Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis !

QUOTE(Zirzė @ 2011 08 03, 13:30)
po privalomu namu darbu tokia ir tapai mirksiukas.gif

thumbup.gif supratau, smagu girdeti

ti dabar gal mane supazindinsit su taisyklemis ax.gif kiek cia man galima reikstis biggrin.gif

labai nekantrauju sulaukt savo darbams pasiulymu ir kritikos ax.gif turiu fb susikurus anketa savo darbams, ar geraiu cia ikelt ar galetumet ten aki uzmest ax.gif

mano anketa vadinas : photo.ug ax.gif
Atsakyti
nu *****.. kas čia per tema būtų be moteriškų nukrypimų? unsure.gif pffff.... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 03, 12:28)

ačiū už komentarą, gaila, kad čia nekarpyta, man kažkaip pačiai norisi daugiau erdvės, na bet pasirodžiau, kad nesėdžiu vietoje su savo kapriznu leliu, bandau kažką daryti... Mėginsiu dar sykį pagauti tokias jo akytes, tik dbr jau iš toliau, kaži ar pavyks, bo šiaip jos siaurutės rolleyes.gif

eurik@.k @ -> su kojytėm ir aš turiu panašią auto blush2.gif kai leliui buvo 6mėn berods, bet reik ją kažkaip gražiai apdoroti, o tai gėda čia dėti blush2.gif man patinka kojos visokios ir visų, smagiai žiūrisi bigsmile.gif

Aš tik už pliurpalus, visgi smagiau skaityti ir be to, daug ką sužinai, čia ir į filosofines ir psihologines gylumas panienkos net lenda, net apie Zigmundą Freudą buvo šneka. Man jis patinka, bet kaip visad pavėluoju su savo komentarais, tai paskui jau nei šis, nei tas rašyti, kai jau kita tema vystoma. Smagu įsiterpti tongue.gif

Jei priimtumėt ir mane į meet'uką, aš mielai prisijungčiau, paprašyčiau, kad kas leliuką padabotų, nuvežčiau kam nors. Smalsu gi pažiūrėt, ką veikinėjat ax.gif

birbusiukas -> man nerodo tavo nuorodos... ji nepilna?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 03 rugpjūčio 2011 - 12:17
seniai ka berodžiau, nieko nefotkinu, tik vaikus seneliams kad būtu ka parodyt smile.gif))
tai keliu savo zuikiu foto, eksperimentuoju su apdirbimu tai būtu malonu išgirst jūsų nuomone, dingo mano ikvėpimas kažkur smile.gif))
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 03, 11:09)
Kia ilgiau pabūsi, suprasi, kad be pasikalbėjimo čia niekaip.

Jei namų darbams, tai galima, kad ir cloudy.
Jei šiaip. Renkuosi arba cloudy, arba saulytę, arba automatinį.

Aha, jau supratau - gal kokias 2 sekundes po to, kai paskelbiau savo komentara... na nemoku as kartais patyleti, tai ka dabar darysi... blush2.gif biggrin.gif

Aciu uz atsakyma apie WB. Bet, bet, bet... as maniau, kad jus cia su automatiniais dalykais nedraugaujat... unsure.gif Ar automatinis WB nenugrybauja?

Nors dar nepabaigiau ND (nesigauna man kol kas ND5 verysad.gif), bet noreciau jums parodyti keleta nuotrauku is vakaryksciu bandymu.

Orchideja:
user posted image

Zigzagai. Sita, zinau, kad ne fokuse, bet noreciau kritikos kompozicijai...
user posted image

Atsvaitai - ar labai blogai siuo atveju, jei horizontas dalija nuotrauka perpus? Man norejosi, kad ir dangus, ir jo atspindys vandenyje matytusi... unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 03 rugpjūčio 2011 - 12:20
QUOTE(birbusiukas @ 2011 08 03, 13:02)
dabar gal mane supazindinsit su taisyklemis  ax.gif  kiek cia man galima reikstis 

nera cia jokiu taisykliu smile.gif
reiskies kiek tik nori, ir nepamirsti komentaru kitoms nuotraukoms mirksiukas.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 08 03, 13:16)
seniai ka berodžiau,

uoga rolleyes.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 08 03, 13:19)

Orchideja:

Atsvaitai - ar labai blogai siuo atveju, jei horizontas dalija nuotrauka perpus? Man norejosi, kad ir dangus, ir jo atspindys vandenyje matytusi...  unsure.gif

orchideja tai tamsoka,pries sviesa taip geriau nofotografuoti, nes pirmas planas tampa juodu smile.gif nezinia koks buvo sumanymas, jeigu norejote graziai nufotografuoti ir atvaizduoti jos spalvas, daryt reikejo atvirksciai, - atsukti savo nugara, ne veida, i sviesa, siuo atveju langa smile.gif

tai siek tiek tos apacios buvo galima pakirpti, palikti tiek,kad matytusi atspindys,ir va tie laidai cia maiso smile.gif
Atsakyti
Beje, aš irgi norėčiau dėtis su kuom nors ir PIRKTI action'us

Jurzole -> man tamsoka orchidėja. Zigzagus, fotografuočiau vertikaliai, ne horizontaliai ir kaip nors pakreipus. Na bent jau man taip norėtųsi smile.gif

vienintelė - pirmoji berniuko nuotraukytė kiek rodos per šviesi, pasimeta man jo nosiukas kažkaip, bet čia gal tik man ax.gif O antroje trugdo soskiukas, toks didelis vaikinas, o su soskium tongue.gif ir dar rankytė norėtųsi, kad matytųsi mirksiukas.gif
Atsakyti
prisižiūrėjau actionų, ir taip noooooooooooriu jų doh.gif kaip nebenorėt? nu gi nepasidarys tos nuotraukos geresnės su jais, nu kaaaaaaiiip nebenorėt? kaip nepirkt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 03, 14:15)
birbusiukas -> man nerodo tavo nuorodos... ji nepilna?

o dabar ax.gif

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pa...40265?sk=photos

QUOTE(Zirzė @ 2011 08 03, 14:32)
nera cia jokiu taisykliu smile.gif
reiskies kiek tik nori, ir nepamirsti komentaru kitoms nuotraukoms mirksiukas.gif

gerai lotuliukas.gif tai jau dabar laikykites hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 03, 13:34)
prisižiūrėjau actionų, ir taip noooooooooooriu jų  doh.gif  kaip nebenorėt? nu gi nepasidarys tos nuotraukos geresnės su jais, nu kaaaaaaiiip nebenorėt? kaip nepirkt?  biggrin.gif

as tai pav,kiek ieskojau, na kolkas tik is nemokamu, paziurejus pavyzdi,taip gerai atrodo,kai pabandau pati, tai nesamone kazkokia gaunasi ir ne is toli neprimena pateikto pavyzdzio biggrin.gif tai kazkaip greit praeina noras siustis bet kokius (mokamus ir nemoamus) actionus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 03, 12:19)
Nors dar nepabaigiau ND (nesigauna man kol kas ND5  verysad.gif), bet noreciau jums parodyti keleta nuotrauku is vakaryksciu bandymu.

pirmoje man per tamsu, nesimato pačios orchidėjos grožio, pas mane namie irgi baisiniais židais stovi bet vis nerandu kampo kad ydomiai žiūrėtusi, o tu pamėgink kitų kampų paieškoti, nes dabar neydomi ji, del vaizdų gamtoj man sunku ka parašyt nes aš tieisog tokių nemėgstu, o jei ir patinka tai spalvinis variantas kažkuom sužavi, tai pabandyk čia spalvų paieškot ax.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 08 03, 12:32)

ax.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 08 03, 12:32)

vienintelė - pirmoji berniuko nuotraukytė kiek rodos per šviesi, pasimeta man jo nosiukas kažkaip, bet čia gal tik man  ax.gif O antroje trugdo soskiukas, toks didelis vaikinas, o su soskium  tongue.gif ir dar rankytė norėtųsi, kad matytųsi  mirksiukas.gif

gal čiut švieis mano monikas pastebėjau čiut tamsiau rodo nei reiktu, jo tute ir man nepatinka, bet jam metuka ir 5 m4n tai dar manau norma kad ja turi, kitu atveju kanda iki kraujų man ir broliui doh.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 03, 12:34)
prisižiūrėjau actionų, ir taip noooooooooooriu jų  doh.gif  kaip nebenorėt? nu gi nepasidarys tos nuotraukos geresnės su jais, nu kaaaaaaiiip nebenorėt? kaip nepirkt?  biggrin.gif

hm.. ir ka gi čia patarti tau, aš tai neperku jų, parsisiunčiu namokamus ir labaiusia man patinka jų visų studijuoti kaip ten kas padaryta smile.gif tada nemažai idėju kyla ka galiu naujo pabandyti
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 03, 12:47)
as tai pav,kiek ieskojau, na kolkas tik is nemokamu, paziurejus pavyzdi,taip gerai atrodo,kai pabandau pati, tai nesamone kazkokia gaunasi ir ne is toli neprimena pateikto pavyzdzio biggrin.gif tai kazkaip greit praeina noras siustis bet kokius (mokamus ir nemoamus) actionus biggrin.gif

nu tai va.. būtų kokia trial versija, tai būtų aišku- pirkt/nepirkt.. aš tos nuorodos kur įmečiau, nebent fakturų paketo norėčiau, o tų pastelinių spalvų, tai fee nenoriu biggrin.gif jas nesudėtinga ir be tokio actiono pasidaryt..
Papildyta:
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 03, 12:50)
hm.. ir ka gi čia patarti tau, aš tai neperku jų, parsisiunčiu namokamus ir labaiusia man patinka jų visų studijuoti kaip ten kas padaryta smile.gif tada nemažai idėju kyla ka galiu naujo pabandyti

pasidalinti gal gali? ax.gif
Papildyta:
aij, o del actionu panaudojimo, tai va, krūva pamokėlių, nėra taip viskas paprasta kai nori išgaut gerą efektą smile.gif pvz čia net su 15 layerių dirba biggrin.gif taip, kad su vienu mygtuko paspaudimu stebuklų nebūna net ir actioną turint..
http://www.youtube.c...player_embedded

sorry, nusišnekėjau dėl 15 layeriu biggrin.gif pasirodė, ten ne layeriai, o presetai kažkokie smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 03 rugpjūčio 2011 - 13:06