Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 08 31, 15:14)
Juperi, o tau cia butinai 21 mic. reikia, ta prasme svelnios?
Pas mane BG 26 ir 31 baltos dar yra. 26 tai netgi svelni, sakyciau. Galiu atgnybt. Man balta kazkaip minimaliai eina. Darau kazka balto slepetems su dideliu vidiniu pasipriesinimu.

ka reiskia atgnybt??? blink.gif nu as savo 5 kg baltos baigineju- man jos reik nemazai, kepurem, slepkem...
Atsakyti
Galvojau, cia tau kazkokiam spec. uzmanymui reikia smile.gif .
Organizuok bulgarus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 08 31, 15:49)
Galvojau, cia tau kazkokiam spec. uzmanymui reikia smile.gif .
Organizuok bulgarus tongue.gif

Tik nejuokink voveraiciu lotuliukas.gif as!?? jooo elementariu dalyku nesugebu susiorganizuot (beje, be tavo pagalbos kaip zinai)... BG organizuosiu doh.gif ??? schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
vOOO zekit, mano tapukai , kur jauniesiems dovanojau... smile.gif atvirlaiskis is Norvegijos, jaunuju povestuvines keliones... matot kas pirmam plane??? wink.gif jaunikis ilsisi smile.gif

user posted image
Atsakyti
Juperi geras biggrin.gif tapukai medų kopinėja biggrin.gif

Stewie, gražios riešinės
Atsakyti
medaus mėnesio lafa nereali thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Bulaukiux, gražūs tavo tapkiukai wub.gif
Stewie, o tavo riešinių dekoras superinis wub.gif
gerai, kad nors jūs veliat, yra kuo pasidžiaugti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 08 31, 21:21)
Sveikos  4u.gif
Bulaukiux, gražūs tavo tapkiukai wub.gif
Stewie, o tavo  riešinių dekoras superinis wub.gif
gerai, kad nors jūs veliat, yra kuo pasidžiaugti 4u.gif

Pritariu ir kartu džiaugiuosi bigsmile.gif
Nu, mergikės, kas su bulgarais užsiims? bigsmile.gif
Atsakyti
Šiandien nuvedžiau vaikus į darželė po atostogų ir veltinių tapukių Majos neradom, kadangi pakliuvo į boružiukų grupę, tai užsibzikinau boružes nuvelt biggrin.gif Kaimynė pareplikavo, ko ne bites Majai, tai suraičiau ir tas, ale kaip visad - ko pati užsibzikinu tas mano akimis ir gaunasi, ko ne - tas nepavyko... Va mano dar šlapi bzzzzz:
user posted image
user posted image
ir dar išorinė blykstė pagedo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 09 01, 20:49)
Šiandien nuvedžiau vaikus į darželė po atostogų ir veltinių tapukių Majos neradom, kadangi pakliuvo į boružiukų grupę, tai užsibzikinau boružes nuvelt biggrin.gif Kaimynė pareplikavo, ko ne bites Majai, tai suraičiau ir tas, ale kaip visad - ko pati užsibzikinu tas mano akimis ir gaunasi, ko ne - tas nepavyko... Va mano dar šlapi bzzzzz:
user posted image
user posted image
ir dar išorinė blykstė pagedo doh.gif

Labai gražios tapkytės wub.gif Bet boružės mielesnės,šiuo atveju blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2011 09 01, 19:57)
Labai gražios tapkytės wub.gif Bet boružės mielesnės,šiuo atveju blush2.gif  4u.gif

Dėkui 4u.gif ir visiškai sutinku dėl boružėlių, bitės nurašomos į broką ir bus sūnaus naminės biggrin.gif kažkodėl jis jų labai nori
Atsakyti
raganele, bitėms gal oranžinė spalva labiau būtų tikusi. Šitos gal... į vapsvas panašesnės tongue.gif Bet liuks abejos thumbup.gif
Atsakyti