Bulaukiux, šaunu

bulaukiux, man labai patinka toks spalvinis derinys

QUOTE(raganele @ 2011 08 05, 17:20)

Oi tikrai ne as

Siandien buvau 35-oje Bitininku sventeje, kadangi siokia tokia esu bitikinke padejeja

aciu, mergikes

srauni_upe, tavosios kaip visad atrodo nesunesiojamos
cia kaip suprantu BG vilnele ?

QUOTE(Juperi @ 2011 08 07, 10:48)
srauni_upe, tavosios kaip visad atrodo nesunesiojamos
cia kaip suprantu BG vilnele ?

nu matyt geriau atrodo, nei yra, aš savo tapkėm turiu begales priekaištų. Na čia yra šiek tyiek bg viduj. Bet šiaip tai pagrinde dar žiemą pirkta woolo sluosna. Bet po bg, man ji perminkšta atrodo...
Bet su bg manž sunku dirbt. Nu aš buna, nuveliu atrdo ok, išdžiovinu ir tada dar daveliu, tada jau buna tvirtos
Papildyta:
bulaukiux, gražios spalvytės, tik jau nuotraukos mažumas, matyt kad visų paslapčių nepamatytume

QUOTE(karalyste @ 2011 08 06, 20:17)
Teko ir man matyti tokių "fainų" šlepečių ir pirties kepurių. Gal netgi ti patys žmogeliukai. Vyras ir motera prekiavo. Toks jausmas, kad tie veltinukai pavelti kokį 15 min ir viskas, darbas baigtas

QUOTE(srauni_upe @ 2011 08 07, 10:29)
Fainuolės

QUOTE(Suveltos Avys @ 2011 08 07, 13:32)
Teko ir man matyti tokių "fainų" šlepečių ir pirties kepurių. Gal netgi ti patys žmogeliukai. Vyras ir motera prekiavo. Toks jausmas, kad tie veltinukai pavelti kokį 15 min ir viskas, darbas baigtas
Neišmamantis žmogus tokius nusipirkęs, po to į jokį veltinį žiūrėti nenorės

Ačiū
TAi jei ilgiau velsi tai biznio nebus

tikrai man dažnai pasako žmonės "ko nekenčiu tai veltinių" nu ir dėl to...
Nu tai patys kalti, kad nekenčia
.
Negi turėtumėm visų kinų nekęst pagal tą logiką, nes jau drabužio padoriai pasiūto neįmanoma įsigyt. Siūlė arba kreiva, arba yranti
.
Tiesiog moki daugiau ir perki iš ten, kur siūlės neyra, tai nereik tada ant vargšų kinų burnot, o ir nuosavi nervai gerokai pasitaupo. Taip ir su veltiniais, jei pataupo 20-30 Lt, tai ir rezutatą atitinkamą turi...
Srauni upe, man labai gražios tavo paskutiniosios tapkutės. Ir spalviškai, ir dizaino prasme

Negi turėtumėm visų kinų nekęst pagal tą logiką, nes jau drabužio padoriai pasiūto neįmanoma įsigyt. Siūlė arba kreiva, arba yranti

Tiesiog moki daugiau ir perki iš ten, kur siūlės neyra, tai nereik tada ant vargšų kinų burnot, o ir nuosavi nervai gerokai pasitaupo. Taip ir su veltiniais, jei pataupo 20-30 Lt, tai ir rezutatą atitinkamą turi...
Srauni upe, man labai gražios tavo paskutiniosios tapkutės. Ir spalviškai, ir dizaino prasme

Teisybę sakai dėl tu kinų
***** čia ne į temą... bet žinot kinai iš švedų Volvo nusipirko. Va iki ko dasigyveno Europa.
Ir ačiū už pagyras - pakelia uodegą naujiem darbam
Man tai tavo šalikai nerealūs, nerealūs....
Tapkės irgi geros, nu bet šalikai

***** čia ne į temą... bet žinot kinai iš švedų Volvo nusipirko. Va iki ko dasigyveno Europa.
Ir ačiū už pagyras - pakelia uodegą naujiem darbam

grazios tapkes bulaukiux ir srauni upe