Oksyte, kruopštūs tavo darbeliai
O aš supratau, kad man teks augalus dažymui kitą vasarą augintis. Bet turiu tokį žavų kaimyną, kuris kiekviena vasara ka nors remontuoja ir tad anuo statybinių dulkių mano gėlės dvesia
raganele, pritariu ir aš, kad skanūs". O klumpikių modelio atsisakei?
Oksyte, labai gražūs kūdikiniai
Pas mane ŠTILIS Vien konservai aplink
Oksyte, labai gražūs kūdikiniai
Pas mane ŠTILIS Vien konservai aplink
neatsisakiau, bet mergytėm balerinukinės fainiau, kūdikėliam ir berniukam klumpiukai labiau, kaip kad vyriškos klumpės irgi uo būna
QUOTE(žollia @ 2011 08 19, 16:28)
Vien konservai aplink
pas mane tas pats
dangteliu, stiklainiu likuciai is virtuves jau neisnesami
ale ir veliu...
buvau nuvėlus batukus mergaitei (7m.), o nepasakė, kad keltis aukšta ir neįlenda koja, dabar nuvėliau kitas tapkučių tipo, vat įdomu kaip dabar jei keltis aukšta, tai daugiau reikia uždėti cm ant šablono
Su tom vaikiškom kojukėm man aulinukai tik stipriai prakirpti normaliau gaunasi kitaip reikia daryt labai platų auliuką ir atrodo nesuper tada... Tapukės irgi ne visad gaunasi kelties vietos nespaudžiančios, bet mergytėm galima daryt a la balerinkes ir labiau iškirpt, berniukam tik netinka toks receptas (nevyriškai balerinkės atrodo ) Šiaip aukštakelčiams man labai tinka klumpiukų šablonas, tas su ausytėm:
aij aij aij kaip pasisekė kažkieno kojytėm )
QUOTE(Visaikitokia @ 2011 08 21, 17:55)
Apnertos kurpaitės su svarovskiais draugės lėlytei prie neriau paklotėlį
Oi kokie faini
raganele, Tavieji tai tokie tikri veltinukai, stiprus ir tvirti
srauni_upe, žollia, aciu mielosios
gražios tapkytes RAGANELE, gražūs batukai VISAIKITOKIA,
o čia mano ankščiau velti batukai
o čia vakar nuvėliau
o čia mano ankščiau velti batukai
o čia vakar nuvėliau
QUOTE(kadabra @ 2011 08 21, 20:31)
antrinu Kadabrai...
Saulyte, Visaikitokia- labai tavrkingi tapciukai...
smagu matyt isbaigtus darbelius... gal todel ir nusistebiu kai pamatau tas lepioskes mugese- is kur tokiu veleju randasi??? musu tarpe lyg ir ner tokiu