Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis !

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 01, 12:51)

Man irgi.. Porą dienų nepafotkinu ir pasidarau nervuota, kažkokia abstinencija suima  biggrin.gif

biggrin.gif
Ir man:D
Papildyta:
Klausimas Laukinei-tu kai naujagimiuka fotografavai, kaip tu ji lankstei?Ar tevu prasei?Nebijojai?Ar miegojo?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 01, 12:56)
biggrin.gif
Ir man:D
Papildyta:
Klausimas Laukinei-tu kai naujagimiuka fotografavai, kaip tu ji lankstei?Ar tevu prasei?Nebijojai?Ar miegojo?

Lankstėm su mama. Aš nieko nebijau, kai noriu padaryt gerą kadrą. NIEKO..Nei bičių nei naujagimių biggrin.gif
Jo, miegojo... Svarbiausia kad giliai giliai įmigtų, nepaskubėk lanksyt tai tik užsnūs,- nieko nesigaus. Bet kai jie iminga giliai, atsipalaiduoja, tampa kaip guminiai- daryk su tokiu ką nori. Aišku, dar nuo vaiko priklauso.. Va mano abu buvo jautriai miegantys, niekaip neišlankstytum.. smile.gif
Svarbiausia, kad to, ką išdarinėjom su tuo vaiku nematė jo tėtis. Ba kol dar buvo, vis cypė, kad vaiką sušaldysim... Nu o kai jau jis išėjo... tai ėmėmės rimtai dirbt bigsmile.gif biggrin.gif išrengėm, lankstėm, galvą rėmėm, darėm viską biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 01 rugpjūčio 2011 - 13:00
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 01, 12:59)
Lankstėm su mama. Aš nieko nebijau, kai noriu padaryt gerą kadrą. NIEKO..Nei bičių nei naujagimių  biggrin.gif
Jo, miegojo... Svarbiausia kad giliai giliai įmigtų, nepaskubėk lanksyt tai tik užsnūs,- nieko nesigaus. Bet kai jie iminga giliai, atsipalaiduoja, tampa kaip guminiai- daryk su tokiu ką nori. Aišku, dar nuo vaiko priklauso.. Va mano abu buvo jautriai miegantys, niekaip neišlankstytum.. smile.gif
Svarbiausia, kad to, ką išdarinėjom su tuo vaiku nematė jo tėtis. Ba kol dar buvo, vis cypė, kad vaiką sušaldysim... Nu o kai jau jis išėjo... tai ėmėmės rimtai dirbt  bigsmile.gif  biggrin.gif išrengėm, lankstėm, galvą rėmėm, darėm viską  biggrin.gif

Bet pratupejai pora dienu ten, ane?Aciu.As bijosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 01, 13:05)
Bet pratupejai pora dienu ten, ane?Aciu.As bijosiu biggrin.gif

Ne, tik penkias valandas.

Frederica, matau esi. Pamenu, kaip Loreta pasakojo apie Rumšiškes, tai pasiklausinėk jos patarimų dėl tos vietos.. Puikiai prisimenu ir tai, kaip ji tą vietą irgi išdėjo į šuns dienas dėl tamsumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 01, 13:07)
Ne, tik penkias valandas.

Frederica, matau esi. Pamenu, kaip Loreta pasakojo apie Rumšiškes, tai pasiklausinėk jos patarimų dėl tos vietos.. Puikiai prisimenu ir tai, kaip ji tą vietą irgi išdėjo į šuns dienas dėl tamsumo smile.gif

Pamenu ir as, kaip ji sake, kad net su marku ten nemegsta eit.
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif
Po ne trumpų atostogų pagaliau grįžtu. Visad turėjau internetą ir kompiuterį po ranka, tai sekiau temą, neapleidau. Tik nieko nerašiau. Labai daug gražių kadrų teko pamatyti praėjusioje temoje. Labiausiai patiko Kikirikės portretai. Pasaka, negaliu atsižiūrėti ir atsigerėti. wub.gif wub.gif
Per atostogas fotografavau, nors tikėjausi daugiau laikyti fotoaparatą rankose, bet kai MB netyčia jis įjungtas iškrito iš rankų jau nedrąsiai ėmiau. Manėm, kad iš viso bus pataisomas tik tų žmonių, kurie apie tai nusimano. Bet brangusis pats pataisė. Manau, kad dar kelis mėnesius temps, kol atsiras pas mus veidrodinis. smile.gif
Ateinu ne tuščiom, su viena iš įgyvendintų idėjų. Bandžiau jau kiek tik galėjau spausti iš fotoaparato, kad gaučiau norimą vaizdą.
----
Kuomet sapnai nusileidžia arčiau..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 01, 00:37)
kadangi man rodos nevisiems pasileidžia filmukas, įdedu pora man labiausiai patikusius kadrus...

labai patinka bigsmile.gif

Frederika wub.gif Parodyk čia savo darbų, žmonėms džiaugsmo smile.gif Kaip gera, kad Tu tiek užsiėmus, Tu tikras stebuklas, esi meniškai subtili, kruopšti, o už kantrybę nuolat apdovanojama. Tu labai gerai pagauni tą mintį, kad gamtoje ištisos fotografijos, tik reikia jas pasiimti. Duok diev Tau dar daugiau šviesių minčių ir idėjų wub.gif

O čia šiaip biggrin.gif Nukrypimas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 08 01, 12:35)
Paskaiciau apie korteles, pagooglinau ir susimaisiau  blush2.gif
Nesvarbus tas greitis (kelbis, 3 knyga), nuotraukų kokybės nelemia biggrin.gif
Aš irgi už daugiau kortelių po mažiau.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 01, 13:35)

Kuomet sapnai nusileidžia arčiau..

Svajinga kaip ir labai patinka.Gal vos daugiau erdves noretusi, bet cia jei kabinetis.

QUOTE(rG @ 2011 08 01, 13:47)

Pritariu del Frederikos. wub.gif
Atsakyti
Rumšiškėse teko ir man- daugiau ten nevažiuosiu fotografuoti krikštynų. Žiauriai tamsu... naudojau blykstę...
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 08 01, 14:20)
Rumšiškėse teko ir man- daugiau ten nevažiuosiu fotografuoti krikštynų. Žiauriai tamsu... naudojau blykstę...

Na, va, žinosiu, jei kas pasiūlys biggrin.gif Dėkavoju smile.gif
Atsakyti
Bet va Kikirike fotografavo ten, ir berods be blykstes. g.gif
Atsakyti