Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis !

Nu prirašės, bet buvo labai ydomu paskaityt.
O a dažausi, kartais daugiau kartasi mažiau, bet tai darau dėl savęs, net su vaikais namie sėdėdama stengiuosi gražiai atrodyti. gal kam atrodys keistai, bet man patinka grožis, ir namuose ir žmoėse ir daiktuose...

QUOTE(Ievukis @ 2011 08 02, 22:59)
Nu jau hihihi.gif grazi esi  mirksiukas.gif
Beje siandien praleidau puiku vakara.Susitikom su Vienintele.Apturejom fs ir siaip smagiai laika praleidom.Aciu tau 4u.gif
Papildyta:
Maggie  lotuliukas.gif

dėkui ir tau,ir labai smagu vakara turėjau. dabar lauksiu rezultatų smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 02 rugpjūčio 2011 - 23:07
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 03, 00:05)
Vat ir aš kankinuosi su tomis spalvomis  verysad.gif tik verčiant į JB kažką galiu išgaut. unsure.gif O taip norėjosi spalvotos verysad.gif

hm... taigi color balance pareguliuok g.gif
Atsakyti
Kikirike faini tavo auto, ir kur be makijažo ir kur su vyru, smagu kad kiekviejoj foto vis kitokia
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 02, 23:05)
O a daausi, karatis daugiau karatsi mažiau, bet tai darau dėl savęs, net su vaiakis namie sėdėdama stengiuosi gražiai atrodyti. gal kam atrodys keistai, bet man patinka grožis, ir namuose ir žmoėse ir daiktuose...

Na, ok, man irgi patinka, bet iš kur tiek laiko tam grožiui? Kai idealiai (nors idealiai niekad nebūdavo) tvarkydavausi, tai visą savo laiką leisdavau tvarkydamasi. Tai žodžiu, stogas važiavo, bliaudavau tarp tų švarių grindų, kad mano mūza kur nors nuskris biggrin.gif
Dabar darau daugmaž ką noriu, namai apversti, nors nekenčiu to, valgyt darau kada noriu, vyras labai džiaugias, kai randa sriubos biggrin.gif Šventė tiesiog biggrin.gif Mažė darže ačiū diev pavalgo biggrin.gif Asocialė kažikokiatai biggrin.gif
Nespėju nagų susitvarkyti taip dažnai kada noriu, ką jau kalbėt apie kaukes plaukams, odai, džiaugiuos, kad dažnai netinggiu kūno sviestu išsitept. Ir tai laiko gaila biggrin.gif

Na, nesakau, stengiuosi būti graži, bet jau ne iki Deksterio žmonos lygio hihihi.gif Norėčiau biggrin.gif Galėčiau. Bet turiu kitų užsiėmimų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 02, 23:09)
Kikirike faini tavo auto, ir kur be makijažo ir kur su vyru, smagu kad kiekviejoj foto vis kitokia

O kur yra su vyru?
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 03, 00:09)

dėkui blush2.gif ištikro ir noriu parodyti save visokią blush2.gif

QUOTE(rG @ 2011 08 03, 00:10)
Na, ok, man irgi patinka, bet iš kur tiek laiko tam grožiui?  Kai idealiai (nors idealiai niekad nebūdavo) tvarkydavausi, tai visą savo laiką leisdavau tvarkydamasi. Tai žodžiu, stogas važiavo, bliaudavau tarp tų švarių grindų, kad mano mūza kur nors nuskris biggrin.gif
Dabar darau daugmaž ką noriu, namai apversti, nors nekenčiu to, valgyt darau kada noriu, vyras labai džiaugias, kai randa sriubos biggrin.gif Šventė tiesiog biggrin.gif Mažė darže ačiū diev pavalgo  biggrin.gif  Asocialė kažikokiatai biggrin.gif
Nespėju nagų susitvarkyti taip dažnai kada noriu, ką jau kalbėt apie kaukes plaukams, odai, džiaugiuos, kad dažnai netinggiu kūno sviestu išsitept. Ir tai laiko gaila biggrin.gif

Na, nesakau, stengiuosi būti graži, bet jau ne iki Deksterio žmonos lygio hihihi.gif Norėčiau biggrin.gif Galėčiau. Bet turiu kitų užsiėmimų  doh.gif

aš panašiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 03, 00:10)
Na, ok, man irgi patinka, bet iš kur tiek laiko tam grožiui?  Kai idealiai (nors idealiai niekad nebūdavo) tvarkydavausi, tai visą savo laiką leisdavau tvarkydamasi. Tai žodžiu, stogas važiavo, bliaudavau tarp tų švarių grindų, kad mano mūza kur nors nuskris biggrin.gif
Dabar darau daugmaž ką noriu, namai apversti, nors nekenčiu to, valgyt darau kada noriu, vyras labai džiaugias, kai randa sriubos biggrin.gif Šventė tiesiog biggrin.gif Mažė darže ačiū diev pavalgo  biggrin.gif  Asocialė kažikokiatai biggrin.gif

Na, nesakau, stengiuosi būti graži, bet jau ne iki Deksterio žmonos lygio hihihi.gif Norėčiau biggrin.gif Galėčiau. Bet turiu kitų užsiėmimų  doh.gif

Parasei beveik kaip ir as norejau pasakyt.Ismokau nematyt to ko nereikia,kartais reikia bet vistiek nematau lotuliukas.gif yra ir svarbesniu darbu nei nuvalyt kiekviena trupinuka po kiekvieno praejimo,nes uz sekundes bus tas pats.Nu zodziu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukis: 02 rugpjūčio 2011 - 23:16
QUOTE(rG @ 2011 08 02, 22:10)
, namai apversti, nors nekenčiu to, valgyt darau kada noriu, vyras labai džiaugias, kai randa sriubos biggrin.gif Šventė tiesiog biggrin.gif Mažė darže ačiū diev pavalgo  biggrin.gif  Asocialė kažikokiatai biggrin.gif

Tai pas tave kurybinis bardakas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fox.: 02 rugpjūčio 2011 - 23:21
Kas nematęs Deksterio žmonos, tai va čia toji namų šeimininkė biggrin.gif Visada pupa uoga, sakau, net susinervinau, kad ir serialas, bet vyro klausiu - ar tai įmanoma? biggrin.gif Taip nuolat gražiai atrodyt? Sakė, kad ne biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gotte, sveikinimai 4u.gif wub.gif

Kikirike, gražus auto, dailių bruožų esi. Lauksim sekančio mirksiukas.gif

Dalija, gražios mergaitės akys, tik antroj man per daug raudonos, gal biškutį pamažinčiau 4u.gif .

Noisy-B, dekui, malonu, kad patiko mano portretukas smile.gif .

RG, reportažinės "Kartos" pralinksmino. Šaunuolė 4u.gif

Įdomią diskusiją turėjot apie gražuoles ir pabaisas biggrin.gif , Manau, kad graži aš kartais ir nepasidažius būnų, (nors šiaip tik blakstienas ir tesidažau) šiaip dažniausiai nuo nuotaikos priklauso: "Atrodau taip, kaip jaučiuoisi " biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2011 08 02, 23:19)
RG, reportažinės "Kartos" pralinksmino. Šaunuolė  4u.gif

Ačiū! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 03, 00:17)
Kas nematęs Deksterio žmonos, tai va čia toji namų šeimininkė biggrin.gif Visada pupa uoga, sakau, net susinervinau, kad ir serialas, bet vyro klausiu - ar tai įmanoma? biggrin.gif Taip nuolat gražiai atrodyt? Sakė, kad ne  biggrin.gif

nu graži tvarkinga su holivudinėm garbanom lotuliukas.gif aš vien prie tokių garbanų prastovėčiau prie veidrodžio pusė dienos lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(laurx @ 2011 08 03, 00:19)

Kikirike, gražus auto, dailių bruožų esi. Lauksim sekančio  mirksiukas.gif

aj nebeteršiu eterio - flickr bus, yra, ir dar bus lotuliukas.gif

QUOTE(rG @ 2011 08 03, 00:20)

vat vat , gi pamiršau parašyti, pažiūrėjau gražiai tavo reportažines ir nepasisakiau garsiai - patiko 4u.gif
Atsakyti