Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis !

Aciu uz komentarus! 4u.gif Orchideja tikrai per tamsi... pasiskaiciau pas Kelby, kad fotografuojant geles pries sviesa, galima idomiu rezultatu isgauti, ir eksperimentavau... prisvilo blynas... ax.gif Meginsiu kitaip fotografuoti ja.

noisy-B,aciu uz ideja apie istrizus zigzagus 4u.gif Zirze, dekui uz pastaba apie laidus ezero nuotraukoje - as ju ir nepastebejau... doh.gif

Dar noriu pasitikslinti, ar gerai supratau ND5 ax.gif Pusiau automatinis WB - tai tas, kuri galima pasirinkti fotike (saulyte, debeselis ir t.t.)? Rankinis - tai custom, kuri pats nusistatai su baltu popieriaus lapu? Ar taip?
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 03, 12:10)

Dar noriu pasitikslinti, ar gerai supratau ND5  ax.gif  Pusiau automatinis WB - tai tas, kuri galima pasirinkti fotike (saulyte, debeselis ir t.t.)? Rankinis - tai custom, kuri pats nusistatai su baltu popieriaus lapu? Ar taip?

Supratai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos dabar reik jusu pagalbos ax.gif Ruosiuosi 5ND, pasiemiau balta lapa ir nukreipus objektyva pamaciau juoda demele doh.gif Gerai paziuriu ogi dulke (greiciau pajurio smelio taskelis). Bet ji ne isoreje o kazkur po stiklu doh.gif verysad.gif Kadangi tai pirmas veidrodinukas tai nieko neismanau apie objektyvu dulkiu salinima. Cia reikia paciai kazkaip issivalyt? Ar cia isvis jau mires reikalas unsure.gif Taip saugojau fotika, visur tik su tase tik su dangteliu ir tt. Ant smelio net padejus nebuvau bet matyt vejelis savo padare sad.gif Ka dabar daryt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2011 08 03, 13:28)
Merginos dabar reik jusu pagalbos  ax.gif  Ruosiuosi 5ND, pasiemiau balta lapa ir nukreipus objektyva pamaciau juoda demele  doh.gif  Gerai paziuriu ogi dulke (greiciau pajurio smelio taskelis). Bet ji ne isoreje o kazkur po stiklu  doh.gif  verysad.gif  Kadangi tai pirmas veidrodinukas tai nieko neismanau apie objektyvu dulkiu salinima. Cia reikia paciai kazkaip issivalyt? Ar cia isvis jau mires reikalas  unsure.gif  Taip saugojau fotika, visur tik su tase tik su dangteliu ir tt. Ant smelio net padejus nebuvau bet matyt vejelis savo padare sad.gif Ka dabar daryt? unsure.gif

nieko čia blogo smile.gif aš tai pati valau, nuimu objektyvą ,per meniu padarau miror up ir tada su kriauše nupučiu dulkes, užsidedu objektyvą, nufotkinu dangų prie kokių F16 ir žiuriu ar nėra dėmių, jei vis dar lieka, veiksmą kartoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 03 rugpjūčio 2011 - 13:42
Noriu meeto ir aš thumbup.gif Kur kada atvažiuoti? thumbup.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 08 03, 12:30)

Frederika,ir as noriu meeto thumbup.gif  geda pasakyti, kad dar nepasiemiau is Kikes siuntinuko blush2.gif  doh.gif

gėda pelėda lotuliukas.gif gyveni kitoje pusėje, o iki manes negali atvažiuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2011 08 03, 14:28)
Merginos dabar reik jusu pagalbos  ax.gif  Ruosiuosi 5ND, pasiemiau balta lapa ir nukreipus objektyva pamaciau juoda demele  doh.gif  Gerai paziuriu ogi dulke (greiciau pajurio smelio taskelis). Bet ji ne isoreje o kazkur po stiklu  doh.gif  verysad.gif  Kadangi tai pirmas veidrodinukas tai nieko neismanau apie objektyvu dulkiu salinima. Cia reikia paciai kazkaip issivalyt? Ar cia isvis jau mires reikalas  unsure.gif  Taip saugojau fotika, visur tik su tase tik su dangteliu ir tt. Ant smelio net padejus nebuvau bet matyt vejelis savo padare sad.gif Ka dabar daryt? unsure.gif

nezinau kas tavo fotike, o maniskiame yra funkcija, veidrodziu pasipurtymas rolleyes.gif as taip kartas nuo karto juos papurtau smile.gif jei ir pas taviski yra,pabandyk, jeigu nera,arba nepades,pabandyk nupusti ta dulkele atsukus objektyba. yra spec kriauseles tam reikalui,yra ir sluoteliu kazkokiu spec nuvalymui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 03, 14:41)
Noriu meeto ir aš  thumbup.gif Kur kada atvažiuoti?  thumbup.gif
gėda pelėda  lotuliukas.gif gyveni kitoje pusėje, o iki manes negali atvažiuoti  lotuliukas.gif

tai kad man iki taves per visa miesta vaziuoti su autiku ir vaiku ant kupros reikia lotuliukas.gif sestadieni varysim i ta puse, jei nepamirsiu uzsuksiu, zodz, lauk skambucio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 03, 14:41)
nieko čia blogo smile.gif aš tai pati valau, nuimu objektyvą ,per meniu padarau miror up ir tada su kriauše nupučiu dulkes, užsidedu objektyvą, nufotkinu dangų prie kokių F16 ir žiuriu ar nėra dėmių, jei vis dar lieka, veiksmą kartoju smile.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 08 03, 14:45)
nezinau kas tavo fotike, o maniskiame yra funkcija, veidrodziu pasipurtymas  rolleyes.gif as taip kartas nuo karto juos papurtau smile.gif jei ir pas taviski yra,pabandyk, jeigu nera,arba nepades,pabandyk nupusti ta dulkele atsukus objektyba. yra spec kriauseles tam reikalui,yra ir sluoteliu kazkokiu spec nuvalymui smile.gif

Vaje speju cia man pirmasis isbandymas bus. Imu instrukcija fotiko kad suzinociau ar yra ta funkcija. Pas mane Nikon D5100 tai turiu vilties kad gal bus ta funkcija. Siaip esu zmogus prie technikos, bet kai vyras nesupranta, kam man fotikas uz kaina su keliais nuliukais ir pastoviai zirzia, kad turiu ji labai saugot tai kazkokia panika imete i mano siela doh.gif
Beja tos kriausikes neturiu turiu tik speciale sluotele su kazkokiu mandru kitu galu ir specialia sluoste unsure.gif O kur tas kriausikes perkat? Kazkaip aplinkinese parduotuvese neuzmaciau ju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 03, 14:47)

tai kad man iki taves per visa miesta vaziuoti su autiku ir vaiku ant kupros reikia lotuliukas.gif sestadieni varysim i ta puse,  jei nepamirsiu uzsuksiu, zodz, lauk skambucio biggrin.gif

hm... taigi tu prie mandarino gyveni ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 03, 14:51)
hm... taigi tu prie mandarino gyveni ar ne?

nuo birzelio nebe rolleyes.gif
Atsakyti
Nebuvo taip baisu smile.gif Ta pagrindine dulke nuvaliau, bet matyt nuo tos sluoteles kazkokiu kitu mini dulkiu kampe pasiliko. Reik man tos kriausikes :ax Visada buna pirmas kartas ....
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 03, 14:53)
nuo birzelio nebe rolleyes.gif

aj gi tu persikraustei....taigi ir mieste galim susitikti
Atsakyti
ar kam nors įdomu kaip dangų įklijuot į išdegusią vietą? jei kam įdomu, galiu įmest video smile.gif aš šiandien visą dieną youtube sėdžiu, apie photosopą viską iš eilės žiūriu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 03 rugpjūčio 2011 - 14:08