir ju naudojima ax.gif
Atsakyti
aciu, mergikes smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
srauni_upe, tavosios kaip visad atrodo nesunesiojamos thumbup.gif cia kaip suprantu BG vilnele ?
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 08 07, 10:48)
srauni_upe, tavosios kaip visad atrodo nesunesiojamos thumbup.gif cia kaip suprantu BG vilnele ?

nu matyt geriau atrodo, nei yra, aš savo tapkėm turiu begales priekaištų. Na čia yra šiek tyiek bg viduj. Bet šiaip tai pagrinde dar žiemą pirkta woolo sluosna. Bet po bg, man ji perminkšta atrodo...
Bet su bg manž sunku dirbt. Nu aš buna, nuveliu atrdo ok, išdžiovinu ir tada dar daveliu, tada jau buna tvirtos
Papildyta:
bulaukiux, gražios spalvytės, tik jau nuotraukos mažumas, matyt kad visų paslapčių nepamatytume biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2011 08 06, 20:17)

Teko ir man matyti tokių "fainų" šlepečių ir pirties kepurių. Gal netgi ti patys žmogeliukai. Vyras ir motera prekiavo. Toks jausmas, kad tie veltinukai pavelti kokį 15 min ir viskas, darbas baigtas biggrin.gif Neišmamantis žmogus tokius nusipirkęs, po to į jokį veltinį žiūrėti nenorės schmoll.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2011 08 07, 10:29)

Fainuolės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suveltos Avys @ 2011 08 07, 13:32)
Teko ir man matyti tokių "fainų" šlepečių ir pirties kepurių. Gal netgi ti patys žmogeliukai. Vyras ir motera prekiavo. Toks jausmas, kad tie veltinukai pavelti kokį 15 min ir viskas, darbas baigtas  biggrin.gif Neišmamantis žmogus tokius nusipirkęs, po to į jokį veltinį žiūrėti nenorės  schmoll.gif

Ačiū

TAi jei ilgiau velsi tai biznio nebus biggrin.gif o po 15 min ohoho kiek per dieną privelt gali thumbup.gif lotuliukas.gif

tikrai man dažnai pasako žmonės "ko nekenčiu tai veltinių" nu ir dėl to...
Atsakyti
Nu tai patys kalti, kad nekenčia smile.gif .
Negi turėtumėm visų kinų nekęst pagal tą logiką, nes jau drabužio padoriai pasiūto neįmanoma įsigyt. Siūlė arba kreiva, arba yranti doh.gif .
Tiesiog moki daugiau ir perki iš ten, kur siūlės neyra, tai nereik tada ant vargšų kinų burnot, o ir nuosavi nervai gerokai pasitaupo. Taip ir su veltiniais, jei pataupo 20-30 Lt, tai ir rezutatą atitinkamą turi...

Srauni upe, man labai gražios tavo paskutiniosios tapkutės. Ir spalviškai, ir dizaino prasme 4u.gif
Atsakyti
Teisybę sakai dėl tu kinų smile.gif
***** čia ne į temą... bet žinot kinai iš švedų Volvo nusipirko. Va iki ko dasigyveno Europa.

Ir ačiū už pagyras - pakelia uodegą naujiem darbam smile.gif Man tai tavo šalikai nerealūs, nerealūs.... smile.gif Tapkės irgi geros, nu bet šalikai bigsmile.gif
Atsakyti
grazios tapkes bulaukiux ir srauni upe mirksiukas.gif
Atsakyti