Ateinu su riešiniukėm:)
Fainos riešinės, stewie
QUOTE(stewie @ 2011 08 31, 10:21)
Ateinu su riešiniukėm:)
dekoras labai gražus
Sveikos merginos
Užsisakinėju sau zelandietiško karšinio iš Latvijos, ar būtų norinčių prisijungti?
Užsisakinėju sau zelandietiško karšinio iš Latvijos, ar būtų norinčių prisijungti?
QUOTE(Siesta @ 2011 08 31, 12:11)
Sveikos merginos
o kokia kaina gaunasi iš ten užsakant?
Anksciau kai uzsakinejau, buvo apie 50 Lt/kg, manau, kad kainos nepasikeite, galesiu dar patikslinti. Jeigu idomu - atsiuskit savo el. pasto adresus - persiusiu palete.
prie to pacio, merginos, alio...jau ne pirma kart skambinu pavojaus varpais- reik baltos sluoksnos!!!!!!!!!!! 21 mikrono... uz gera kaina!!!!! tarkit zodi ir...jusu darbai is mano lupu bus visad patys graziausii
O siuntimas kiek? Ornamentai neblogom didmeninėm kainom parduoda n.z. karšinį, 58 lt berods, kaip suprantu ten tas pats latviškas. Nuėjai, apsižiūrėjai, šansų apsirikt su spalvom jokių ir t.t.
Papildyta:
Tuose pačiose ornamentuose yra, 100 Lt kg. Brangoka, aišku. Bet niekaip neprisiruošiu jų paklaust ar netaiko didmeninių kainų ir natūraliai vilnai, gal taikytų.
Aš kažkad pas juos pirkau karšinio kelis kg, man tada atrodė, kad baisiai daug , tai kažkaip užklausiau apie nuolaodas tai tuoj pat vietoj ir pritaikė, nepamenu dabar kiek, bet buvo tikrai ženkli nuolaida.
Kiek essu pas juos pirkus, niekad nepapuolė š...
Papildyta:
QUOTE(Juperi @ 2011 08 31, 14:57)
prie to pacio, merginos, alio...jau ne pirma kart skambinu pavojaus varpais- reik baltos sluoksnos!!!!!!!!!!! 21 mikrono... uz gera kaina!!!!! tarkit zodi ir...jusu darbai is mano lupu bus visad patys graziausii
Tuose pačiose ornamentuose yra, 100 Lt kg. Brangoka, aišku. Bet niekaip neprisiruošiu jų paklaust ar netaiko didmeninių kainų ir natūraliai vilnai, gal taikytų.
Aš kažkad pas juos pirkau karšinio kelis kg, man tada atrodė, kad baisiai daug , tai kažkaip užklausiau apie nuolaodas tai tuoj pat vietoj ir pritaikė, nepamenu dabar kiek, bet buvo tikrai ženkli nuolaida.
Siuntimas tai tik LT skaiciuotusi, atvezimas is LV jau iskaiciuotas i kg kaina.
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 08 31, 14:04)
O siuntimas kiek? Ornamentai neblogom didmeninėm kainom parduoda n.z. karšinį, 58 lt berods, kaip suprantu ten tas pats latviškas. Nuėjai, apsižiūrėjai, šansų apsirikt su spalvom jokių ir t.t.
Papildyta:
Papildyta:
man 100 -brangu... uz balta... reik tikriausiai dometis del nuolaidos, bet pamaniau, gal yra zinanciu pigiau
Dėl ornamentu tai sutinku 100 procentu, tik gaila, kad nedirbo jie šeštadieniais liepos -rugpjūčio mėnesiais