Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis !

QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 03, 07:13)
nu bet paskui ja nuzude biggrin.gif gal ir grozis prie to prisidejo biggrin.gif
Matei 5-ą sezoną? bigsmile.gif Visai man tos Ritos negaila (jei atvirai, ji mane truputį nervino), nes atsiras kai kaaas, ko sakyyt negaliu, nes tai 5-o sezono vinis biggrin.gif Nors yra tų vinelių tokių, uh.

QUOTE(Dalyja @ 2011 08 03, 09:30)
Sveikos
dar kartelį klausiu 4u.gif

plyyyz biggrin.gif Nešūkauk biggrin.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 03, 08:06)
Sveikos  4u.gif

na kol perskaičiau ką čia prirašėt  biggrin.gif o man gražu graži nepasidažiusi moteris  rolleyes.gif  aplamai, jau bloga nuo to dirbtinumo, nenatūralumo, iki nušiūrimo pridažytų plaukų, suskersavusių priklyjuotų blakstienų, nedatvarkytų gelinių nagų, nuo soliariumo manijos oranžinės odos wacko.gif  jei oda graži, blakstienos, antakiai iš prigimties tamsūs, kodėl gi ne? man asmeniškai labai gražu.. ir daug tokių moterų pastebiu, ir žaviuosi aš jų tokiu natūralumu..

O ką daryt, jei esi baltas kaip sūris, blakstienos baltos (nors antakiai tamsū lotuliukas.gif ). Nors aš tai visai nesideginu, nebent netyčia pavyksta kokias rankoves nusipiešt, bet dėl akių, uh. Jei nepasidažau, atrodau kaip ligonė. Be to mano paakiai juodi, labai sunku paslėpti, jei be maskuojamų pusryčių ir bla bla, tai nekoks vaizdelis. Bet čia man greitai šitos visos procedūros
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 03 rugpjūčio 2011 - 09:40
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 03, 08:30)
Sveikos
dar kartelį klausiu 4u.gif
[b]kas turit SCOTT KELBY pdf failuose knygas?
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

as turiu pirma dali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 03, 09:37)

Tu jau po? biggrin.gif
Atsakyti
Dalyja , aš turiu pirmą dalį knygos pdf formatu mirksiukas.gif
O ta mergina ne Ieva? Nu stulbinantis panašumas į vyro dukterėčią blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 03, 10:37)

plyyyz biggrin.gif  Nešūkauk biggrin.gif

4u.gif sorry, kiba galvą plyšta? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 03, 09:45)
Tu jau po? biggrin.gif
a? Aš nebent po rentgeno sėdžiu bibliotekoj ir darbuojuos biggrin.gif

Vakare smile.gif Gi šviesos reikia gražios tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 03, 09:50)
4u.gif sorry, kiba galvą plyšta?  mirksiukas.gif

Niekas man neplyšta, kartą pasakei ir aišku. Aš asmeniškai visas tris dalis turiu, tačiau neturiu nei laiko, nei noro pulti dabar tvarkyti tos trečios dalies, nors nedaug jau liko. Turėsiu laiko, atsiųsiu, bet tas nuolatinis zyzimas dėl tų knygų sunervina arba aš nervuota.

Va, dabar pradės visos atsiliepinėt kas ką turi, po to dar 30 paprašys atsiųsti.

Ačiū Zirzei už kantrybę, pažadėjau jau seniai, bet nė šurum burum, kantriai laukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 03, 10:45)
as turiu pirma dali  smile.gif

QUOTE(Vandenė @ 2011 08 03, 10:47)
Dalyja , aš turiu pirmą dalį knygos pdf formatu  mirksiukas.gif
O ta mergina ne Ieva? Nu stulbinantis panašumas į vyro dukterėčią  blink.gif

o kuri dabar esat laisva ir galit atsiųst? mirksiukas.gif

Nea, čia ne Ieva mirksiukas.gif
Atsakyti
Nors bendrai, Dalyja, Tu ne ekstrasensas, nežinai kas ką ketina ar neketina atsiųsti, atsiprašau už toną biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 03, 10:59)
o kuri dabar esat laisva ir galit atsiųst?  mirksiukas.gif

Nea, čia ne Ieva  mirksiukas.gif

Aiškuma, bet labai panaši tongue.gif
Aš galiu atsiųsti, parašyk kur mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 03, 10:59)

Niekas man neplyšta, kartą pasakei ir aišku. Aš asmeniškai visas tris dalis turiu, tačiau neturiu nei laiko, nei noro pulti dabar tvarkyti tos trečios dalies, nors nedaug jau liko. Turėsiu laiko, atsiųsiu, bet tas nuolatinis zyzimas dėl tų knygų sunervina arba aš nervuota.

Va, dabar pradės visos atsiliepinėt kas ką turi, po to dar 30 paprašys atsiųsti.

Ačiū Zirzei už kantrybę, pažadėjau jau seniai, bet nė šurum burum, kantriai laukia  biggrin.gif

Matyt, nervuota 4u.gif

Na į pirmą mano postą buvo nulis reakcijos, tai nusprendžiau užklaust dar kartelį, nes nevisos viską paeiliui skaito.
Sorry, kad paklausiau...
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 03, 10:04)

Atsiprašau, aš nervuota biggrin.gif Nes tikrai norėjau atsiųsti, bet va, vėl žiūriu prašo, tai susibiesinau. Ai. Paskui galvoju nei žinojai, kad ruošiuosi, nei ką. O ten to darbo tai yra šiaip ar taip.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 03 rugpjūčio 2011 - 10:10
Sveikos,

Ačiū pastebėjusioms mano pievas ir žoles biggrin.gif

Bijau prašyt, bet antros ir trečios knygos tai ir aš labai norėčiau, ax.gif pirmą tai turiu nusipirkus
Atsakyti