Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis !

QUOTE(noisy-B @ 2011 08 03, 09:34)
Labai gaila nukirstos ausytės, bet jis čia ropojo ir priropojo per daug arti, tada siekė fotiką...

Ką manot, mergyčkos?  smile.gif

As gal bandyciau pakirpti virsaus,kad i akis visas demesys butu. ax.gif Grozis wub.gif

QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 03, 09:54)
imetu kritikai ,
auto, gaila kad vyresnis sunus atostogauja lt , reiks visu kojas nufotkint  biggrin.gif

Man patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 03, 11:05)
biggrin.gif Tai as juk nepiktai pasiuliau... bet atsiprasau, tikrai ne laiku ir ne vietoj isiterpiau  blush2.gif Pasizadu, kad daugiau nesireiksiu smile.gif

Tikiuosi, kad ne visas sunervinau ir i klausima apie WB kas nors atsakys...  blush2.gif

Gerai, nebepykstu biggrin.gif Kia ilgiau pabūsi, suprasi, kad be pasikalbėjimo čia niekaip. Dabar jau sąžinė nebegraužia kažką ne į temą pasakius, nes jau atsibodo taip jaustis. Darbe juk irgi ne apie darbą kalbamės. Mes ne automatai. Automatiškai atsakinėja konsultantai smile.gif

Jei namų darbams, tai galima, kad ir cloudy.

Jei šiaip. Renkuosi arba cloudy, arba saulytę, arba automatinį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 03 rugpjūčio 2011 - 11:11

QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 03, 10:54)
imetu kritikai ,
auto, gaila kad vyresnis sunus atostogauja lt , reiks visu kojas nufotkint  biggrin.gif

user posted image

Patinka kojos:)

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 03, 11:05)
Iš kiekvieno pliurpalo čia galima pasisemti naujos patirties ir žinių. Todėl kategoriškai nesutinku, kad būtų aptariamkos tik nuoraukos. O ne stiliai, spalvos, programos, actionai, objektyvai, idėjos, autoriai, foto vietos bei foto klaidos ir foto patirtis.

O kaip tavo actionai uz 500 baksu vadinasi?As irgi noriu pirkt: biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 03, 09:56)
Einu velniop  biggrin.gif  Geros dienelės  smile.gif

biggrin.gif , gerai čia, geriau save pačią pirmą pasiūst, nei kas nors kitas pasiūstų biggrin.gif. Prajuokinai biggrin.gif .

O jei rimtai, tai gal nereikia atskiros temos, uztenka, juk ir uzgeltonint mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 03, 11:56)
Gal ne. Jei yra privačių reikalavimų, galima nusisamdyti asmeninį mokytoją mirksiukas.gif  Arba kalbėtis su fotofabriko konsultantu.  Ten nėra pliurpalų  bigsmile.gif  Arba nuotraukas aptarti galima fotokūdroj, arba efoto smile.gif Įdedi ir sulauki, pavyzdžiui, faina, arba 5 +.

Ir šiaip, tamsta, technikos temoje nepliurpalumu nepasižymėjot.

Einu velniop  biggrin.gif  Geros dienelės  smile.gif

Kokia širšė Tave įgėlė blink.gif .Jau apie ką, apie ką, bet apie Tave buvau geresnės nuomonės lotuliukas.gif

Jei rimtai, tai pritariu Laukinei, per tuos pliUrpalus daug naujo sužinojau, pvz., kad esu truliko vairuotoja ir jau užsisakiau kosmetikos kabinete paką procedūrų, pamokas ir t.t, velnias už jas visai geras objektyvas išeitų blink.gif
Dar supratau, kad visai nemoku tvarkyt fotkių, čia visai rimtai, šiai dienai turiu tik LR, apie jokius actionus net svajot negaliu, koliažus darau su picasa, žodžiu priėjau išvados, kad esu užsispyrus, trumparegė, laidatraukio vairuotoja...
nu žodžiu cool.gif

Mergos, darom mytą? A?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 03 rugpjūčio 2011 - 11:13
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 03, 11:34)
ir mane tas pats domina  blush2.gif

kad nepiktinčiau rG sus savo prašymais pasidalinti knygomis, tai įmesiu nuotraukyę, aišku man dar MOKYTIS, MOKYTIS ir dar kartą MOKYTIS. Bet nu negaliu, kaip man patinka naktinės pipiro akys... Labai gaila nukirstos ausytės, bet jis čia ropojo ir priropojo per daug arti, tada siekė fotiką...
akutės vaiko tikrai fainos. Perdaug nukirpta iš visų pusių, kad galėčiau daugiau pakomentuoti. Burnytės gaila, viršugalvio, ausyčių. Na nepasiteisina toks apkarpymas, prizoominimas ar dar kažkas.

QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 03, 11:54)
imetu kritikai ,

ai visai fainai žiūrisi. Antras planas gal nepatinka, bet gal jau kabinėjimasis būtų.

Frederica, bijau prisižadėti, bet rodos turiu photoshop elements, lig ir legalų. Na ne photoshop, bet manau ten actionus vistiek galėsi įsidėti. Kai grįž vyras pasiklausiu ir jei ką atsiųsiu. paštu. Na nebent jau esu kažkam padovanojusi
Photoshop tai originalą kažkada pirkau. Dvigubai mokėjau, nes vienąkart ant sukčių pakliuvom, tada su mumis susisiekė Adobe, paprašė atsiųsti nelegalų cd gražiuoju ir pasiūlė įsigyti originalą už prieinamesnę kainą. Tai vat, jei kas sumąstysit pirkti, tai įsitikinkit, kad legalų Photoshopą perkat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 03 rugpjūčio 2011 - 11:18
QUOTE(frederica @ 2011 08 03, 11:13)
Kokia širšė Tave įgėlė blink.gif .Jau apie ką, apie ką, bet apie Tave buvau geresnės nuomonės lotuliukas.gif

Jei rimtai, tai pritariu Laukinei, per tuos pliUrpalus daug naujo sužinojau, pvz., kad esu truliko vairuotoja ir jau užsisakiau kosmetikos kabinete paką procedūrų, pamokas ir t.t, velnias už jas visai geras objektyvas išeitų blink.gif
Dar supratau, kad visai nemoku tvarkyt fotkių, čia visai rimtai, šiai dienai turiu tik LR, apie jokius actionus net svajot negaliu, koliažus darau su picasa, žodžiu priėjau išvados, kad esu užsispyrus, trumparegė, laidatraukio vairuotoja...
nu žodžiu cool.gif
Mergos, darom mytą? A?

Oho.

As mielai blush2.gif
Atsakyti
nu žodžiu cool.gif
Mergos, darom mytą? A?

prisigert ta proga iš nevilties nori biggrin.gif
Papildyta:
vat kam įdomu, padarytos nuotraukos, ir parašyta prie kiekvienos koks actionas naudotas http://www.flickr.co...itingforsophie/

čia ko gero taip reklamuoja actionus.. bet aš žiauriai labai abejoju, kad čia vien tik actionai smile.gif dar dafiga jaučiu ten visko daryta g.gif

čia oficialus puslapis http://florabellacollection.com/

nera labai brangu, galima susimesti ir pirkti kam aktualu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 03 rugpjūčio 2011 - 11:26
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 03, 12:22)
prisigert ta proga iš nevilties nori  biggrin.gif

jAp, galvoju gal dar kart trinktelsiu į pušį, ataksiu.

Jei rimtai, tai suvokiu kokia tinginė esu, tingiu mokytis žiauriai, o tobulų fotkių noriu biggrin.gif Žodžiu, užburtas ratas.

Nepykit, kad foto nepakomentuoju, sunku kažkaip va taip įsijungti. Daug naujokių atsirado, nepažįstu dar, regis vieną pokomentuosi, kitą praleisi, dar įžeisi biggrin.gif
senbuves tai jau pažįstu, žinau kurios aršios, kurios tik prisimeta, žinau katros gerietės biggrin.gif ( kaip aš biggrin.gif )
Eisiu flickran, pasidairysiu.
Kūdroj senai buvau, kaip ten mūsiškėm sekasi, skinat laurus?
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 08 03, 12:26)

Kūdroj senai buvau, kaip ten mūsiškėm sekasi, skinat laurus?

kasdieninių sveikinimų su dienos geriausiom pasiilgai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 03, 10:59)
Ačiū Zirzei už kantrybę, pažadėjau jau seniai, bet nė šurum burum, kantriai laukia  biggrin.gif

o gal slapcia tave keikiu lotuliukas.gif ne ne, juokauju,man jos dar nereikia,tai gali neskubeti, kaip saka, teik jor taim biggrin.gif

QUOTE(birbusiukas @ 2011 08 03, 11:12)
noriu tapti pilnateisiu nariu jusu kompanijoj

po privalomu namu darbu tokia ir tapai mirksiukas.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 08 03, 11:53)
Labai izuliai isiterpsiu, bet... gal atleisit  blush2.gif Ar nevertetu jums susikurti atskira tema plepalams, o sia pasilikti tik nuotrauku aptarimui?  mirksiukas.gif

yra tokia tema, plepalu, pirmajame psl imesta nuoroda, bet kaip suprantu ji neprigijo rolleyes.gif tiesa sakant,mane tai erzintu eiti i kita tema del kiekvieno sudniekio, kuris ne apie konkrecia nuotrauka doh.gif

Frederika,ir as noriu meeto thumbup.gif geda pasakyti, kad dar nepasiemiau is Kikes siuntinuko blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 02, 23:10)
Na, ok, man irgi patinka, bet iš kur tiek laiko tam grožiui?  Kai idealiai (nors idealiai niekad nebūdavo) tvarkydavausi, tai visą savo laiką leisdavau tvarkydamasi. Tai žodžiu, stogas važiavo, bliaudavau tarp tų švarių grindų, kad mano mūza kur nors nuskris biggrin.gif
Dabar darau daugmaž ką noriu, namai apversti, nors nekenčiu to, valgyt darau kada noriu, vyras labai džiaugias, kai randa sriubos biggrin.gif Šventė tiesiog biggrin.gif Mažė darže ačiū diev pavalgo  biggrin.gif  Asocialė kažikokiatai biggrin.gif
Nespėju nagų susitvarkyti taip dažnai kada noriu, ką jau kalbėt apie kaukes plaukams, odai, džiaugiuos, kad dažnai netinggiu kūno sviestu išsitept. Ir tai laiko gaila biggrin.gif

Na, nesakau, stengiuosi būti graži, bet jau ne iki Deksterio žmonos lygio hihihi.gif Norėčiau biggrin.gif Galėčiau. Bet turiu kitų užsiėmimų  doh.gif

aš tik pastebėjau kuo daugiau darbų turi tuo daugiau spėju smile.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 23:15)
O kur yra su vyru?

flickr

QUOTE(noisy-B @ 2011 08 03, 10:34)

visų pirma man apdirbimas nepatinka, per daug išblurinta, dėl kompozicijos aš nelabai stipri

Mergos, darom mytą? A?

aš labai norėčiau
Atsakyti