Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

o jei rimtai, tai kas dabar nutiko, Katinyti?

Mažajai buvo prieš atostogas tas pats, toks kibus virusas ,bet berniokui komplikavosi ir lakstom dabar po klinikas su tyrimais.Komplikavosi , tai i angina, bet ieško josios sukelėjo ir spres kaip toliau gydyt ax.gif .Man pirma vasara tokia, kad jei ne vienas serga tai kitas, o šiaip visa mokyklini sezona tai praleido vos penkias mokyklines dienas , bet va per vasaros atostogas matyt už visa laika atsirgo ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 08 25, 15:28)
Mažajai buvo prieš atostogas tas pats, toks kibus virusas ,bet berniokui komplikavosi ir lakstom dabar po klinikas su tyrimais.Komplikavosi , tai i angina, bet ieško josios sukelėjo ir spres kaip toliau gydyt  ax.gif .Man pirma vasara tokia, kad jei ne vienas serga tai kitas, o šiaip visa mokyklini sezona tai praleido vos penkias mokyklines dienas , bet va per vasaros atostogas matyt už visa laika atsirgo  ax.gif .

eina sau, as tai dziaugiuosi, kad vasara atsilaikem, viena diena tik pakarsciavo abu, o siaip tai su siaubu laukiu rudens/ziemos - paprastai virusai virtine nao is darzo keliauja cool.gif
sveikit, vaikui kazkoks kosmaras tokiu metu sirgt 4u.gif
Atsakyti
Srauni upe , gražios tapkės ir pirštines mirksiukas.gif
Atsakyti
SRAUNI_UPE, MAN PIRŠTINĖS NET LABAI wub.gif

QUOTE(kadabra @ 2011 08 25, 15:11)
nuspresta, kad visiems gerai butu, pakalbinskim dar siek tiek Juperi ir varysim pas Katinyti  biggrin.gif

O kada jūs organizuojatės? rolleyes.gif Ar prašalaitę žemaitę priimtumėt, jei laikas sutaptų su jūsų organizuojamu?
Atsakyti
Srauni upė savo stiliuj smile.gif , gražu.

Užsakymukas toks eko super paprastas. Kaip man patinka tokie thumbup.gif , galėčiau velt ir velt.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 08 25, 17:05)

Užsakymukas toks eko super paprastas. Kaip man patinka tokie thumbup.gif , galėčiau velt ir velt.
user posted image

jetau kaip grazu....is kokios cia vilnos veli? g.gif

sian supratau, kad ...nemoku velt... neklauskit kodel... mazu tuoj zliumbsiu... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 25 rugpjūčio 2011 - 17:12
Juperiuk, ačiū. Vilnas sudėjau visokius galiukus ką tik turėjau eko pilko, kai kurių net nežinau kokia vilna. Gavos labai smagios, kietos, bet kartu turi ir šiokią tokią "amortizaciją".
Baiginėju natūralias vilnas (likęs tik BG karšinys, kuris man nepatinka), galvoju iš kur čia tų natūralių reiks imt..
O šiaip, na, būna nevėlimo dienų. Kai veliasi kreivai ar kerpasi šleivai smile.gif . Nenusimink 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 25 rugpjūčio 2011 - 17:28
Juperi, kad tik tokios bėdos būtu , tai et.Ateis laikas , kai sakysi vau vistik moku, o dabar matyt netos dienos ir vsio ax.gif
Papildyta:
Besijuokianti, kaip visad thumbup.gif
Atsakyti
Besijuokianti...vooo ir man klausimas- kur gaut tu naturaliu spalvu...visai baigiu vilna...nors balkono puse uzkrauta,bet tokie kiekiai juokingi, kad nei vienai porai neuztektu doh.gif vien zodz visko daug ir po nedaug
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 08 25, 14:11)

Srauni_upe, oho, kas per do posukiai kuryboje - K U P R A N U G A R I S..
kur tu ji radai?

Kaune, buv. bangos pastate. Dangek buvo kontaktus kažurioj temoj parašius.

velias tai sunu pasakyt, gerai lyg, tik stori plauai poto lauk pešasi ir savikaina didelė
Papildyta:
besijuokianti, tavo tapų forma - tobula smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bulaukiux @ 2011 08 25, 14:15)
kokios įdomios. o sunkiai veliasi? asistentė tam ir skirta, kad rekvizitą sutvarkytų lotuliukas.gif

nu ji labai greit sutvarko smile.gif nespėju paspaust biggrin.gif
Atsakyti
Puikios tapkės, gražu natūralumai wub.gif mano irgi baigiasi bulgariška natūrali, noriu dar,kur gaut.... Vakar draugė pas mane kartu vėlė, atseit pamokiau, tai va ji woolo zelandietiško karšinio adatėlėmis susibadė... Aš tai dariau dar vienas natūralistines klumpes, gavosi vėl geros,ale tokios pačios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 08 25, 17:05)

Užsakymukas toks eko super paprastas. Kaip man patinka tokie thumbup.gif , galėčiau

labai gražios, man forma labai patinka-tobula thumbup.gif wub.gif

o natūral ir man baigias ir dar Bg ruda dažyta išseko. reiks mąstyt iš kur gaut g.gif
Atsakyti