Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

user posted image
Atsakyti
su lig Besijuokiancios asmenines temos atidarymu-uzdare musu lotuliukas.gif
sveikos!
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 08 04, 08:34)
Atidarė man temutę ir maloniai pranešė asmeniškai. Gal kad pirma tema. Jaučiuo kaip saldainį už dyką gavus smile.gif .

Matai, kokioj pagarboj esi nuo pirmos dienos jau wub.gif
Atsakyti
Na man žiauru pasirodė, kad temą patvirtina vasarą per 10 dienų ir per visą rankdarbių temą, kurioje puslapių ne taip ir mažai, paskui turi tos savo temos ieškotis. Toks natūralus dalykas pasirodė - pranešimas apie temos patvirtinimą. Gal dabar visada informuos ax.gif

Suvėliau tapkes, viduj woolą dėjau. Prisižadėjau daugiau niekad ten vilnos nepirkt, bent jau 21 mic. Netgi įtarimų kilo, kad ten nieko panašaus į 21 mic. Iš ornamentų esu 21 mic. pirkus vaivorykštinės vilnos, tai ji puikiausiai tinka netgi šalikams, švelni, paklusni, plonytė, o čia doh.gif
Atsakyti
Juperiuk aciukas uz siltus namucius 4u.gif tau medali reikia iteikti uz namuciu budavojima:)
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2011 08 04, 12:24)
Juperiuk aciukas uz siltus namucius  4u.gif  tau medali reikia iteikti uz namuciu budavojima:)

je je...geriau litais duokit mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 04 rugpjūčio 2011 - 13:23
QUOTE(Juperi @ 2011 08 04, 12:35)
je je...geriau litais duokit mirksiukas.gif

o gal medalį su premija? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 08 04, 14:15)

Zoll, a Zoll ...? lotuliukas.gif
Atsakyti
je je...geriau litais duokit 

Neturiu , praūžiau viska atostogaudama lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Sveikos visos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 08 05, 10:56)
Neturiu , praūžiau viska atostogaudama  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .
Sveikos visos  bigsmile.gif

woooo, as zinok buvau pagalvojus apie tave, kad padarei "dingau"...toli buvai uliavot islekus? bigsmile.gif
Atsakyti
Ne netoli , prie jūros Pervalkoj, myniau dvirati lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Jau kaip gerai nusisportavau thumbup.gif .Po to nusprendėm dar keliom dienom prasitest ir grižom vakar nakti .
Bet jau tavo tos juodosios tapkutės nerealios bigsmile.gif , aš baisingai mėgstu juoda spalva , tai man jos tokios idealaus grožio ir spalvu derinio wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti