Skaitau avių augintoju foruma kazkoki, diskutuoja kur det vilna, ir kazkas ras (itariu is woolo) "Velia kas netingi, bet tai velnioniskai sunkus darbas su pasekmemis (plastaku sanariu issisukinejimas)"
Tai kiek ir iš kokios vilnos čia reik velt Nu pvz jei man skauda rankas tai neveliu ir savęs nekankinu. Arba daugiau vieneriu tapu per diena neveliu. sąnarius tai ir nuo mezgimo skauda, jei per diena pamezgi...
Papildyta:
ir dar )) "Per tv rodė, kad velia kažkoks senukas berods Šalčininkų r. Man susidaro toks įspūdis, kad tai vienintelis žmogus, kuris dar moka! Dar velia veltinukus, šliures, batukus visokie dizaineriai, pamėge vėlimą, internete jų blogų nemažai. O geriausia išmokti pačiam. Radau aprašymą senesės laidos B. Zapasnikienės knygelėje "Avis aprengs ir pamaitins" (Kaunas: "Ūkininko patarėjas", 1998) Kai turėsiu laiko, žadu pamėginti. Romanovų vilna laikoma stipriausia ir labiausiai tinkama veltiniams, kurie bus kaip reikiant dremžiami." čia šiū metų visi pasisakymai.
Tai mes turbut prie tų dizainerių ))
Sveikos dizainerės Ko savo naujų kūrinių į naują temą niekas nekelia?
Mano tik mintys veliasi, o tapkėm laiko nėr, nors prašymų krūvos irvaikai darželiams naujų nori, ale pavelk tu su visa ta govėda namie kad geras Man nuo pusiauvasario fix idėja - atgal į kaimą su jais visais kraustytis... Na nevisai kaimą - Molėtus. Gal ir avelę ten didesniam kieme pasiganyčiau, romanovą
Mano tik mintys veliasi, o tapkėm laiko nėr, nors prašymų krūvos irvaikai darželiams naujų nori, ale pavelk tu su visa ta govėda namie kad geras Man nuo pusiauvasario fix idėja - atgal į kaimą su jais visais kraustytis... Na nevisai kaimą - Molėtus. Gal ir avelę ten didesniam kieme pasiganyčiau, romanovą
QUOTE(raganele @ 2011 08 05, 17:08)
Sveikos dizainerės Ko savo naujų kūrinių į naują temą niekas nekelia?
Mauk mauk i Moletus turesiu bendraminte:)
QUOTE(karalyste @ 2011 08 05, 15:14)
Mauk mauk i Moletus turesiu bendraminte:)
o ar ne tamsta pas mano klasiokę Eglę velti mokei neseniai? nesulaukė manęs, sakė rado vietoj gražiai veliančią merginą
Aha mano pupa atsistumia taburetę, užsilipair kartu volioja visa muilina... Nu tai mnao darbai išilgėja momentaliai.
Da panašu, kad kaip tapkėm per minkųštos vilnos nusipirkau nelabai forma laikosi ir pučiasi. MAišysiu su BG ir panašiai jaučiu, arba kokią rankinę montuosiu, labai užsimaniau rankinę daryt. O nuitiko taip, nes pabijojau kadstoresnė bus šiurkšti kaip BG, ot tundrizmas aš.
Da panašu, kad kaip tapkėm per minkųštos vilnos nusipirkau nelabai forma laikosi ir pučiasi. MAišysiu su BG ir panašiai jaučiu, arba kokią rankinę montuosiu, labai užsimaniau rankinę daryt. O nuitiko taip, nes pabijojau kadstoresnė bus šiurkšti kaip BG, ot tundrizmas aš.
QUOTE(Katinytis @ 2011 08 05, 11:09)
Ne netoli , prie jūros Pervalkoj, myniau dvirati . Jau kaip gerai nusisportavau .Po to nusprendėm dar keliom dienom prasitest ir grižom vakar nakti .
Bet jau tavo tos juodosios tapkutės nerealios , aš baisingai mėgstu juoda spalva , tai man jos tokios idealaus grožio ir spalvu derinio
Bet jau tavo tos juodosios tapkutės nerealios , aš baisingai mėgstu juoda spalva , tai man jos tokios idealaus grožio ir spalvu derinio
Katinytt, ten BG tamsiai ruda...cikoladas ar kava
QUOTE(Juperi @ 2011 08 05, 10:52)
Zoll, a Zoll ...?
nu ką
Sveikos visos sugrįžusios po vasaros gastrolių
Kaži, o kaip nudažyt vilną žolėm.. pvz ramunėlėm ir dar kuo
QUOTE(srauni_upe @ 2011 08 05, 18:19)
Kaži, o kaip nudažyt vilną žolėm.. pvz ramunėlėm ir dar kuo
va ka radau, gal pades
http://www11.brinkst...ai/augalai.html
http://www11.brinkst...paruosimas.html
Ačiū
jau skaitau skaitau skaitau
jau skaitau skaitau skaitau
alūnas tai jaučiu ir margaritos tinka Kažkur turėjau dezodorantą reiks šliaužt į vaistin kokių nors ažuolų ar ko ir daryt nuostolį Tiesiog šiandien žiūrėjau į savo ryškiai žalias tapkes ir man taip šlykštu pasidarė ir išvis kai jos ilgiau pastovi i jas žiūrėt negaliu
labas rytas suraitytas,
nemiegojau, dirbau dirbau ir va pridirbau
nemiegojau, dirbau dirbau ir va pridirbau