QUOTE(noisy-B @ 2011 08 03, 11:34)
ir mane tas pats domina
kad nepiktinčiau rG sus savo prašymais pasidalinti knygomis, tai įmesiu nuotraukyę, aišku man dar MOKYTIS, MOKYTIS ir dar kartą MOKYTIS. Bet nu negaliu, kaip man patinka naktinės pipiro akys... Labai gaila nukirstos ausytės, bet jis čia ropojo ir priropojo per daug arti, tada siekė fotiką...
Ką manot, mergyčkos?
akutės vaiko tikrai fainos. Perdaug nukirpta iš visų pusių, kad galėčiau daugiau pakomentuoti. Burnytės gaila, viršugalvio, ausyčių. Na nepasiteisina toks apkarpymas, prizoominimas ar dar kažkas.
QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 03, 11:54)
imetu kritikai ,
auto, gaila kad vyresnis sunus atostogauja lt , reiks visu kojas nufotkint
ai visai fainai žiūrisi. Antras planas gal nepatinka, bet gal jau kabinėjimasis būtų.
Frederica, bijau prisižadėti, bet rodos turiu photoshop elements, lig ir legalų. Na ne photoshop, bet manau ten actionus vistiek galėsi įsidėti. Kai grįž vyras pasiklausiu ir jei ką atsiųsiu. paštu. Na nebent jau esu kažkam padovanojusi
Photoshop tai originalą kažkada pirkau. Dvigubai mokėjau, nes vienąkart ant sukčių pakliuvom, tada su mumis susisiekė Adobe, paprašė atsiųsti nelegalų cd gražiuoju ir pasiūlė įsigyti originalą už prieinamesnę kainą. Tai vat, jei kas sumąstysit pirkti, tai įsitikinkit, kad legalų Photoshopą perkat.