Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(kadabra @ 2011 08 29, 13:32)
labas dienas  4u.gif
gal galima placiau apie pomidoru dziovinima?

Besijuokianti, ar pomidorai vadinsis "sauleje dziovinti" wink.gif?
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 08 29, 13:45)
Besijuokianti, ar pomidorai vadinsis "sauleje dziovinti" wink.gif?

ji mane taip suintrigavo, as tiesiog jauciu dziovintu pomidoru su alyvuogiu aliejum skoni burnoje mmmmm wub.gif tongue.gif
Atsakyti
http://savaitgaliore...-pomidorai.html
Aisku, kad sauleje, kur kitur 4u.gif .
Mano jau i dziuvimo pabaiga, dar niekur nemirkyti, bet kokieeeeeeeeee skanūs, kazkaip susikoncentruoja visas ju skonis, kai apdziuna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 29 rugpjūčio 2011 - 13:18
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 08 29, 14:16)
http://savaitgaliore...-pomidorai.html
Aisku, kad sauleje, kur kitur 4u.gif .
Mano jau i dziuvimo pabaiga, dar niekur nemirkyti, bet kokieeeeeeeeee skanūs, kazkaip susikoncentruoja visas ju skonis, kai apdziuna.

Besijuokianti, o tu ilgesniam laikui ruosi ar trumpam? kiek laiko tau dziuvo?
gaila, kad ilgesniam stovejimui receptas apsunksta cool.gif
siaip tai smagu butu ziemai tokio delikateso pasidaryt: su feta ir cebata - mmmmm wub.gif
reiks bandyti, vaziuosiu vyno acto ieskoti (kazin ar jis labai bjaurus?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 29 rugpjūčio 2011 - 13:32
Dabar tai trumpam vartojimui, nes jau puse skardos baigiu sulest.
Vakar skaitinejau, tai keliems menesiams juos tikrai galima pasidaryt, saldytuve laikant. Tik angliskam variante skaiciau rekomendacija uzpilt karstu aliejus, bandysiu taip ir as. Ir vyno acto tingiu vaziuot, tiks ir obuoliu, gi tik numirkyt ten juo reik, nemanau, kad esminis skirtumas tas actas. Pazistami daresi, sake gavos nerealus "sauleje dziovinti" pomidorai.

Nu bet kaip toli mes nuo veltiniu doh.gif , gausim tuoj pylos.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 08 29, 14:45)
Nu bet kaip toli mes nuo veltiniu doh.gif , gausim tuoj pylos.

... aha..., na bet visgi, griztant prie tu pomidoru ( tongue.gif ) - as niekaip nepamenu, ar parduotuvinio varianto sudetyje tikrai yra acto? as visad galvojau, kad ten prieskuoniuotas alyvuogiu aliejus g.gif

p.s. o kaip ta liemene/tunika mergytes, a? kokiam etape jau? noriu is as eit velt, ale ka tik bliuda avieciu prisiskyniau, reik uogiene virt.
Atsakyti
Pomidorus veliat biggrin.gif aš tai obuolių daug prižadėjau, tai krakmolyju, užtat vaikai alkani, vis per tuos mamos pažadus... Va su visa gauja važiavom šipint siuntinukų, smaguma sakyč šitas veltinio žaidimas thumbup.gif žinokit imu atostogas iki mažylės 3 metukų ir tūsinuosi sau namie toliau, negaliu prisiverst ofisus grįžt kol kas, pergera užsiimt tik vaikais ir savo nesąmonėlėm blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 08 29, 17:50)
Pomidorus veliat biggrin.gif aš tai obuolių daug prižadėjau, tai krakmolyju, užtat vaikai alkani, vis per tuos mamos pažadus... Va su visa gauja važiavom šipint siuntinukų, smaguma sakyč šitas veltinio žaidimas thumbup.gif žinokit imu atostogas iki mažylės 3 metukų ir tūsinuosi sau namie toliau, negaliu prisiverst  ofisus grįžt kol kas, pergera užsiimt tik vaikais ir savo nesąmonėlėm blush2.gif

Ir šaunuolė 4u.gif .
Tu iki 3m., aš jau iki 7 pasiiėmus, ir kasmet vis kitąmet žadu jau eit rimtai dirbt. Visi aišku man pirštą ties smilkiniais sukioja su mano specialybe. Bet man tai aišku, atrodo, kad nabagai jie tongue.gif , o ne aš.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 08 29, 16:50)
žinokit imu atostogas iki mažylės 3 metukų ir tūsinuosi sau namie toliau, negaliu prisiverst  ofisus grįžt kol kas, pergera užsiimt tik vaikais ir savo nesąmonėlėm blush2.gif

liga, ne kitaip. kuo toliau, tuo sunkiau pagalvoti apie prisirisima prie ofisinio grafiko.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 08 29, 15:50)
Pomidorus veliat biggrin.gif aš tai obuolių daug prižadėjau, tai krakmolyju, užtat vaikai alkani, vis per tuos mamos pažadus... Va su visa gauja važiavom šipint siuntinukų, smaguma sakyč šitas veltinio žaidimas thumbup.gif žinokit imu atostogas iki mažylės 3 metukų ir tūsinuosi sau namie toliau, negaliu prisiverst  ofisus grįžt kol kas, pergera užsiimt tik vaikais ir savo nesąmonėlėm blush2.gif

aš ai ką pasižadu, tai tą būna sunkiausia daryt. Tada pasižadu sau nebežadėt, ir vistiek tenka...

o man neveltis ir kitoks nesidirbimas
bet reik užraugtas pirtines ir tapkes pabaigt.

mano pupa į daržą eis tik po metų, tai teks patupėt namie irgi. Nu į domu kuo čia baigsis smile.gif
O ar moka ką už tuos trečius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 29 rugpjūčio 2011 - 18:08
Mano mažylė irgi tupės namie, didžiuosius kartais paleisiu į daržą. Šiaip buvo planas mažėlei auklę metams samdyt, ale kad paskui vėl bus kaip po pirmo grįžus į darbą - žiūrėjau į namų pusę visą dieną ir juodai pavydėjau auklei doh.gif nemoka nieko už trečius, bet sudėjus daržus, auklę ir naujos mados kostiumėlius ir batus man į darbą - nelabai apsimoka lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
svarbu rasti racionalų paaiškinimą thumbup.gif
Atsakyti