Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis !

Merginos, nium padekit kuri padaryti filmuka is foto su muzika. Vargstu antra diena ir s.... gaunas. Pranese, jog snd jau nori foto pasiimti, o as dar paciam ikarsti. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Laba,

Dėkui už nuomonę mano Krikštui... šį kartą tikiuosi nebuvo per ilga, nes tikrai stengiausi įtilpti į vieną dainą blush2.gif

Alabama- jau rašiau,bet dar parašysiu, kad mergytė su gėle tiesiog pasakiška,akys kerinčios 4u.gif Krikštynos super, jau nežinau kiek kartų sakiau 4u.gif

rG - įdomus kadras 4u.gif

Ka - na visai įdomiai žiūrisi 4u.gif

tik permečiau akimis,nes "iškepiau diskus" ir vėl eisiu tvarkyti kitų foto doh.gif

aj Rumšiškės ir mes gi su Simona fotkinom - tamsumaaaa, troba maži langai, blicas reikalingas, nors... buvo vietų kai be jo fotkinau... bažnytėlė pati tai šviesi, aš be blico fotkinau
Atsakyti
Ai nesakysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 01 rugpjūčio 2011 - 14:35
Sveiki smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 08 01, 10:36)
O cia tos krikstynos, po kuriu as dar ilgai krupciosiu biggrin.gif (Nerodau cia zmoniu, nes nesitariau, kad galesiu det i foruma)

Wau, kokios grazios! Man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 08 01, 15:30)
Merginos, nium padekit kuri padaryti filmuka is foto su muzika. Vargstu antra diena ir s.... gaunas. Pranese, jog snd jau nori foto pasiimti, o as dar paciam ikarsti.  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

na o kas tau nesigauna? smile.gif
Atsakyti
Pasirodo praleidau Alabamos krikštynas biggrin.gif Einu ieškoti.
Zirze, jau jau, TURIU JAU biggrin.gif Tik sutvarkysiu ir pasiųsiu 4u.gif

Geros dienelės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 01 rugpjūčio 2011 - 14:35
QUOTE(kristukass @ 2011 08 01, 15:30)
Merginos, nium padekit kuri padaryti filmuka is foto su muzika. Vargstu antra diena ir s.... gaunas. Pranese, jog snd jau nori foto pasiimti, o as dar paciam ikarsti.  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

nu kiek as pamenu, tai imi ir su pele nuslenki daina i windows movie maker'i apacion kazkur

http://www.wikihow.c...ows-Movie-Maker
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 01, 14:31)

aj Rumšiškės ir mes gi su Simona fotkinom - tamsumaaaa, troba maži langai, blicas reikalingas, nors... buvo vietų kai be jo fotkinau... bažnytėlė pati tai šviesi, aš be blico fotkinau

friends.gif

Baznytele kuri buvo-ta senoji koplycia?
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 01, 15:33)

Zirze, jau jau, TURIU JAU biggrin.gif Tik sutvarkysiu ir pasiųsiu  biggrin.gif  4u.gif

ka turi? g.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 08 01, 15:31)
Ai nesakysiu smile.gif

nono.gif nono.gif nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 01, 15:34)
friends.gif

Baznytele kuri buvo-ta senoji koplycia?

uoj aš net nežinau ar ten kelios jos yra, nu nuo ten tų tamsių trobų netoli,tai manau ten senoji medinė koplytėlė, diena buvo saulėta, langai ten dideli tai blico tikrai nereikėjo ax.gif Šiaip troboje, kur šviesos srautas galima ir be blico fotografuoti, yra ir be blico fotografuota, bet šiaip gi ten tokie maži langai, kad uoj uoj... ir jokio apšvietimo - žvakė tiktais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 01, 14:29)
Bet va Kikirike fotografavo ten, ir berods be blykstes. g.gif

vietomis galima ir be blykstės.... bet troboje buvo pas mane apie 20 žmonių susigrūdę.... tai ir tuos mažus langelius uždengė.... daugiau niekada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(3kitten @ 2011 08 01, 14:32)
Sveiki smile.gif
Wau, kokios grazios! Man labai patinka  thumbup.gif

Aciu ax.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 01, 14:40)
uoj aš net nežinau ar ten kelios jos yra, nu nuo ten tų tamsių trobų netoli,tai manau ten senoji medinė koplytėlė, diena buvo saulėta, langai ten dideli tai blico tikrai nereikėjo  ax.gif Šiaip troboje, kur šviesos srautas galima ir be blico fotografuoti, yra ir be blico fotografuota, bet šiaip gi ten tokie maži langai, kad uoj uoj... ir jokio apšvietimo - žvakė tiktais  lotuliukas.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 08 01, 14:46)
vietomis galima ir be blykstės.... bet troboje buvo pas mane apie 20 žmonių susigrūdę.... tai ir tuos mažus langelius uždengė.... daugiau niekada doh.gif

Aisku, man bus dar ir lietus.
Atsakyti