Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

rėkiu ir aš kad noriu, bet.....rugsėjis bulbiakasio metas... nors gal pavyks.

šiandien man į koją įkando kaimynų šuo, ir dar kokio dydžio- jorkšyras, koja patino, guzas, mėlynė. apsiverkiau iš to piktumo, kad ne tik vaikai manęs neklauso, bet ir 20 cm dydžio šunys kandžioja, net apsigint nespėjau...
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2011 08 26, 16:14)
rėkiu ir aš kad noriu, bet.....rugsėjis bulbiakasio metas... nors gal pavyks.
šiandien man į koją įkando kaimynų šuo, ir dar kokio dydžio- jorkšyras, koja patino, guzas, mėlynė. apsiverkiau iš to piktumo, kad ne tik vaikai manęs neklauso, bet ir 20 cm dydžio šunys kandžioja, net apsigint nespėjau...

nu blyn, buc vienu kojos pirstu ta katasuni nuspyrus... doh.gif kaip tu taip leidiesi is saves tyciotis??? jorksyras !!!! doh.gif doh.gif doh.gif tikrai jau-tik apsiverkt belieka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 08 26, 16:17)
nu blyn, buc vienu kojos pirstu ta katasuni nuspyrus... doh.gif  kaip tu taip leidiesi is saves tyciotis??? jorksyras !!!! doh.gif  doh.gif  doh.gif tikrai jau-tik apsiverkt belieka g.gif

va va, jaučiuos labai pažeminta unsure.gif bet savivertei pakelt visai nenorėč kad koks rotveileris įsegtų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2011 08 26, 17:10)
va va, jaučiuos labai pažeminta unsure.gif bet savivertei pakelt visai nenorėč kad koks rotveileris įsegtų bigsmile.gif

jauc tave ir musu a.a. ziurkens but sudraskes lotuliukas.gif nepasiduok gyva !
Atsakyti
ginkis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nors mano mergiotės auklei i kulna buvo ikandes toks mažas stirniukas, nu kur dabar madinga tokius drebančius nešiotis visur, o ji tai iš stuomens ir iš liemens ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 26 rugpjūčio 2011 - 16:24
Eina sau. Aš tai tų mažų baisiai bijau, labiausiai iš visų šunų. Kuo mažesnis, tuo kvailesnis.

Raganėl, draugiška tu, visas priimt žadi 4u.gif . Bet žinai atsigrūst pas tave, kai pas tave ir taip nuosava šaika (turiu omeny mažamečius) nemaža, tiesiog sąžinė neleidžia. Mes tai čia Kaune viena kitą su Kadabra galim pavaduot ir dislokacijos vietą be problemų pakeist (kaimynės beveik esam), jei vaikai susirgtų ar dar kas. Nors pasimatyt būtų tikrai labai smagu smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 26 rugpjūčio 2011 - 16:50
Klausykit, mergikers-blogiukes (blogintojos ar kaip kitaip?) smile.gif viena , sauni panelyte i bloga deda foto, bet ikeliant jai automatiskai pakreipia fotkes- ir bloge jau buna pvz. ne tiesiai, o ant sono...ar esat susidure su tokia problema? gal zinot kaip isprest?? aaa ? reik patarimo 4u.gif...zinau-jus galit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 26 rugpjūčio 2011 - 17:22
QUOTE(Juperi @ 2011 08 26, 17:22)
jauc tave ir musu a.a. ziurkens but sudraskes lotuliukas.gif nepasiduok gyva !

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu mano pilnas namas ir kiemas dabar vaikų ir katukų biggrin.gif šiaip jie svečiuotis netrukdo,bet labai trukdo tvarkytis, tai turiu nuolat atsiprašinėt už betvarkes doh.gif

Į blogą keliu jau apkarpytas suvartytas foto, man pats blogo tinklalapis niekada nevarto g.gif
Atsakyti
čia ir bajeris, kad man kartais į kauną nuvažiuot atrodo arčiau nei kur,kur mašinos reik biggrin.gif
neužsivėliau dar ant mašinos smile.gif
Atsakyti
Kur visos dingot?
Aš dukrai ale liemene ar tunikute delioju, azartas pagavęs kol kas. Bet kažko spėju, kad nesigaus... blush2.gif
Virtuvėj dėliojuos, o ten pomidorus orkaitėj džiovinu, tai oi kaip sluoksna plaikstosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 08 29, 13:29)
Kur visos dingot?
Aš dukrai ale liemene ar tunikute delioju, azartas pagavęs kol kas. Bet kažko spėju, kad nesigaus... blush2.gif
Virtuvėj dėliojuos, o ten pomidorus orkaitėj džiovinu, tai oi kaip sluoksna plaikstosi smile.gif

labas dienas 4u.gif
gal galima placiau apie pomidoru dziovinima?
Atsakyti