Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis !

QUOTE(rG @ 2011 08 03, 14:41)
Ne nuo to galo pradedi, man pirmas sakinys nepatiko  biggrin.gif

Gal kadanors pažiūrėsi  doh.gif  Negerai, oi negerai. O 5-as sezonas tai išvis uoga, iki šiol neatsigaunu.

Erse, specialiai fotografijai? Nežinai ar labai brangu?

vienas kursas, mokina save, antras kursas ir kitus dazyti, tai ten jau visokiausi bus makiazai, bet brangu...tiksliai kiek nepamenu, keleta tukst lyyyg.
Atsakyti
Alexo, aš tau "litaniją" flickerio pašte palikau smile.gif) Vis tikrinu ar neatrašei, bet turbūt nematai laiško...tai va, informuoju nekukliai biggrin.gif
Atsakyti
Liaba...
Smagus pokalbiai cia jus...patiko...as prie tu,kur su makiazu...tik vis dar neismokau paslept dideles, placios, kuprotos nosies doh.gif lotuliukas.gif

Kas dar, ogi vakar tariausi del vestuviu fotkinimo...kalba pakrypo i sale puosybos elementus, tai ka...vaziavom i vieta apziuret sales, kur viskas vyks...po visokiu mano patarimu gavoisi taip, kad uzprase manes dar ir dekoru poasirupinti..nu bet cia papildomi pinigeliai,o man paciai tai patinka, tai sutikau...sian kiek turejau laiko,knisaus nete, ieskojau ka kaip daryt...o laiko ne 2 sav. nebeturiu doh.gif nu bet kaip nors...dziugu tiek,kad ryt parves mano canon 85... thumbup.gif

laukine, pas tave 85tukas 1.8 ar 1.4 g.gif , beje, sveikinu su 60...makro ir as noreciau ikirsti

Kas manoi durnai galvai paaiskins apie FF, canonu sistemai, busiu dekinga...kokie modeliai eina, apart marko, ar obj. tinkami nuo eos...domina viskas...
Atsakyti
Trumpam ilendu parodyt grazuole vienintele ir begu doh.gif vakare grysiu...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 08 03, 16:00)

nugi graži bigsmile.gif
Atsakyti
Ievukis, labai grazi mergina ir foto smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2011 08 03, 14:30)
Visko reikia  mirksiukas.gif Matau ir tu ne viską esi skaičiusi iš anksčiau, t. y. plepesių apie WB. Taigi žinotum pvz., kad dauguma naudoja auto WB, o po to pastumdo temperatūra. Jei fotkini JPG, tai sunkiau pastumdyti temperatūrą, o jei raw, tai easy. 4u.gif

Tai as isvis dar neseniai cia skaitau... o kad visas praeitas temas perskaityti, tai ir laiko neturiu tiek ax.gif

Siaip tai as ne apie fotografinius plepesius kalbejau (nors isvis nereikejo man reikstis blush2.gif) Jei plepama apie fotografija (nesvarbu, is kurio kampo), tai cia jau ne plepesiai, o darbines diskusijos mirksiukas.gif biggrin.gif

Rodau ND5. Man paciai atrodo, kad negerai (vienur lyg melyna, kitur lyg geltona... unsure.gif), bet jau n variantu isbandziau, ir vis dar neturiu zalio supratimo, ka tureciau daryti kitaip... doh.gif

Naturalus apsvietimas (is kaires i desine: awb, cloudy, custom).

user posted image

Dirbtinis apsvietimas (seka ta pati). Dabar staiga pagalvojau, kad turbut reikejo palaukti, kol sutems, kad didesnis skirtumas su apsvietimu butu? unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Labutis!Nespeju su jumis! Esu jusu neskaiciusi sios temos!
Turiu kalusimuka juostininkems blush2.gif
Koks skirtumas tarp situ dvieju filmuciu?
user posted image

user posted image
Ir kokia rekomenduotumet spalvota papirkti?
Kodak porta, fujifilm ir t.t ir pns?Noretusi ryskiu spalvu, bet su grudeliu ir t.t
greitai isbandysiu uosvio zenita, tai noreciau zinoti kokiu nusipirkti juosteliu paciai pradziai...kad nepermoketi, nes galiu nusireguliuoti i dausas su tokiu fotiku, o ir jis gal nezinia kaip veikiantis nuo ilgaamzisko dulejimo cemodane g.gif
butu didelis aciu pasisakiusioms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 08 03, 14:11)

Antros ryskinimas C41 procesu, pirma speju ir rankom galima, bet nesimato kitos puses tongue.gif ziurek kas tau pigiau 4u.gif

imk pigiausia wink.gif ir kurios ryskinimas bus pigiausias smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 08 03, 13:51)
Alexo, aš tau "litaniją" flickerio pašte palikau smile.gif) Vis tikrinu ar neatrašei, bet turbūt nematai laiško...tai va, informuoju nekukliai biggrin.gif

biggrin.gif Einu skaityt. pioneer.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 08 03, 14:05)

Naturalus apsvietimas (is kaires i desine: awb, cloudy, custom).

Dirbtinis apsvietimas (seka ta pati). Dabar staiga pagalvojau, kad turbut reikejo palaukti, kol sutems, kad didesnis skirtumas su apsvietimu butu?  unsure.gif 

Nuotraukas reikia normalaus dydžio kelti vieną paskui kitą, nes iš tokio dydžio nuotraukų nesuprasi ar gerai, nes nelabai matosi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano 5ND dalis, kadangi pati matau, kad blogai tai i naturalu apsvietima net neinu blush2.gif Geltonuoja, melynuoja ir isvis raibuliuoja akyse biggrin.gif
Auto
user posted image
Pusiau auto
user posted image
Rankinis
user posted image

Bet tai dabar paaiskinkit kas lemia sita visa reikala? Blogas balto lapo pasirinkimas? blush2.gif biggrin.gif Ka daryt kad gautusi taip kaip reikia?
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 08 03, 15:00)

chi chi, geras rodyk dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 03 rugpjūčio 2011 - 15:29