Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Raganele, nagi tikrai mielos, saldainines, saldzios 4u.gif

QUOTE(Juperi @ 2011 08 18, 20:40)
ot, kur pastabuole!! agam... vakar pas drauge saslykiukus kepem-paskambino is Atea, kad kompas jau parveztas- tai net iskylaut nepabaigiau- lekiau kompo smile.gif

pramogauji vis smile.gif
mes irgi po socios vakarienes: mb receptus internetinius bando, man ramu...
tik va bernai tai galvom-uodegom eina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 08 18, 19:13)
Norint gauti spalva gėliu tikrai nereiktu gailėt, man atrodo gera spalva cari prieskonis turėtu duot, reiks gal kada pabandyt  ax.gif .Sau marškinėlius netyčia visai apsibarsčiau ir kai sudrėko tai kaip reikiant nudažė  ax.gif .

sako kad ciberžolė, ji į kari įeina smile.gif O visa bėda, kad aš iki pievų nedaeinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 18 rugpjūčio 2011 - 20:34
QUOTE(kadabra @ 2011 08 18, 21:17)
Raganele, nagi tikrai mielos, saldainines, saldzios  4u.gif
pramogauji vis  smile.gif
mes irgi po socios vakarienes: mb receptus internetinius bando, man ramu...
tik va bernai tai galvom-uodegom eina  doh.gif

ahaaa savaite buvo uchhh ...amerikanskos vestuves, plaukimas baidarem Varene, kaimiska-dzukiska vakariene Zervynose, vakar ir vel,,, nu bet jau sian amerikonai isskrido medaus, namo , i amerike, kopinet smile.gif
Atsakyti
Raganėle, mergaitiška pasaka wub.gif

mano džiūsta dar, bet nėr ką ten rodyt, bo beveik nenusidažė. Kai vėl velsiu iš baltos bandysiu vėl dažyt. Tai dėsiu daugiau žolių.

Ai dar džiūsta tapukai iš kupranugario vilnos smile.gif Nieko gavos, tik labai jau per prabanga gamint iš jo
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 08 18, 21:31)
ahaaa savaite buvo uchhh ...amerikanskos vestuves, plaukimas baidarem Varene, kaimiska-dzukiska vakariene Zervynose, vakar ir vel,,, nu bet jau sian amerikonai isskrido medaus, namo , i amerike, kopinet smile.gif

o kopines su veltinio slepetem tamstos tikriausiai biggrin.gif ?

srauni_upe - lauksim 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 08 18, 21:40)
o kopines su veltinio slepetem tamstos tikriausiai  biggrin.gif ?

srauni_upe - lauksim  4u.gif

ahaaa zinok nesitikejau to jaunikio reakcijos... wow!!!!
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 08 18, 20:46)
o kas parodys medetkas? g.gif

Aš tai vis vaikam, dabar ne saviem:
user posted image

Man tai probleminasi kirpimo vieta su ta storąja sluoksna,kaip jumi?

zefyriukai wub.gif
Atsakyti
Ačiū už zefyriukams skirtus gir gir wub.gif dar nebaigtos, ketinu kuokelius biseriu kvietkeliam pasiuvinėti, gal skirtingų atspalvių, kad sesutės nemaišytų kur kurios tapukas biggrin.gif
O kaip dėl bulgariškos sluoksnos kirpimo? ar čia man tik nepatinka kaip prakirpimas išnegražėja veliant g.gif kažkaip man gaunasi toks iškandžiotas reikalas, o baigus velt apkirpt kaip karšinį irgi nesigauna - vistiek kažkoks apkramtytas būna... Pradėsiu apnėrinėt tuoj visus sluoksninius
Atsakyti
Sveikutes mielosios 4u.gif

Visai neseniai teko ir paciai velti naujagimei tapkutes bigsmile.gif .
Nuvelti reikejo ta pati vakara, tai viska dariau is saves, nes nebuvo laiko ziureti i pavizdzius. O dabar ilindau pas jus i temele ir ziuriu, kad tapkutes darote pakankamai storas smile.gif
Tai uzduosiu toki kvaila klausima tongue.gif Kiek sluoksniu dedate?
As klojau 6 sluoksnius vilnos + dekoras. Susitrauke praktiskai dvigubai ir gavosi stai taip:

user posted image

Kaip mazam kudikeliui toks storis manau tik i nauda wub.gif . Bet jei didesniem vaikiukam tai gal dvigubai daugiau vilnos deti g.gif

Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2011 08 19, 08:49)
Sveikutes mielosios  4u.gif

Visai neseniai teko ir paciai velti naujagimei  tapkutes  bigsmile.gif .
Nuvelti reikejo ta pati vakara, tai viska dariau is saves, nes nebuvo laiko ziureti i pavizdzius.  O dabar ilindau pas jus i temele ir ziuriu, kad tapkutes darote pakankamai storas  smile.gif
Tai uzduosiu toki kvaila klausima  tongue.gif Kiek sluoksniu dedate?
As klojau 6 sluoksnius vilnos + dekoras. Susitrauke praktiskai dvigubai ir gavosi stai taip:

user posted image

Kaip mazam kudikeliui toks storis manau tik i nauda wub.gif . Bet jei didesniem vaikiukam tai gal dvigubai daugiau vilnos deti  g.gif

Aš naujagimiui irgi dariau plonas, kaip ir tu, užtenka g.gif
user posted image
user posted image
Tas buvo senai, tai neatsimenu, kiek sluoksnių dėjau, bet tas sluoksnių skaičius dar ir nuo storumo kaip plėšai priklauso. Storų tai tikrai nereikia.

Oksyte, raganėle labai gražūs tapukai. Raganėlės tai tikrai tokie valgomi bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2011 08 19, 09:47)
Tas buvo senai, tai neatsimenu, kiek sluoksnių dėjau, bet tas sluoksnių skaičius dar ir nuo storumo kaip plėšai priklauso. Storų tai tikrai nereikia.

Del plonumo tai taip drinks_cheers.gif Man po salikiuku storai kloti kazkaip nesigauna biggrin.gif

Smagus baciukai ir Tavo ir Raganeles 4u.gif
Atsakyti
Fainučiai kūdikėliški wub.gif nevaikštantiems aš irgi plonesnius darau
Atsakyti