Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Mėgstu mėlyna wub.gif thumbup.gif

o man neveltis ir kitoks nesidarymas. Ką daryt?

Teks gala darytis arba gražiuoju tartis su nesidarymu ir neveltim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kadabra, nuostabiai gražu wub.gif
Atsakyti
Akies krašteliu teko matyt Kadabros tapkutes paskutiniąsias, jos ir realybėj labai gražios smile.gif .
Atsakyti
Kadabra, kokios gražios bigsmile.gif wub.gif Tiesa aš irgi panašų spalvų derinį mintyse nešiojaus.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 09 13, 16:18)
Ką daryt?

verysad.gif pasiduok kol nevelu....

atidariau sporto sezona... lotuliukas.gif parvaziavau visa isgaisus doh.gif 2 men NEsporto , o tik baliu-festivaliu doh.gif +1 kg pagurkly,+ 3 kg ten kur drinks_cheers.gif liemuo turetu but doh.gif
Atsakyti
Dekui, merginos 4u.gif
Bus tau, Juperi, uliavoti tongue.gif . Na, slepetes+sportas - geras derinys, tuoj sumenksi mirksiukas.gif
Atsakyti
Kadabra, labai gražūs tie tavo kringeliukai wub.gif
Lateksas Meno mūzoj man labai patiko, jau antrą litriuką nusipirkau, ale už kiek tai nepamenu gal 36Lt g.gif toks tirštas - peiliu užtepu kaip sviestą biggrin.gif tas skystalas woole tai sunkiai man įvaldomas buvo - visus teptukus tik sugadinau...
Man tai veltis, ale kad vaikus tik dabar guldau, kiba per naktį kirbančius kirbėjimus suvelt, va kaip tik pašoviau šokoladinį pyragą - vistiek reiks laukt kol iškeps ir atauš, kad sunaktipiečiaut galėč tongue.gif
Atsakyti
Kadabra, gražios labai wub.gif

o man ir neveltis ir jau net neviltis dėl to....ech
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 09 13, 21:43)
Kadabra, labai gražūs tie tavo kringeliukai wub.gif
Lateksas Meno mūzoj man labai patiko, jau antrą litriuką nusipirkau, ale už kiek tai nepamenu gal 36Lt g.gif toks tirštas - peiliu užtepu kaip sviestą biggrin.gif tas skystalas woole tai sunkiai man įvaldomas buvo - visus teptukus tik sugadinau...
Man tai veltis, ale kad vaikus tik dabar guldau, kiba per naktį kirbančius kirbėjimus suvelt, va kaip tik pašoviau šokoladinį pyragą - vistiek reiks laukt kol iškeps ir atauš, kad sunaktipiečiaut galėč tongue.gif

ale, ziurek, tuoj kaip ir Juperi pradesi pyrago padariniais skustis biggrin.gif
is kur tiek jegu: velimas, vaikiai ir dar pyragas doh.gif . as siandien visa diena sveciavausi, tai pas Besijuokiancia kavute gurksnojom 4u.gif , tai kitur dar i vakara.. velimas - stovi cool.gif ....
bet ka man Besijuokianti rode wub.gif - prasykit panos, nepasigailesit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 09 13, 21:58)
bet ka man Besijuokianti rode  wub.gif  - prasykit panos, nepasigailesit  bigsmile.gif

g.gif prasyt , kad parodytu....
Besijuokianti...prasommmmm
Atsakyti
Sveikos, vėlėjos 4u.gif
Raganele, Kadabra-labai gražūs jūsų veltinukai thumbup.gif
Aš, o ką aš -nieko neveliu verysad.gif Visai verysad.gif Kai ką nors suvelsiu-pasirodysiu...
Besijuokianti, parodyk tą KAŽKĄ, aaaa 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 14 rugsėjo 2011 - 07:23
Rytas labas... krapstausi is lovos, kol dar yra upas velti lotuliukas.gif
Atsakyti