Aciu uz komentarus! Orchideja tikrai per tamsi... pasiskaiciau pas Kelby, kad fotografuojant geles pries sviesa, galima idomiu rezultatu isgauti, ir eksperimentavau... prisvilo blynas... Meginsiu kitaip fotografuoti ja.
noisy-B,aciu uz ideja apie istrizus zigzagus Zirze, dekui uz pastaba apie laidus ezero nuotraukoje - as ju ir nepastebejau...
Dar noriu pasitikslinti, ar gerai supratau ND5 Pusiau automatinis WB - tai tas, kuri galima pasirinkti fotike (saulyte, debeselis ir t.t.)? Rankinis - tai custom, kuri pats nusistatai su baltu popieriaus lapu? Ar taip?
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 03, 12:10)
Dar noriu pasitikslinti, ar gerai supratau ND5 Pusiau automatinis WB - tai tas, kuri galima pasirinkti fotike (saulyte, debeselis ir t.t.)? Rankinis - tai custom, kuri pats nusistatai su baltu popieriaus lapu? Ar taip?
Supratai gerai
Merginos dabar reik jusu pagalbos Ruosiuosi 5ND, pasiemiau balta lapa ir nukreipus objektyva pamaciau juoda demele Gerai paziuriu ogi dulke (greiciau pajurio smelio taskelis). Bet ji ne isoreje o kazkur po stiklu Kadangi tai pirmas veidrodinukas tai nieko neismanau apie objektyvu dulkiu salinima. Cia reikia paciai kazkaip issivalyt? Ar cia isvis jau mires reikalas Taip saugojau fotika, visur tik su tase tik su dangteliu ir tt. Ant smelio net padejus nebuvau bet matyt vejelis savo padare Ka dabar daryt?
QUOTE(JEma @ 2011 08 03, 13:28)
Merginos dabar reik jusu pagalbos Ruosiuosi 5ND, pasiemiau balta lapa ir nukreipus objektyva pamaciau juoda demele Gerai paziuriu ogi dulke (greiciau pajurio smelio taskelis). Bet ji ne isoreje o kazkur po stiklu Kadangi tai pirmas veidrodinukas tai nieko neismanau apie objektyvu dulkiu salinima. Cia reikia paciai kazkaip issivalyt? Ar cia isvis jau mires reikalas Taip saugojau fotika, visur tik su tase tik su dangteliu ir tt. Ant smelio net padejus nebuvau bet matyt vejelis savo padare Ka dabar daryt?
nieko čia blogo aš tai pati valau, nuimu objektyvą ,per meniu padarau miror up ir tada su kriauše nupučiu dulkes, užsidedu objektyvą, nufotkinu dangų prie kokių F16 ir žiuriu ar nėra dėmių, jei vis dar lieka, veiksmą kartoju
Noriu meeto ir aš Kur kada atvažiuoti?
Frederika,ir as noriu meeto geda pasakyti, kad dar nepasiemiau is Kikes siuntinuko
gėda pelėda gyveni kitoje pusėje, o iki manes negali atvažiuoti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 03, 12:30)
Frederika,ir as noriu meeto geda pasakyti, kad dar nepasiemiau is Kikes siuntinuko
QUOTE(JEma @ 2011 08 03, 14:28)
nezinau kas tavo fotike, o maniskiame yra funkcija, veidrodziu pasipurtymas as taip kartas nuo karto juos papurtau jei ir pas taviski yra,pabandyk, jeigu nera,arba nepades,pabandyk nupusti ta dulkele atsukus objektyba. yra spec kriauseles tam reikalui,yra ir sluoteliu kazkokiu spec nuvalymui
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 03, 14:41)
Noriu meeto ir aš Kur kada atvažiuoti?
tai kad man iki taves per visa miesta vaziuoti su autiku ir vaiku ant kupros reikia sestadieni varysim i ta puse, jei nepamirsiu uzsuksiu, zodz, lauk skambucio
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 03, 14:41)
nieko čia blogo aš tai pati valau, nuimu objektyvą ,per meniu padarau miror up ir tada su kriauše nupučiu dulkes, užsidedu objektyvą, nufotkinu dangų prie kokių F16 ir žiuriu ar nėra dėmių, jei vis dar lieka, veiksmą kartoju
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 03, 14:45)
nezinau kas tavo fotike, o maniskiame yra funkcija, veidrodziu pasipurtymas as taip kartas nuo karto juos papurtau jei ir pas taviski yra,pabandyk, jeigu nera,arba nepades,pabandyk nupusti ta dulkele atsukus objektyba. yra spec kriauseles tam reikalui,yra ir sluoteliu kazkokiu spec nuvalymui
Vaje speju cia man pirmasis isbandymas bus. Imu instrukcija fotiko kad suzinociau ar yra ta funkcija. Pas mane Nikon D5100 tai turiu vilties kad gal bus ta funkcija. Siaip esu zmogus prie technikos, bet kai vyras nesupranta, kam man fotikas uz kaina su keliais nuliukais ir pastoviai zirzia, kad turiu ji labai saugot tai kazkokia panika imete i mano siela
Beja tos kriausikes neturiu turiu tik speciale sluotele su kazkokiu mandru kitu galu ir specialia sluoste O kur tas kriausikes perkat? Kazkaip aplinkinese parduotuvese neuzmaciau ju
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 03, 14:47)
tai kad man iki taves per visa miesta vaziuoti su autiku ir vaiku ant kupros reikia sestadieni varysim i ta puse, jei nepamirsiu uzsuksiu, zodz, lauk skambucio
hm... taigi tu prie mandarino gyveni ar ne?
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 03, 14:51)
nuo birzelio nebe
Nebuvo taip baisu Ta pagrindine dulke nuvaliau, bet matyt nuo tos sluoteles kazkokiu kitu mini dulkiu kampe pasiliko. Reik man tos kriausikes :ax Visada buna pirmas kartas ....
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 03, 14:53)
aj gi tu persikraustei....taigi ir mieste galim susitikti