QUOTE(rG @ 2011 08 02, 22:10)
Na, ok, man irgi patinka, bet iš kur tiek laiko tam grožiui? Kai idealiai (nors idealiai niekad nebūdavo) tvarkydavausi, tai visą savo laiką leisdavau tvarkydamasi. Tai žodžiu, stogas važiavo, bliaudavau tarp tų švarių grindų, kad mano mūza kur nors nuskris
Dabar darau daugmaž ką noriu, namai apversti, nors nekenčiu to, valgyt darau kada noriu, vyras labai džiaugias, kai randa sriubos. Šventė tiesiog. Mažė darže ačiū diev pavalgo. Asocialė kažikokiatai.
Nespėju nagų susitvarkyti taip dažnai kada noriu, ką jau kalbėt apie kaukes plaukams, odai, džiaugiuos, kad dažnai netinggiu kūno sviestu išsitept. Ir tai laiko gaila.
Na, nesakau, stengiuosi būti graži, bet jau ne iki Deksterio žmonos lygio. Norėčiau. Galėčiau. Bet turiu kitų užsiėmimų.
Save matau
Ypač grįžus iš DE prieš gerą dešimtį metelių, kompleksą įsivariau pamačius LT gražuoles.
QUOTE(Ievukis @ 2011 08 02, 22:16)
Parasei beveik kaip ir as norejau pasakyt.Ismokau nematyt to ko nereikia,kartais reikia bet vistiek nematau, yra ir svarbesniu darbu nei nuvalyt kiekviena trupinuka po kiekvieno praejimo,nes uz sekundes bus tas pats.Nu zodziu
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 03, 06:13)
nu bet paskui ja nuzude, gal ir grozis prie to prisidejo
Kas nužudė, papasakok
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 03, 09:53)
Labai izuliai isiterpsiu, bet... gal atleisit. Ar nevertetu jums susikurti atskira tema plepalams, o sia pasilikti tik nuotrauku aptarimui?
O dabar klausimas i tema - koki WB reiketu rinktis, fotografuojant kambaryje, dienos sviesoj, bet be tiesioginiu saules spinduliu pro langa? Cloudy? Shady? Kazkuri is dvieju, priklausomai nuo to, ar lauke sauleta, ar apniuke? Ar geriau pasidaryti custom?
Visko reikia
Matau ir tu ne viską esi skaičiusi iš anksčiau, t. y. plepesių apie WB. Taigi žinotum pvz., kad dauguma naudoja auto WB, o po to pastumdo temperatūra. Jei fotkini JPG, tai sunkiau pastumdyti temperatūrą, o jei raw, tai easy.
QUOTE(frederica @ 2011 08 03, 10:13)
...Mergos, darom mytą? A?
Nu jau nu jau, tai matai ne viską reikia žinoti apie nuotraukų apdirbimą, kad tokius grožius kurti, kaip tu tai darai.
Tas kas nelabai talentingas, tai daugiau į PS gilinasi, kad paslėptų kažką tai akiai nepatrauklaus, IMHO.
MEEEEEEETAAAAAAAAAS, JEEEEEEEEEEEEE!!!!
Esminis klausimas - KADA?
Tik būtų fain po 08.19.
QUOTE(frederica @ 2011 08 03, 10:26)
...
senbuves tai jau pažįstu, žinau kurios aršios, kurios tik prisimeta, žinau katros gerietės ( kaip aš )
Eisiu flickran, pasidairysiu.
Kūdroj senai buvau, kaip ten mūsiškėm sekasi, skinat laurus?
Ko tai senai pas mane Flikre daireisi, kviečiu į svečius
QUOTE(Yvette @ 2011 08 03, 10:28)
kasdieninių sveikinimų su dienos geriausiom pasiilgai
Tave sveikinu su savaitės nuostabiausia!!!
QUOTE(sayonara @ 2011 08 03, 11:05)
nu *****.. kas čia per tema būtų be moteriškų nukrypimų? pffff....
QUOTE(Yvette @ 2011 08 03, 13:14)
aš tai apie makiažą video žiūriu