Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis !

QUOTE(rG @ 2011 08 03, 10:37)
Matei 5-ą sezoną?  bigsmile.gif  Visai man tos Ritos negaila (jei atvirai, ji mane truputį nervino), nes atsiras kai kaaas, ko sakyyt negaliu, nes tai 5-o sezono vinis biggrin.gif Nors yra tų vinelių tokių, uh.

dar nemaciau, nepasakok biggrin.gif jo, man ir ji nepatiko biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif na gal siandien bus nuotaika mane praegzaminuoti (6nd) blush2.gif greiciau noriu tapti pilnateisiu nariu jusu kompanijoj

QUOTE(Yvette @ 2011 08 02, 23:23)
tingiu tikrinti gerai ar ne, bet patiko labai kaip pristatei. faina

wub.gif aciu, kad pagyrei
Atsakyti
LABA diena,
nu zinokites ateinu su turbut kvailiausiu klausimu kokiu tik imanoma, nu bet nesuprantu as vista nors tu ka doh.gif blush-anim-cl.gif jus man pasakikit prasau kuom skirias objektyvai su zyma DX, ir kitom tom raidem, zinau kad AF tai automatinis fokusavimas, o ka reiskia AF-S? Tie G - D tai neturi auto fokuso ar ne? ir va as mastau koks daba mano fotikui tiktu? Paaiskinkik kas nors ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2011 08 03, 10:26)
LABA diena,
nu zinokites ateinu su turbut kvailiausiu klausimu kokiu tik imanoma, nu bet nesuprantu as vista nors tu ka doh.gif  blush-anim-cl.gif jus man pasakikit prasau kuom skirias objektyvai su zyma DX, ir kitom tom raidem, zinau kad AF tai automatinis fokusavimas, o ka reiskia AF-S? Tie G - D tai neturi auto fokuso ar ne? ir va as mastau koks daba mano fotikui tiktu? Paaiskinkik kas nors ka smile.gif

obj žymėjimai
obj žymėjimai ir sutrumpinimai
sutrumpinimai ir žymėjimai
Atsakyti
Jaukuciuk, kažkas buvo įdėjęs šią nuorodą su visais sutrumpinimais, čia ieškok atsakymo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 03, 10:30)
Sveikos
dar kartelį klausiu 4u.gif
kas turit SCOTT KELBY pdf failuose knygas?
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ir mane tas pats domina blush2.gif

kad nepiktinčiau rG sus savo prašymais pasidalinti knygomis, tai įmesiu nuotraukyę, aišku man dar MOKYTIS, MOKYTIS ir dar kartą MOKYTIS. Bet nu negaliu, kaip man patinka naktinės pipiro akys... Labai gaila nukirstos ausytės, bet jis čia ropojo ir priropojo per daug arti, tada siekė fotiką...

user posted image

blush2.gif

Ką manot, mergyčkos? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 03 rugpjūčio 2011 - 10:49
as efoto jau ten viska skaiciau, ale nu gerai ,suprantu tada, kad mano turimam nikonui tinka su dx zymejimu ir kad su af-s, tai tylus varikliukas, o tik su af tinka?kaip suprantu paciam aparate mano nera kazkokio tai varikliuko todel tenka rinktis objektyvus su juo jei noriu kad butu autofokusas ar taip?
Atsakyti
Labai izuliai isiterpsiu, bet... gal atleisit blush2.gif Ar nevertetu jums susikurti atskira tema plepalams, o sia pasilikti tik nuotrauku aptarimui? mirksiukas.gif

O dabar klausimas i tema - koki WB reiketu rinktis, fotografuojant kambaryje, dienos sviesoj, bet be tiesioginiu saules spinduliu pro langa? Cloudy? Shady? Kazkuri is dvieju, priklausomai nuo to, ar lauke sauleta, ar apniuke? Ar geriau pasidaryti custom? unsure.gif

Kelby knygas turiu visas tris pdf, bet angliskai, tai turbut netiks? Siaubingas plepys tas Kelby... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 03 rugpjūčio 2011 - 10:55
imetu kritikai ,
auto, gaila kad vyresnis sunus atostogauja lt , reiks visu kojas nufotkint biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 03, 10:53)
Labai izuliai isiterpsiu, bet... gal atleisit  blush2.gif Ar nevertetu jums susikurti atskira tema plepalams, o sia pasilikti tik nuotrauku aptarimui?  mirksiukas.gif

Gal ne. Jei yra privačių reikalavimų, galima nusisamdyti asmeninį mokytoją mirksiukas.gif Arba kalbėtis su fotofabriko konsultantu. Ten nėra pliurpalų bigsmile.gif Arba nuotraukas aptarti galima fotokūdroj, arba efoto smile.gif Įdedi ir sulauki, pavyzdžiui, faina, arba 5 +.

Ir šiaip, tamsta, technikos temoje nepliurpalumu nepasižymėjot.

Einu velniop biggrin.gif Geros dienelės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 03 rugpjūčio 2011 - 10:58
QUOTE(rG @ 2011 08 03, 10:56)
Ir šiaip, tamsta, technikos temoje nepliurpalumu nepasižymėjot.

biggrin.gif Tai as juk nepiktai pasiuliau... bet atsiprasau, tikrai ne laiku ir ne vietoj isiterpiau blush2.gif Pasizadu, kad daugiau nesireiksiu smile.gif

Tikiuosi, kad ne visas sunervinau ir i klausima apie WB kas nors atsakys... blush2.gif
Atsakyti
Iš kiekvieno pliurpalo čia galima pasisemti naujos patirties ir žinių. Todėl kategoriškai nesutinku, kad būtų aptariamkos tik nuoraukos. O ne stiliai, spalvos, programos, actionai, objektyvai, idėjos, autoriai, foto vietos bei foto klaidos ir foto patirtis.
Atsakyti