Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis !

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 01, 09:43)
nes su fotiku ten biški pavojinga eit biggrin.gif

Oooo, aš kaip tik esu numačiusi šitą procesą įamžint smile.gif Tik dar data nesutarta galutinai. Parašysiu įspūdžius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 01, 01:37)
kadangi man rodos nevisiems pasileidžia filmukas, įdedu pora man labiausiai patikusius kadrus...

gražu ir filmukas fainas, aplamai šaunuolė esi, o šauniausia, kad daug fotkini ax.gif

QUOTE(chimera @ 2011 08 01, 10:22)

malonu susipažinti, graži moteris, bet pati foto man nelabai, pilka, blaško antras planas, kitos taip pat pilkos, mergytė fainuolė smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 08 01, 10:36)
O cia tos krikstynos, po kuriu as dar ilgai krupciosiu biggrin.gif (Nerodau cia zmoniu, nes nesitariau, kad galesiu det i foruma)

o kas buvo su krikštynom? foto tai gražios ax.gif Fb dukrytės mačiau gražią su skarele bigsmile.gif

savaitę buvau atsijungus nuo kompo...uh kaip gerai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 01 rugpjūčio 2011 - 09:56
Dėl pilkumo foto, žinau, kad problema, bet negaliu/nemoku padaryt kitaip, nes jei labai šviesinu - išdega, o spalvotos man nepatiko, nes dar daugiau dalykų ir spalvų blaškė dėmesį...

Tiesa, čia buvo klausiama apie 50tuką sigmos ir canon, tai man tas irgi labai aktualu, kaip suprantu sigma Canonui tinka, taip?
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 08 01, 09:55)

o kas buvo su krikštynom? foto tai gražios ax.gif Fb dukrytės mačiau gražią su skarele bigsmile.gif

Buvo lietus visa diena, salta, medine maza baznycia su mazyciais languciais, tamsa-tamsa-tamsa, vakare sveciai irgi tamsoj kambareli, is to, ka planavau, nesigavo beveik niekas-lietus sutrukde, na vienu zodziu rolleyes.gif

QUOTE(chimera @ 2011 08 01, 10:02)
suprantu sigma Canonui tinka, taip?

Tinka, tik reik ziuret Sigma for Canon
Atsakyti
Padėkit, reik kortelės fotikui. CF tipo, galvoju apie SANDISK Extreme CF 16GB 60MB/s 400x UDMA, bet kaina kiek didoka, patarkit kur perkat ir kokias perkat, dėkui
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 01, 11:08)
Padėkit, reik kortelės fotikui. CF tipo, galvoju apie SANDISK Extreme CF 16GB 60MB/s 400x UDMA, bet kaina kiek didoka, patarkit kur perkat ir kokias perkat, dėkui

as tai perku mazesnius.. 8 max, nes bijau, kad jei pareis, tai visos foto i uzmarsti nueis.. Sandisk man patinka
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 01, 09:47)
Oooo, aš kaip tik esu numačiusi šitą procesą įamžint smile.gif Tik dar data nesutarta galutinai. Parašysiu įspūdžius smile.gif

o kaip planuoji fotkint? nes blyn, jei prie veido fotiką pridėsi, tai apsauga prie veido prilips, ir jos tada į veidą įkast galės g.gif
Atsakyti
Sveikutės visos ir visi 4u.gif
Atleiskit, aš be komentarų ir iškart prie reikalo...

pamenu kažkuri rašėt apie krikštynas su apeigom Rumšiškėse( niekaip neatgaminu kuri) norėčiau pakamantinėt smile.gif
Kaip ten su šviesumu( kiek pamenu nekas, ar prisigalvoju) ir ar įmanoma su 50 išsiverst, ar tose triobose reik platesnio kampo?
Ačiū iš anksto jei kuri brūkštelsit.

Pasiilgau visų, na, bet niekaip nebespėju temos sekt.
Linkėjimai
E.
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 08 01, 10:25)
Sveikutės visos ir visi 4u.gif
Atleiskit, aš be komentarų ir iškart prie reikalo...

pamenu kažkuri rašėt apie krikštynas su apeigom Rumšiškėse( niekaip neatgaminu kuri) norėčiau pakamantinėt smile.gif
Kaip ten su šviesumu( kiek pamenu nekas, ar prisigalvoju) ir ar įmanoma su 50 išsiverst, ar tose triobose reik platesnio kampo?
Ačiū iš anksto jei kuri brūkštelsit.
Pasiilgau visų, na, bet niekaip nebespėju temos sekt.
Linkėjimai
E.

Ten LABAI tamsu.Ir troboj, ir baznycioj-jei senoji koplytele, tai tik pro langucius ir nuo zvakiu sviesa.Del 50-nzn, gal ir galima.
Atsakyti
brumbrumai, baisiai aciu 4u.gif

QUOTE(chimera @ 2011 08 01, 10:22)
Prapuoliau darbe ir permainose, atsilikau nuo temos, o ir nuotaikaikos kažkokios sunkios....
Peržiūrinėju bent foto ir pasidžiaugiu, kad mano matymas dažnai sutampa su daugumos, o bet tačiau sugebėjimai....  Kaži kaži...

(..)

As irgi kazkaip kolkas labiau matyma lavinu, negu praktikuojuos smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 01, 10:12)
as tai perku mazesnius.. 8 max, nes bijau, kad jei pareis, tai visos foto i uzmarsti nueis.. Sandisk man patinka

gal ir tavo tiesa, bet perku su viltim kad rudeni išeis mano laukiamas fotikas, ir tada jau 8 man mažoka bus g.gif

Laukine labai geras tavo klausimas apie lietų, bet jau kelinta karta jį girdžių o patarimų nematau smile.gif, gaila bet negaliu ir aš tau jų duoti, pati šį savaitgali turėsiu krikšta su krikštynom, tai baisiniai bijau lietaus, nes jei lis tai abejoju kad kas norės fotkintis per ji su vaikais verysad.gif

laurx visai patiko tavo foto, bet pirmoj man pasimeta mergina, kažkaip aplinka lyg užgožia ją, nors graži ji, bet man nesižiūri, o antra kadruočiua kitaip, nes už jos esančios durys nesižiūri, tik kaip negaliu patarti, man depresija tai su mintis sunku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2011 08 01, 11:30)
As irgi kazkaip kolkas labiau matyma lavinu, negu praktikuojuos smile.gif)

Kaip tikrai lietuvei smagu, kad ne viena tokia drinks_cheers.gif biggrin.gif

Noriu, fikso pačio geriausio, gal jis už mane geras foto padarys? biggrin.gif

Atsakyti