Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Bg karšinys
user posted image
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 08 29, 19:34)
sudėjus daržus, auklę ir naujos mados kostiumėlius ir batus man į darbą - nelabai apsimoka  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

mano lialiui nėra dar metų, tai metus atsargoj turiu, o po to ir vėl darbų karusėlė, vidurinis eis jau į mokyklą, tai reiks sukt galvą kas su juo pabus po pamokų.... g.gif
Atsakyti
Bulaukiux, žavingi tapukai. Man spalvinė gama labai graži 4u.gif .
Net nepastebėjau, kad pas tave 3 kinderiai, lenkiu galvą.
Atsakyti
Bulaukiux, karsinys visai neblogai tavo tapciuose ziurisi, saunuole, ir tie prakirpimukai dailus- thumbup.gif

rytas labas, pupos-uogos
Atsakyti
ačiū mergikės
Atsakyti
Gražiai žiūrisi spalvikės tapkutėse
Atsakyti
bulaukiux, spalvinis derinys gražus thumbup.gif
Atsakyti
Belaukiux, gražios tapcės smile.gif čia žalias Bg karšinys? Man kažkaip vis prisireikia žalių vilnų ir vis lekiu iki Lentvario parduotuvėlės doh.gif o prisipirktų turiu mėlynų mėlių,kurių kažkodėl visai nenaudoju, nesuprantu kaip čia gaunasi... Dar rožinė labai greit susibaigia biggrin.gif ir visutėlė natūrali
Atsakyti
ačiū mergaitės. taip, čia abu Bg karšiniai.
Atsakyti
bulaukiux, žavios tapkės. Tik kažką reik su fotkėm daryt, nes šviesos per daug, pasitikrink fotiko nustatymus wink.gif

o pas mane milijardas vilnų guli, o ranos nekyla, košmaras koks tai.
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2011 08 30, 14:20)
Belaukiux, gražios tapcės smile.gif čia žalias Bg karšinys? Man kažkaip vis prisireikia žalių vilnų ir vis lekiu iki Lentvario parduotuvėlės doh.gif o prisipirktų turiu mėlynų mėlių,kurių kažkodėl visai nenaudoju, nesuprantu kaip čia gaunasi... Dar rožinė labai greit susibaigia biggrin.gif ir visutėlė natūrali

mėlynas vieną kart dariau, viską nudažė. Subrokavau.. tuo ir baigės. o kunulas vilnos guli.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 08 30, 18:41)
bulaukiux, žavios tapkės. Tik kažką reik su fotkėm daryt, nes šviesos per daug, pasitikrink fotiko nustatymus wink.gif

aga, zadu rimtai istudijuot instrukcija ir visas funkcijas ax.gif
Atsakyti
Man tamsesnė mėlyna dažė, šviesi ne, dar juodą išbandžiau - antrą dieną sėdžiu pamėlusiais nagais... Nors susivėlė super ir faktūra ta susigarbanojus bulgariška graži.
Atsakyti