QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 02, 12:28)
kad tas Vilnius plaukia nuo kiekvieno myžtelėjimo
QUOTE(Muggy @ 2011 08 02, 11:07)
Jei jau apie sapnus, tai as irgi rG sapnavau, kad atvaziavo i krikstynas ir visa laika prie stalo prasedejo
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 15:32)
Oooo, daba aš Tau pasakysiu.
visishkai nesutinku. man asmenishkai Alexso viena geriausiu foto sita. Ir ne kiek nesunishka, tuo labiau nesuvaidinta. bet nesiplesiu. tik pasakysiu tiek - Laukine ne visi vaikai turi buti pasakishkai grazhiai aprengti (vemt verciancios skareles, skrybelaites, bantukai, lankeliai - blah blah blah, a la senoviniai rubai arba vos ne pagal suaugusiuju stilizacija, zodziu jokiu sponge bobe ant majkiu ar kroksu nes cia jau pize, kaip neskoninga), pasodinti grazhiai ir besisypsantys. nuvienzo.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 15:43)
Sakau, o jei ateitų stora, riebaluota galva, prašytų nufotkint su plastmasine karūna ir tortine vestuvių foto, bet turėtų daug pinigų, ką darytum?
Sakė, pas ją tokios neateina.. Ir papasakojo tada pasaką apie energetiką
gal su tortine ir ateitu, bet jei babkiu turi, nemanau, kad butu su neplauta galva ir plastmasine karuna.
alergija.
p.s. man kristuko movie isimine labiausiai, be visu tu fokusu, kazhkaip skaniai ziurejosi, su pure&natural, aishku letokai keitesi nuotraukos, tas trukde, ishvis nemegstu tuos filmukus, niekada nepasiziuriu su pele neprisilietus, kaip RG
bet Kristuk, saunuole, labai geros nuotraukos, ypac su kede, kur prieshais saule, grazhu zodz. ir dar tokia daina romantishka. zodziu nemaniau, kad kazhkada ta pasakysiu, bet noreciau is tikruju turet toki savo filmuka, pasiziuret po 10m kokia buvau, pasidziaugt ir pabliaut xi xi.
labos.