Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis !

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 03, 15:08)
aš šiandien visą dieną youtube sėdžiu, apie photosopą viską iš eilės žiūriu lotuliukas.gif

aš tai apie makiažą video žiūriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 03, 14:14)
aš tai apie makiažą video žiūriu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif makiažas tai man neįdomu visiškai .. t.y. gražu man , bet pati niekada nesugebėčiau, esu įsitikinus 100 proc, todėl net negaištu laiko ir nežiūriu biggrin.gif šiaip didžiulis privalumas būtų, išmokt fotografuot, plius makiažą daryt, čia kul būtų, bet ne man atgrubnagei verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 03, 15:18)
lotuliukas.gif makiažas tai man neįdomu visiškai .. t.y. gražu man , bet pati niekada nesugebėčiau, esu įsitikinus 100 proc, todėl net negaištu laiko ir nežiūriu  biggrin.gif šiaip didžiulis privalumas būtų, išmokt fotografuot, plius makiažą daryt, čia kul būtų, bet ne man atgrubnagei  verysad.gif

Įdomus video man apie tą dangų priklijuojamą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 03, 14:41)
Noriu meeto ir aš  thumbup.gif Kur kada atvažiuoti?  thumbup.gif

Aš irgi jau važiuoju. Į kurią pusę? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 03, 12:19)
as maniau, kad jus cia su automatiniais dalykais nedraugaujat...  unsure.gif Ar automatinis WB nenugrybauja? 
Nežinau katra čia su rankiniu wb dirba biggrin.gif retkarčiais, tai taip, bet nuolat? smile.gif
Nugrybauja, be abejo, kad nugrybauja. Reikia stebėti, derintis. arba nesukti galvos ir atitaisyti su RAW.

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 03, 12:34)
prisižiūrėjau actionų, ir taip noooooooooooriu jų  doh.gif  kaip nebenorėt? nu gi nepasidarys tos nuotraukos geresnės su jais, nu kaaaaaaiiip nebenorėt? kaip nepirkt?  biggrin.gif

Kai neturi už ką, klausimų nekyla biggrin.gif
Atsakyti
Dėl makiažo, gal kuri lankėte kokius naudingus kursus ta tema? Erse, tu lyg kažkada užsiminus buvai?
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 02, 22:10)
Na, ok, man irgi patinka, bet iš kur tiek laiko tam grožiui?  Kai idealiai (nors idealiai niekad nebūdavo) tvarkydavausi, tai visą savo laiką leisdavau tvarkydamasi. Tai žodžiu, stogas važiavo, bliaudavau tarp tų švarių grindų, kad mano mūza kur nors nuskris
Dabar darau daugmaž ką noriu, namai apversti, nors nekenčiu to, valgyt darau kada noriu, vyras labai džiaugias, kai randa sriubos. Šventė tiesiog. Mažė darže ačiū diev pavalgo.  Asocialė kažikokiatai.
Nespėju nagų susitvarkyti taip dažnai kada noriu, ką jau kalbėt apie kaukes plaukams, odai, džiaugiuos, kad dažnai netinggiu kūno sviestu išsitept. Ir tai laiko gaila.

Na, nesakau, stengiuosi būti graži, bet jau ne iki Deksterio žmonos lygio. Norėčiau. Galėčiau. Bet turiu kitų užsiėmimų.

Save matau biggrin.gif
Ypač grįžus iš DE prieš gerą dešimtį metelių, kompleksą įsivariau pamačius LT gražuoles. doh.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 08 02, 22:16)
Parasei beveik kaip ir as norejau pasakyt.Ismokau nematyt to ko nereikia,kartais reikia bet vistiek nematau, yra ir svarbesniu darbu nei nuvalyt kiekviena trupinuka po kiekvieno praejimo,nes uz sekundes bus tas pats.Nu zodziu

drinks_cheers.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 03, 06:13)
nu bet paskui ja nuzude, gal ir grozis prie to prisidejo

Kas nužudė, papasakok biggrin.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 08 03, 09:53)
Labai izuliai isiterpsiu, bet... gal atleisit. Ar nevertetu jums susikurti atskira tema plepalams, o sia pasilikti tik nuotrauku aptarimui?

O dabar klausimas i tema - koki WB reiketu rinktis, fotografuojant kambaryje, dienos sviesoj, bet be tiesioginiu saules spinduliu pro langa? Cloudy? Shady? Kazkuri is dvieju, priklausomai nuo to, ar lauke sauleta, ar apniuke? Ar geriau pasidaryti custom?

Visko reikia mirksiukas.gif Matau ir tu ne viską esi skaičiusi iš anksčiau, t. y. plepesių apie WB. Taigi žinotum pvz., kad dauguma naudoja auto WB, o po to pastumdo temperatūra. Jei fotkini JPG, tai sunkiau pastumdyti temperatūrą, o jei raw, tai easy. 4u.gif

QUOTE(frederica @ 2011 08 03, 10:13)
...Mergos, darom mytą? A?

Nu jau nu jau, tai matai ne viską reikia žinoti apie nuotraukų apdirbimą, kad tokius grožius kurti, kaip tu tai darai. tongue.gif Tas kas nelabai talentingas, tai daugiau į PS gilinasi, kad paslėptų kažką tai akiai nepatrauklaus, IMHO. biggrin.gif
MEEEEEEETAAAAAAAAAS, JEEEEEEEEEEEEE!!!! Esminis klausimas - KADA? ax.gif Tik būtų fain po 08.19. mirksiukas.gif

QUOTE(frederica @ 2011 08 03, 10:26)
...
senbuves tai jau pažįstu, žinau kurios aršios, kurios tik prisimeta, žinau katros gerietės ( kaip aš  )
Eisiu flickran, pasidairysiu.
Kūdroj senai buvau, kaip ten mūsiškėm sekasi, skinat laurus?

Ko tai senai pas mane Flikre daireisi, kviečiu į svečius biggrin.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 08 03, 10:28)
kasdieninių sveikinimų su dienos geriausiom pasiilgai 

Tave sveikinu su savaitės nuostabiausia!!! bigsmile.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 08 03, 11:05)
nu *****.. kas čia per tema būtų be moteriškų nukrypimų?  pffff....

biggrin.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 08 03, 13:14)
aš tai apie makiažą video žiūriu  lotuliukas.gif

laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 03, 14:08)
ar kam nors įdomu kaip dangų įklijuot į išdegusią vietą?
Įdomu bigsmile.gif
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 03, 14:18)
lotuliukas.gif makiažas tai man neįdomu visiškai .. t.y. gražu man , bet pati niekada nesugebėčiau, esu įsitikinus 100 proc, todėl net negaištu laiko ir nežiūriu  biggrin.gif šiaip didžiulis privalumas būtų, išmokt fotografuot, plius makiažą daryt, čia kul būtų, bet ne man atgrubnagei  verysad.gif
O man patinka bigsmile.gif nors irgi esu atgrubnagė biggrin.gif Bet esu susidūrus su sceniniu, teatriniu grimu, plius mane daug kartų yra dažę (gi matai vis vien), tai nesunkiai galiu susitvarkyti, tik priemonių reikia turėti (tikrai neužtektų to, ką turiu, o ir nebloga kosmetika tai kainuoja, patikėk). Taigi, kitą padažyti savo priemonėm man negaila, tik, kad va aš baltaodė, mano odos atspalviu kai kurios paakius slepia biggrin.gif

QUOTE(Alexso @ 2011 08 03, 14:30)
Kas nužudė, papasakok  biggrin.gif

Prasideda biggrin.gif Jau vien tai, kad pasakė jau labai negerai, jei žiūrėsi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 03 rugpjūčio 2011 - 14:38
QUOTE(rG @ 2011 08 03, 13:32)

Ruoškis, atvažiuosiu į Neringą, eisim į pajūrį viena kitą be makiažo fotkint. Tik dabar nebandyk išsisukinėt, kad tau toli iki manęs, pas tave vienas vaikas, pas mane trys. biggrin.gif Aš laimėjau. tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 08 03, 13:35)

Prasideda  biggrin.gif  Jau vien tai, kad pasakė jau labai negerai, jei žiūrėsi  biggrin.gif

Kada aš žiūrėsiu? Aš gi dirbu oficialiai nuo 8 iki 17 val., likusias valandas neoficialiai ir dar nieks neapmoka. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 08 03, 14:27)
Dėl makiažo, gal kuri lankėte kokius naudingus kursus ta tema? Erse, tu lyg kažkada užsiminus buvai?

pas VV yra kursai Vivos grozio salone smile.gif daugiau nezinau smile.gif Bet cia klaipedoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2011 08 03, 14:38)
Ruoškis, atvažiuosiu į Neringą, eisim į pajūrį viena kitą be makiažo fotkint. Tik dabar nebandyk išsisukinėt, kad tau toli iki manęs, pas tave vienas vaikas, pas mane trys. biggrin.gif Aš laimėjau. tongue.gif

Ne nuo to galo pradedi, man pirmas sakinys nepatiko biggrin.gif

Kada aš žiūrėsiu? Aš gi dirbu oficialiai nuo 8 iki 17 val., likusias valandas neoficialiai ir dar nieks neapmoka. lotuliukas.gif
Gal kadanors pažiūrėsi doh.gif Negerai, oi negerai. O 5-as sezonas tai išvis uoga, iki šiol neatsigaunu.

Erse, specialiai fotografijai? Nežinai ar labai brangu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 03 rugpjūčio 2011 - 14:42
nu va, apie tą dangų http://www.youtube.c...feature=related

čia apie tuos actionus žiūriu, ir tuo pačiu pamačiau kaip dangų lipdo biggrin.gif
Atsakyti