Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Besijuokianti, kokios gražuolės wub.gif Čia iš skirtingų komplektų?
Atsakyti
Besijuokianti, ne tik riesinuke, bet ir nuotraukos super wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif .
Žollia, taip iš skirtingų, tik tam pačiam stiliuj. Labai smagu tokias daryt smile.gif .
Atsakyti
Liuks thumbup.gif .
Na ir kaip ar su užsegimu, ar vistik ranka pasitaisė lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 09 05, 11:21)
Ateinu ir čia pasimaivyti smile.gif

user posted image

user posted image

gražutės, minkštutės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 09 05, 15:41)
Liuks  thumbup.gif .
Na ir kaip ar su užsegimu, ar vistik ranka pasitaisė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Su užsegimu. Galiausiai atradau užsegimą, kuris labai "korektiškas" ir patogus naudot, tokios mažytės knopkytės. Tik kol aš jas atradau doh.gif
Ačiū dar kartą visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 09 05, 10:21)
Ateinu ir čia pasimaivyti smile.gif

Gražu wub.gif ir matosi, kad minkštutės smile.gif
Ne per seniausiai Wool parduotuvėje nučiupinėjau vienas riešines, toookio minkštumo ir švelnumo... wub.gif Mano tai tokios kaip iškrachmolintos, plonos bet labai kietos, kažką tikrai ne taip darau unsure.gif

Gavau patikslinimą dėl latviško karšinio. Kaina jų nesikeitė, lieka 50 Lt / kg, minimalus vienos spalvos kiekis – 0,5 kg, vilną į LT atvežtų rugsėjo pabaigoje. Štai tokia info, jeigu kas planuojate užsisakyti smile.gif

Atsakyti
Siesta, o iki kada butu gerai tau zinoti visu norus del lv karsinio?
Atsakyti
Butu gerai iki 18d. jau susirasyti. Man tiksliai nepasake, kas tai yra menesio pabaiga konkreciai, bet jau i pacia pabaiga butu gerai nenutempti smile.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
kokie faini liūdnaveidžiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Siesta @ 2011 09 05, 16:05)

Ne per seniausiai Wool parduotuvėje nučiupinėjau vienas riešines, toookio minkštumo ir švelnumo... wub.gif  Mano tai tokios kaip iškrachmolintos, plonos bet labai kietos, kažką tikrai ne taip darau unsure.gif

Kažkaip galvoju, kad turbūt minkštumas/kietumas labai priklauso nuo pačios vilnos. Aš šitoms riešinukėms naudojau 18 mic. vilną. O daugiau net nežinau g.gif , verdančio vandens nereiktų pilt "subtilesniems" veltinukams.
Šiaip man asmeniškai labai daug patirties davė po tapkių vėlimo plonyčių šalikėlių vėlimas. Kažkaip tik tuomet supratau kuo skiriasi vėlimas ir traukimąsis.
O paskutinių sugadintų tapkių patirtis vėlgi atskleidė "paslaptį" kuo skiriasi ilgas vilnos plaukas, nuo trumpo. Nes su žirklėm kapsčiau suvalgytą dekorą doh.gif , ir taip akivaizdžiai pasirodė kas, tas trumpas plaukas. Krapštai ir jis traukiąs, tiesiog ardos nuo aštrių žirklių, matyt dėl to trumpumo jis netaip stipriai susipina... Turbūt dėlto ir laikoma, kad trumpaplaukė vilna labiau dyla. Iki šiol kažkodėl galvojau, kad ten pats plaukas kažkoks kitoks, mažiau patvaresnis.
Žodžiu, gyveni ir mokaisi...
Atsakyti