Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis !

QUOTE(vienintelė @ 2011 08 01, 11:31)
gal ir tavo tiesa, bet perku su viltim kad rudeni išeis mano laukiamas fotikas, ir tada jau 8 man mažoka bus g.gif

kokio lauki?smile.gif na, bet gal ne nuo fotiko priklauso kiek vienoj kortelej gb?smile.gif as tai turiu kelias korteles, fotkinu raw, 8gb krikstynoms pvz man mazoka, bet visad turiu kitu.. kadangi man viena karta 8 gb kortele buvo sugedus, tai patikek, antra karta to nenoreciau patirt biggrin.gif
Atsakyti
Alabama patiko labai tavo nuotraukos mergaite ir su meskiukais ir tas atsitiktinis kadras bigsmile.gif

laurx pirma grazi thumbup.gif , antroje jau tos durys puse matos,man nelabai,bet siaip grazu! bigsmile.gif

chimera JB nepatiko ,sviesesni daryciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 01, 10:08)
Padėkit, reik kortelės fotikui. CF tipo, galvoju apie SANDISK Extreme CF 16GB 60MB/s 400x UDMA, bet kaina kiek didoka, patarkit kur perkat ir kokias perkat, dėkui

kam Jums toks greitis? unsure.gif
taigi baisiai brangu..

aš jau čia taikausi į geresnę kortelę, bet ir tai 30mb/s per akis ir tai, jei nefilmuoti, tai nereik ir tokios drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 01, 10:23)
o kaip planuoji fotkint? nes blyn, jei prie veido fotiką pridėsi, tai apsauga prie veido prilips, ir jos tada į veidą įkast galės  g.gif

Taip ir planuoju žinok. Iš tiesų, nelabai įsivaizduoju kaip viskas vyks. Jei ką, turiu zoomą, gal bandysiu iš toliau, bet iš esmės, čia dviračio neišrasi, bandysiu rizikuoti ir suktis kažkaip smile.gif Nebijau aš bičių, nors yra įgėlę, bet... aj. smile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 08 01, 10:31)

Laukine labai geras tavo klausimas apie lietų, bet jau kelinta karta jį girdžių o patarimų nematau smile.gif, gaila bet negaliu ir aš tau jų duoti, pati šį savaitgali turėsiu krikšta su krikštynom, tai baisiniai bijau lietaus, nes jei lis tai abejoju kad kas norės fotkintis per ji su vaikais  verysad.gif

Jo, gaila kad nelabai kas pasidalina mintimis.. Čia matyt dviratis irgi neįmanomas, na, bet visos bendrai diskutuodamos ir svarstydamos, galgi atrastume kažkokių pamąstymų kaip suktis... Man šeštadienį irgi krikštas vėl, tai kolkas dar apie tai negalvoju, matysiu kas per orai bus savaitės galui...
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 08 01, 10:43)

Aciu smile.gif

QUOTE(ypač @ 2011 08 01, 10:46)
kam Jums toks greitis?  unsure.gif
taigi baisiai brangu..

aš jau čia taikausi į geresnę kortelę, bet ir tai 30mb/s per akis ir tai, jei nefilmuoti, tai nereik ir tokios  drinks_cheers.gif

Greitis speju tam, kad kai fotografuoji Raw ir serijom, kad spetu irasyt:)
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 01, 10:48)
Taip ir planuoju žinok. Iš tiesų, nelabai įsivaizduoju kaip viskas vyks. Jei ką, turiu zoomą, gal bandysiu iš toliau, bet iš esmės, čia dviračio neišrasi, bandysiu rizikuoti ir suktis kažkaip smile.gif Nebijau aš bičių, nors yra įgėlę, bet... aj. smile.gif

nu įdomu kaip seksis smile.gif na aš irgi nebijau bičių, bet man prie avilio tiesa pasakius, nėra labai jauku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 01, 10:49)
Aciu smile.gif
Greitis speju tam, kad kai fotografuoji Raw ir serijom, kad spetu irasyt:)

na, man ir dabartinės puikiausiai viską įrašo, tik tiek, kad vietos 4gb doh.gif
nu aišku, jei leidžia finansai, kodėl gi ne thumbup.gif

aš tai kol kas apsistojau ties SD 30mb/s 16gb. merginos, kaip manot ar geriau imti vieną 16gb ar kelias, bet po mažiau gb?

buvau patyrus kortelės praradimą doh.gif
traukiant iš fotiko sulūžo
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 08 01, 10:54)

aš tai kol kas apsistojau ties SD 30mb/s 16gb. merginos, kaip manot ar geriau imti vieną 16gb ar kelias, bet po mažiau gb?

buvau patyrus kortelės praradimą  doh.gif
traukiant iš fotiko sulūžo

Pati ir atsakei-geriau kelias po maziau:)
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 01, 10:35)
kokio lauki?smile.gif na, bet gal ne nuo fotiko priklauso kiek vienoj kortelej gb?smile.gif as tai turiu kelias korteles, fotkinu raw, 8gb krikstynoms pvz man mazoka, bet visad turiu kitu.. kadangi man viena karta 8 gb kortele buvo sugedus, tai patikek, antra karta to nenoreciau patirt biggrin.gif

laukiu tai Canon 5D MARK III, na del korteles sugedimo, tai teisybe, bet gali sugesti net kai kelsi i kompa, o tada jau neperfotkinsi ir antra nepagelbės doh.gif

QUOTE(ypač @ 2011 08 01, 10:46)
kam Jums toks greitis?  unsure.gif
taigi baisiai brangu..

aš jau čia taikausi į geresnę kortelę, bet ir tai 30mb/s per akis ir tai, jei nefilmuoti, tai nereik ir tokios  drinks_cheers.gif

ne tik serijom, planuoju kad ir filmuos mano laukiamas žaisliukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 01, 12:00)
laukiu tai Canon 5D MARK III, na del korteles sugedimo, tai teisybe, bet gali sugesti net kai kelsi i kompa, o tada jau neperfotkinsi ir antra nepagelbės doh.gif

na as apie tai, kad jei fotkini vestuves ir prifotkini dvi korteles, tai bent viena kortele liks sveika, nebent ta diena visai nesiseka, ir abi sugenda biggrin.gif

as ir laukiu Canon 5D MARK III, bet girdejau, kad siais metais tai tikrai nebus..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 01, 11:06)

as ir laukiu Canon 5D MARK III, bet girdejau, kad siais metais tai tikrai nebus..

Pagal gandus, kita vasara tik unsure.gif
Atsakyti
mano kažką minėjo, kad gla jau rudenį bus.. bet gandai tik
o kiek jis maždaug kainuot gali įsivaizduojat ?
taip noriu marko, bet kainos .. doh.gif

einu dairytis kortelių už padorias kainas
Atsakyti