Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Raganele gražios wub.gif tapkutės
Atsakyti
Spėju, kad vaikų logika kokia kitokia juodų atžvilgiu būtų. Ta prasme, kad jei spalvingos linksmos, tai juodos nebūtinai liūdnos...
Dičkė klausė anądien koks medis man gražiausias, mazgė sako, kad jai tai "su inkilėliu" smile.gif . Geležinė logika thumbup.gif .

Galvoju koks užsegimas protingas turėtų būti veltinio batuose - šniūriukų nenoriu - ir nieko nesugalvoju.
Ir kas per užsegimas pas Nagornają:
http://www.livemaste...08?view=&from=0
Niekur jokių užtrauktukų nematyti g.gif

Nesuprantu ką čia SM išdarinėja. Ką bespaudi visur visokias reklmas meta.
Dar kartą Nagornaja tik kitaip. Nepatingėkit pažiūrėt jos darbų, jie nerealūs.
http://www.livemaste...pozhki-valyanye
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 11 rugsėjo 2011 - 16:04
vienus tokius pilkus apziurinejau, tai pagalvojau, kad gal apatiniame sluoksnyje vidineje puseje gal yra koks trumpas uztrauktukas (ta prasme, neinantis iki bato auliuko virsaus). antras rauktas drapiruotas sluoksnis ji tiesiog gal paslepia g.gif ?

p.s. tikrai darbai nerealus, tarsi sena naujame...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 11 rugsėjo 2011 - 16:35
Besijuokianti, nu nerealių tu batų prirodei nuorodose... doh.gif
Žiauria fainų yra.
Ir padai dailūs parinkti. Man tik vis įdomu, kaip jie nešiokasi smile.gif

šiaip manau jie tiesiog įkišami. TIk idomu ar koja neklaksi ten..
Atsakyti
Sveikos,
na aš dabar vis praktikuojuosi ant trumpaaulių vaikams. Nežinau kokio pločio aulas būtų, kad įkištų be prakirpimo, o plačiam koja tabaluosis, tuo labiau vaikui daromi šiek tiek ant išaugio. Norisi, kad auliukas būtų kuo labiau prigludęs prie kojytės. Niekaip neatrandu idealaus varianto užrišimui, gumelei ar... wacko.gif
Vizijų yra, bet rasti priedų reikiamų spalvų kol kas šnipštas(bent mano kaime biggrin.gif ).
Atsakyti
Man vaikams labai pasiteisino aulinukai tai tik su gumytėm. Maniškės, pvz. nemoka/nenori jų raišioti. O kai užsiriša, tai visad taip, kad tuoj atsiriša. Apie tai kiek kartų per dieną juos nuspiria ir vėl apsiauna, net nekalbu. O gumutė priveržia, bet tuo pačiu neužveržia, paprasta apsiaut/nusiaut.
O suaugusiems - šlepetėms aulinukai tai visai nieko, truputį truktelt reik apsiaunant, bet nešiot labai patogu.
Bet kalbant apie batus su padu, kuris priduotų svorio ir atimtų iš veltinių lankstumą, tai vat ir nesivaizduoju. Matyt būtinai reikia su užsegimu. Nors kai pažiūri, tai aplink vien veilokai be jokių užsegimų ir kaip juos nešioja g.gif
Atsakyti
Tai ir aš priėjau išvados, kad savarankiškiems vaikams gerai su gumyte, o prie mažesnių vistiek reika patūpčiot. Pvz. galvoju tik pradėjusiems vaikščiot geriau šniūriukas, galima ilgesnį palikt -esant reikalui apvyniot aplink kojelę g.gif
Na. laukia eksperimentai su įvairiom gumelėm biggrin.gif
Atsakyti
Žollia, kūkū. Kur dingai? Pasiilgom tavęs ir šlepečių tavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 09 12, 12:03)

Bet kalbant apie batus  su padu, kuris priduotų svorio ir atimtų iš veltinių lankstumą, tai vat ir nesivaizduoju. Matyt būtinai reikia su užsegimu. Nors kai pažiūri, tai aplink vien veilokai be jokių užsegimų ir kaip juos nešioja g.gif

gal as ciudnesne...man apskritai veltiniai su padais prisiutais schmoll.gif schmoll.gif ne tik lankstuma, bet rodos ir lengvuma atima is veltinuku... sioks toks nesusipratimas... dabar galit uzmetyt mane akmenim (nors geriau butu BG naturalia vilna ) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 09 13, 10:02)
gal as ciudnesne...

aha, tu tikrai ciudna hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 09 13, 13:26)
aha, tu tikrai ciudna  hihihi.gif
nieko keisto, kad pastebejai...tiesiog tu-izvalgi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 09 13, 14:11)
nieko keisto, kad pastebejai...tiesiog tu-izvalgi mirksiukas.gif

4u.gif
kaaazkaip cia pas tave jookio optimizmo nesijaucia, ar tik nebus koks vel juodas dryzis islindes cool.gif ?
Atsakyti