Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis !

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 02, 23:22)
nu graži tvarkinga su holivudinėm garbanom  lotuliukas.gif  aš vien prie tokių garbanų prastovėčiau prie veidrodžio pusė dienos  lotuliukas.gif

aj nebeteršiu eterio - flickr bus, yra, ir dar bus  lotuliukas.gif
vat vat , gi pamiršau parašyti, pažiūrėjau gražiai tavo reportažines ir nepasisakiau garsiai - patiko  4u.gif

TAI APIE KĄ AŠ IR KALBU doh.gif Viešpatie, kiek laiko reikia... Kuoduką susisegti kiek laiko atima. Bet segu kantriai kartais, vardan grožio.

Dėkui, malonu, nes man pačiai patinka rolleyes.gif

labanaktis, ryt laukia ekstryminė diena, prieš pora valandų sugalvojau atrakciją doh.gif Nežinau kas gausis, ačiū Alabamai už brainstorm'ą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 03, 00:26)
TAI APIE KĄ AŠ IR KALBU  doh.gif  Viešpatie, kiek laiko reikia... Kuoduką susisegti kiek laiko atima. Bet segu kantriai kartais, vardan grožio.

Dėkui, malonu, nes man pačiai patinka  rolleyes.gif

labanaktis, ryt laukia ekstryminė diena, prieš pora valandų sugalvojau atrakciją  doh.gif  Nežinau kas gausis, ačiū Alabamai už brainstorm'ą  wub.gif

Na tai sėkmės ryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 02, 17:11)
O mokytis tai ilgai reikia, kiek esu skaičius visokių interviu, tai visą gyvenimą fotografuojantys ieško, kankinasi, mokosi, tobulėja (man įdomūs ypač  tie, kurie su juosta fotografavo, o reikėjo persiorientuoti ne tik į skaitmeną, bet dar ir PS bent pramokti, ne visi tęsė. Mano dėdė nebefotografuoja).

Sutinku, vyresnei kartai sunkiau persiorientuot, bet ir iš skaitmenos į juosta reiktų laiko persiorientuoti, nes man kažkaip mokslas apie juostą atrodo labai sudėtingas. unsure.gif Juk ten tiek visko reik žinot nuo juostelės iki ryškalų, o kur dar pats ryškinimo procesas, perfotografavimas arba skanavimas ir pan. Iš tiesu labai būtu idomu pabandyt, bet tas nežinojimas kas ir kaip ir išgasdina. Bet juostinės foto be galo žavi, turi savyje kažką tokio, kas niekada neišeis iš mados.
Atsakyti
QUOTE(Muggy @ 2011 08 02, 22:04)
Sorry sorry, jau susiradau ir susitvarkiau. Aciu Tau  4u.gif .

Gal gali man mesteleti ta koda? blush2.gif Mano kompas neskaito tokiu dokumentu.Negaliu jokiu plaginu ar presetu susiinstaliuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 08 03, 00:45)
Gal gali man mesteleti ta koda? blush2.gif Mano kompas neskaito tokiu dokumentu.Negaliu jokiu plaginu ar presetu susiinstaliuoti doh.gif

EDHAMELFIHMF 4u.gif
Atsakyti
Cia normalu TIEK per diena prisneket??!! blink.gif blink.gif skaiciau ryte, ateinu db - vos ne visa tema mega_shok.gif
labai smalsu, ka idomaus ir naudingo pritausket ir parodet, bet prisesiu jau ryt per vaiku pietu miega..

As siandiena fotkinau dvi merginas laukuose, melduose, rugiuose, na ir siaip..
Nors dar neprisedau tvarkyt krikstynu foto normaliai, bet .. istempiau drauges pirmajai savo panuotai fs smile.gif tai irgi pasirodysiu jau biski veliau, kas gavos ( o labai tikiuosi, kad kazkas gavos..)

kurybingu sapnu visoms! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 08 02, 23:02)
EDHAMELFIHMF  4u.gif

Dekui 4u.gif Susiinstaliavau,bet velnias, nera jo mano PS.Gal ne ten kur isivaizduoju as ji nukreipiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 03, 00:17)
Kas nematęs Deksterio žmonos, tai va čia toji namų šeimininkė biggrin.gif Visada pupa uoga, sakau, net susinervinau, kad ir serialas, bet vyro klausiu - ar tai įmanoma? biggrin.gif Taip nuolat gražiai atrodyt? Sakė, kad ne  biggrin.gif

nu bet paskui ja nuzude biggrin.gif gal ir grozis prie to prisidejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 02, 22:08)
pirma. primine filma Apokalyptus smile.gif mazhasis tarzanas. flickr maciau, bet baisiai kliuvo, kur matesi sportiniai sortai belaikant "fakela".

jo žinau, bet kadangi fs neplanavom, ekspromtu gavos, tai išrinkom geriausią variantą doh.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 08 02, 23:15)
ar PS labai lenda i akis ir zmones atrodo kaip vaskiniai? smile.gif nemoku as dirbt su tuo photoshopu, arba nedadarau, arba persistengiu sad.gif

man tai visai normaliai atrodo g.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 08 02, 23:48)

patinka man tavo postai biggrin.gif

Dalyja, būčiau už pirmą, tik man per pilka, antroj norisi spalvas prigesint g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

na kol perskaičiau ką čia prirašėt biggrin.gif o man gražu graži nepasidažiusi moteris rolleyes.gif aplamai, jau bloga nuo to dirbtinumo, nenatūralumo, iki nušiūrimo pridažytų plaukų, suskersavusių priklyjuotų blakstienų, nedatvarkytų gelinių nagų, nuo soliariumo manijos oranžinės odos wacko.gif jei oda graži, blakstienos, antakiai iš prigimties tamsūs, kodėl gi ne? man asmeniškai labai gražu.. ir daug tokių moterų pastebiu, ir žaviuosi aš jų tokiu natūralumu..
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 02, 21:15)
Matyt, užkniso jau visos tos krikštynos wink.gif Nors pagalvojus, juk čia jos darbas toks  g.gif

man pirma labiau ,pritariu levap

QUOTE(Vanillla @ 2011 08 02, 21:32)
Laukine, nuotraukos labai grazios, svelnios, jaukios. Zaviuosi... Joks cia ne ff... sugebi uzmegzt su zmonem rysi, moki juos atskleist, padedi jiems atsipalaiduot, esi salia ju, o atrodo, kad jokio pasalinio zmogaus ten nera... ech...isvis, tu man tokia idomi asmenybe, tiek tavyje priesybiu  smile.gif

drinks_cheers.gif

maciau knygutes isleidot - saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos
dar kartelį klausiu 4u.gif
kas turit SCOTT KELBY pdf failuose knygas?
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti