Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 08 25, 09:44)
Mergai, maciau Graikijoj alyvuogiu muila. Grynas, be cheminiu ir gyvuniniu priedu, 4 gab. X 100 gr. kainavo 1.15 eu. Isivaizduojat? Ir as jo SAU, tundra,  nenusipirkau, tik lauktuvem doh.gif (atseit sunkiai nest bus, rankeles pavargs rolleyes.gif ).
Dabar veliu ir mintys nuodemingos kyla - lauktuves sau pasilikt cool.gif.
Interneta pranersiau, sakau gal atsisiust galima kokia deze, ale nieko panasaus tokiom kainom nerandu, o ten ant kiekvieno kampo...

atgal i roda?
man irgi to muilo reikia tongue.gif
o siaip tai girdejau, kad ir turkiskas grynas alyvuogiu muilas vietos rinkoje parsiduoda kapeikom.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 08 25, 09:44)
Mergai, maciau Graikijoj alyvuogiu muila. Grynas, be cheminiu ir gyvuniniu priedu, 4 gab. X 100 gr. kainavo 1.15 eu. Isivaizduojat? Ir as jo SAU, tundra,  nenusipirkau, tik lauktuvem doh.gif (atseit sunkiai nest bus, rankeles pavargs rolleyes.gif ).
Dabar veliu ir mintys nuodemingos kyla - lauktuves sau pasilikt cool.gif.
Interneta pranersiau, sakau gal atsisiust galima kokia deze, ale nieko panasaus tokiom kainom nerandu, o ten ant kiekvieno kampo...

jauc mano sirdis, kad lauktuves tos buvo mums su Kadabra skirtos doh.gif tongue.gif lotuliukas.gif greit padek i vieta!! lotuliukas.gif

Kadabra-tavo pataikymas visi 200 -ai proc...! bigsmile.gif
Atsakyti
Juperi, aš tau Ouzo čia Lt nupirksiu, ką?
Ir apskritai, kaip supratau, tai tau grybai labiau rūpi nei aš ir Kadabra tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 08 25, 11:27)
Ir apskritai, kaip supratau, tai tau grybai labiau rūpi nei aš ir Kadabra tongue.gif .

tik nereikia mint ant mazolioooooooo verysad.gif tai gal jus pas mane pagaliau, a???
Atsakyti
jauc mano sirdis, kad lauktuves tos buvo mums su Kadabra skirtos

O man kaip visad nei lauktuviu , nei grybuku ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 08 25, 11:27)

ouzo - biggrin.gif - cia tai geris - ne visiems suprantamas, kiti galvas tik pakraipo tongue.gif

QUOTE(Juperi @ 2011 08 25, 11:29)
tik nereikia mint ant mazolioooooooo  verysad.gif tai gal jus pas mane pagaliau, a???

kodel gi ne biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 08 25, 11:32)
ouzo -  biggrin.gif  - cia tai geris - ne visiems suprantamas, kiti galvas tik pakraipo  tongue.gif
kodel gi ne  biggrin.gif

as nezinau kas tai yr... ale mandagiai nutylejau, kad nepasirodyciau visiska profane lotuliukas.gif

tai -prasom, merginos!!!!
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 08 25, 12:29)
O man kaip visad nei lauktuviu , nei grybuku  ax.gif  tongue.gif

A tu netylėk, tu garsiai rėk, kad irgi nori grybų ir Ouzo.
Tuoj pas Juperi visos kur į mišką sulėksim. Tikėkimės grybų ji jau bus pririnkus kiekvienai po pintinę, kad papliurpimams laiko atliktų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 25 rugpjūčio 2011 - 10:49
Tik, kad pas mane ligonis namuose, jau dvi savaites kapstomės ir niekaip doh.gif .Niekur negaliu iš namu ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
paviršius - kupranugaris
user posted image

atseit dažytos pirštinės...
user posted image

kodėl nuotrauas reik daryt paskubom ... doh.gif
user posted image

ir jos kuo toliau tuo prastesnės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 08 25, 14:03)
Tik, kad pas mane ligonis namuose, jau dvi savaites kapstomės ir niekaip  doh.gif .Niekur negaliu iš namu  ax.gif  ax.gif  ax.gif

nuspresta, kad visiems gerai butu, pakalbinskim dar siek tiek Juperi ir varysim pas Katinyti biggrin.gif
o jei rimtai, tai kas dabar nutiko, Katinyti?

Srauni_upe, oho, kas per do posukiai kuryboje - K U P R A N U G A R I S..
kur tu ji radai?
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 08 25, 14:34)
paviršius - kupranugaris

kokios įdomios. o sunkiai veliasi? asistentė tam ir skirta, kad rekvizitą sutvarkytų lotuliukas.gif
Atsakyti