QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 03, 07:13)
Matei 5-ą sezoną? Visai man tos Ritos negaila (jei atvirai, ji mane truputį nervino), nes atsiras kai kaaas, ko sakyyt negaliu, nes tai 5-o sezono vinis Nors yra tų vinelių tokių, uh. QUOTE(Dalyja @ 2011 08 03, 09:30)
Sveikos
dar kartelį klausiu
dar kartelį klausiu
plyyyz Nešūkauk
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 03, 08:06)
Sveikos
na kol perskaičiau ką čia prirašėt o man gražu graži nepasidažiusi moteris aplamai, jau bloga nuo to dirbtinumo, nenatūralumo, iki nušiūrimo pridažytų plaukų, suskersavusių priklyjuotų blakstienų, nedatvarkytų gelinių nagų, nuo soliariumo manijos oranžinės odos jei oda graži, blakstienos, antakiai iš prigimties tamsūs, kodėl gi ne? man asmeniškai labai gražu.. ir daug tokių moterų pastebiu, ir žaviuosi aš jų tokiu natūralumu..
na kol perskaičiau ką čia prirašėt o man gražu graži nepasidažiusi moteris aplamai, jau bloga nuo to dirbtinumo, nenatūralumo, iki nušiūrimo pridažytų plaukų, suskersavusių priklyjuotų blakstienų, nedatvarkytų gelinių nagų, nuo soliariumo manijos oranžinės odos jei oda graži, blakstienos, antakiai iš prigimties tamsūs, kodėl gi ne? man asmeniškai labai gražu.. ir daug tokių moterų pastebiu, ir žaviuosi aš jų tokiu natūralumu..
O ką daryt, jei esi baltas kaip sūris, blakstienos baltos (nors antakiai tamsū ). Nors aš tai visai nesideginu, nebent netyčia pavyksta kokias rankoves nusipiešt, bet dėl akių, uh. Jei nepasidažau, atrodau kaip ligonė. Be to mano paakiai juodi, labai sunku paslėpti, jei be maskuojamų pusryčių ir bla bla, tai nekoks vaizdelis. Bet čia man greitai šitos visos procedūros