As vakar tapkes irgi sugadinau, jau kaip abydna. Dar tokias storules sluoksnines sudejau, suveliau beveik iki galo ir per dekora viska sugadinau , prakarpiau visai ne taip kaip reikia, dabar kazkokios nenormalios atrodo, tai jau ir nebaigineju, azarto nera.
Reik turbut pertrauka nuo tapkiu daryt, juolab mano "asmenines uzsakoves" po pirmo liemenes bandymo yra uzsisakiusios daug liemeniu .
O dar batus labai noriu sau nusivelt. Neisivaizduoju net nuo ko pradet, bet naktim vis tuos batukus gaminu.
O bitutes tapkutems tai gal sparnelius reiktu atskirai nuvelt ir ant virsaus tu medziageliu prisiut.
Raganėle, boružėlės labai labai mielos ir super gražios, vapsvutem, kazko dar norėtųsi, kažkokio žaismingumo. Spalva vapsvukių, ne bitučių.
Šaunuolės merginos, jūs taip gražiai veliate, net pavydu Man vis laiko pritrūksta po darbo gryžus, nju bet jau reiks kažką bandyt suregzt į jūsų grožius prisižiūrėjus
Šaunuolės merginos, jūs taip gražiai veliate, net pavydu Man vis laiko pritrūksta po darbo gryžus, nju bet jau reiks kažką bandyt suregzt į jūsų grožius prisižiūrėjus
QUOTE(raganele @ 2011 09 01, 20:59)
Dėkui ir visiškai sutinku dėl boružėlių, bitės nurašomos į broką ir bus sūnaus naminės kažkodėl jis jų labai nori
Svarbiausia,kad yra kam tos bitės patinka
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 09 02, 07:41)
O dar batus labai noriu sau nusivelt. Neisivaizduoju net nuo ko pradet, bet naktim vis tuos batukus gaminu.
va ir aš noriu, bet vs mintyse dėlioju juos, mąstau kaip čia padarius, kad nesugadinus. sugalvojau tik tiek, kad reiktų daryt ant 2 atskirų šablonų ir jie neturėtų būt labai dideli, nes kuo storiau kloji, tuo mažiau traukias(kažin gerai čia taip mąstau ). o dabar kiek tų sluoksnių dėt? 12?
man prasidėjo tikros atostogos(kas mokykloj, kas daržely, kas darbe. mes su mažiuku tik namie), prie tos tylos galima ir priprasti
Sveikos, mergickos ,
Su praejusia rugsejo 1-aja
tikriausiai nerodysi...
Su praejusia rugsejo 1-aja
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 09 02, 07:41)
Reik turbut pertrauka nuo tapkiu daryt, juolab mano "asmenines uzsakoves" po pirmo liemenes bandymo yra uzsisakiusios daug liemeniu .
tikriausiai nerodysi...
Manau, kad tokias "gražias" parodžius gali praeiti noras visom velt .
Užtatai šiandien kąaaaa suvėliau, kaifuoju nuo to, kas gavos. Bet reikia dar užsegimą sutvarkyt tada parodysiu, o tai spėju bus po savaitgalio, pas mane savaitgaliai griežtai šeimos.
Pagalvojau, kad Raganėlė labai taikliai parašė, kad kai veli kas tau pačiai artima, tai kažkaip ir pavyksta, o kai darai ne pagal savo pomėgius - tai šnypštas gaunąs. Man su tom tapkėm tai ir gavos, nu nesideda man balta spalva į tapkes, niekaip, nuo pat pradžių atbulom rankom dariau, užtatai ir rezultatas atitinkamas .
Užtatai šiandien kąaaaa suvėliau, kaifuoju nuo to, kas gavos. Bet reikia dar užsegimą sutvarkyt tada parodysiu, o tai spėju bus po savaitgalio, pas mane savaitgaliai griežtai šeimos.
Pagalvojau, kad Raganėlė labai taikliai parašė, kad kai veli kas tau pačiai artima, tai kažkaip ir pavyksta, o kai darai ne pagal savo pomėgius - tai šnypštas gaunąs. Man su tom tapkėm tai ir gavos, nu nesideda man balta spalva į tapkes, niekaip, nuo pat pradžių atbulom rankom dariau, užtatai ir rezultatas atitinkamas .
gal kas ponios žinot kur kokybiškas vėlimo adatas parduoda? Kažkokia sžiauriai lievas nusipirkau. Nuo poros kubikių suvėlimo užbarzdos dingo
nu likau "maloniai" nustebinta pasto siuntu tarifais.... jauciuos kaip is menulio iskritus... siuntos LT iki 10 kg- 8,30 Lt be PVM...???? tai jau per autobusu siuntu skyriu pigiau...
QUOTE(Juperi @ 2011 09 02, 21:15)
nu likau "maloniai" nustebinta pasto siuntu tarifais.... jauciuos kaip is menulio iskritus... siuntos LT iki 10 kg- 8,30 Lt be PVM...???? tai jau per autobusu siuntu skyriu pigiau...
post.lt psl. yra labai faina kainu skaiciuokle.
QUOTE(Juperi @ 2011 09 02, 20:15)
tai pašto paslaugom PVM netaikomas
Besijuokianti, kokios dailios, prie meno