rėkiu ir aš kad noriu, bet.....rugsėjis bulbiakasio metas... nors gal pavyks.
šiandien man į koją įkando kaimynų šuo, ir dar kokio dydžio- jorkšyras, koja patino, guzas, mėlynė. apsiverkiau iš to piktumo, kad ne tik vaikai manęs neklauso, bet ir 20 cm dydžio šunys kandžioja, net apsigint nespėjau...
QUOTE(bulaukiux @ 2011 08 26, 16:14)
rėkiu ir aš kad noriu, bet.....rugsėjis bulbiakasio metas... nors gal pavyks.
šiandien man į koją įkando kaimynų šuo, ir dar kokio dydžio- jorkšyras, koja patino, guzas, mėlynė. apsiverkiau iš to piktumo, kad ne tik vaikai manęs neklauso, bet ir 20 cm dydžio šunys kandžioja, net apsigint nespėjau...
nu blyn, buc vienu kojos pirstu ta katasuni nuspyrus... kaip tu taip leidiesi is saves tyciotis??? jorksyras !!!! tikrai jau-tik apsiverkt belieka
QUOTE(Juperi @ 2011 08 26, 16:17)
nu blyn, buc vienu kojos pirstu ta katasuni nuspyrus... kaip tu taip leidiesi is saves tyciotis??? jorksyras !!!! tikrai jau-tik apsiverkt belieka
va va, jaučiuos labai pažeminta bet savivertei pakelt visai nenorėč kad koks rotveileris įsegtų
QUOTE(bulaukiux @ 2011 08 26, 17:10)
va va, jaučiuos labai pažeminta bet savivertei pakelt visai nenorėč kad koks rotveileris įsegtų
jauc tave ir musu a.a. ziurkens but sudraskes nepasiduok gyva !
ginkis
Nors mano mergiotės auklei i kulna buvo ikandes toks mažas stirniukas, nu kur dabar madinga tokius drebančius nešiotis visur, o ji tai iš stuomens ir iš liemens
Nors mano mergiotės auklei i kulna buvo ikandes toks mažas stirniukas, nu kur dabar madinga tokius drebančius nešiotis visur, o ji tai iš stuomens ir iš liemens
Eina sau. Aš tai tų mažų baisiai bijau, labiausiai iš visų šunų. Kuo mažesnis, tuo kvailesnis.
Raganėl, draugiška tu, visas priimt žadi . Bet žinai atsigrūst pas tave, kai pas tave ir taip nuosava šaika (turiu omeny mažamečius) nemaža, tiesiog sąžinė neleidžia. Mes tai čia Kaune viena kitą su Kadabra galim pavaduot ir dislokacijos vietą be problemų pakeist (kaimynės beveik esam), jei vaikai susirgtų ar dar kas. Nors pasimatyt būtų tikrai labai smagu .
Raganėl, draugiška tu, visas priimt žadi . Bet žinai atsigrūst pas tave, kai pas tave ir taip nuosava šaika (turiu omeny mažamečius) nemaža, tiesiog sąžinė neleidžia. Mes tai čia Kaune viena kitą su Kadabra galim pavaduot ir dislokacijos vietą be problemų pakeist (kaimynės beveik esam), jei vaikai susirgtų ar dar kas. Nors pasimatyt būtų tikrai labai smagu .
Klausykit, mergikers-blogiukes (blogintojos ar kaip kitaip?) viena , sauni panelyte i bloga deda foto, bet ikeliant jai automatiskai pakreipia fotkes- ir bloge jau buna pvz. ne tiesiai, o ant sono...ar esat susidure su tokia problema? gal zinot kaip isprest?? aaa ? reik patarimo ...zinau-jus galit
QUOTE(Juperi @ 2011 08 26, 17:22)
jauc tave ir musu a.a. ziurkens but sudraskes nepasiduok gyva !
Nu mano pilnas namas ir kiemas dabar vaikų ir katukų šiaip jie svečiuotis netrukdo,bet labai trukdo tvarkytis, tai turiu nuolat atsiprašinėt už betvarkes
Į blogą keliu jau apkarpytas suvartytas foto, man pats blogo tinklalapis niekada nevarto
Į blogą keliu jau apkarpytas suvartytas foto, man pats blogo tinklalapis niekada nevarto
čia ir bajeris, kad man kartais į kauną nuvažiuot atrodo arčiau nei kur,kur mašinos reik
neužsivėliau dar ant mašinos
neužsivėliau dar ant mašinos
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 08 29, 13:29)
Kur visos dingot?
Aš dukrai ale liemene ar tunikute delioju, azartas pagavęs kol kas. Bet kažko spėju, kad nesigaus...
Virtuvėj dėliojuos, o ten pomidorus orkaitėj džiovinu, tai oi kaip sluoksna plaikstosi
Aš dukrai ale liemene ar tunikute delioju, azartas pagavęs kol kas. Bet kažko spėju, kad nesigaus...
Virtuvėj dėliojuos, o ten pomidorus orkaitėj džiovinu, tai oi kaip sluoksna plaikstosi
labas dienas
gal galima placiau apie pomidoru dziovinima?