Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis !

QUOTE(Vanillla @ 2011 08 02, 23:15)
ar PS labai lenda i akis ir zmones atrodo kaip vaskiniai? smile.gif nemoku as dirbt su tuo photoshopu, arba nedadarau, arba persistengiu sad.gif

na man tai tikrai viskas gerai čia su oda ax.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 08 02, 23:15)

Na o čia aš vėl lendu su savo nuotrauka kritikai  blush2.gif

Vanillla, jaučiasi biški dirbtinumas  unsure.gif

ta kur žemyn žiuri tai kaip tik tokią savo auto norėjau taisyti, bet negražiai man ten išėjo.. šiaip foto patinka tik spalvos,kažkas nelabai man su jomis...
jb foto, akys gražios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 08 02, 23:15)
ar PS labai lenda i akis ir zmones atrodo kaip vaskiniai? smile.gif nemoku as dirbt su tuo photoshopu, arba nedadarau, arba persistengiu sad.gif

Man irgi dirbtina atrodo, bet cia turbut skonio reikalas. Noreciau kada nors fotografuoti taip kad ps is viso reiketu tik minimaliai.
Atsakyti
Aj, blin, nesusiturėsiu, gerai? Rezervavausi makro. Ryt bandysiu įkirst smile.gif Kaip tik man vienos nėštukės lelius gimsta, baisiai norėjau makro.. Tai va, laukiu jo ir leliuko gimimo smile.gif Nu praskrolinkit šitą postą. Mano lietuviška prigimtis neleido nepasisakyt biggrin.gif
Atsakyti
aciu, uz komentarus, bandysiu is naujo koreguot wink.gif

Dalyja, man pirma irgi labiau patiko wink.gif

Kikirike, eilini karta auto nerealus. Pradedu ant taves pykt, kaip galima taip istobulet bigsmile.gif lotuliukas.gif

Laukine, nuotraukos labai grazios, svelnios, jaukios. Zaviuosi... Joks cia ne ff... sugebi uzmegzt su zmonem rysi, moki juos atskleist, padedi jiems atsipalaiduot, esi salia ju, o atrodo, kad jokio pasalinio zmogaus ten nera... ech...isvis, tu man tokia idomi asmenybe, tiek tavyje priesybiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 08 02, 23:32)

Kikirike, eilini karta auto nerealus. Pradedu ant taves pykt, kaip galima taip istobulet  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

ačiū labai blush2.gif tiesiog aš anksčiau auto nedariau blush2.gif daugiau neberodysiu, kad nepyktumėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 08 02, 22:32)

Laukine, nuotraukos labai grazios, svelnios, jaukios. Zaviuosi... Joks cia ne ff... sugebi uzmegzt su zmonem rysi, moki juos atskleist, padedi jiems atsipalaiduot, esi salia ju, o atrodo, kad jokio pasalinio zmogaus ten nera... ech...isvis, tu man tokia idomi asmenybe, tiek tavyje priesybiu  smile.gif

Jo, ačiū labai. Esu tokia trinktelėta. Sunku gyventi, bet užtat įdomu. Va, matau dabar kaip leidžiasi dulkė, kuri pakilo nuo numesto ant kėdės megztinio. Smagu stebėti dulkės kelią. Dulkė esu aš. Bet mano kelias labai įdomus. Kaži, kur nusileisiu?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 02, 12:28)
kad tas Vilnius plaukia nuo kiekvieno myžtelėjimo biggrin.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(Muggy @ 2011 08 02, 11:07)
Jei jau apie sapnus, tai as irgi rG sapnavau, kad atvaziavo i krikstynas ir visa laika prie stalo prasedejo  biggrin.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 15:32)
Oooo, daba aš Tau pasakysiu.

visishkai nesutinku. man asmenishkai Alexso viena geriausiu foto sita. Ir ne kiek nesunishka, tuo labiau nesuvaidinta. bet nesiplesiu. tik pasakysiu tiek - Laukine ne visi vaikai turi buti pasakishkai grazhiai aprengti (vemt verciancios skareles, skrybelaites, bantukai, lankeliai - blah blah blah, a la senoviniai rubai arba vos ne pagal suaugusiuju stilizacija, zodziu jokiu sponge bobe ant majkiu ar kroksu nes cia jau pize, kaip neskoninga), pasodinti grazhiai ir besisypsantys. nuvienzo.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 15:43)
Sakau, o jei ateitų stora, riebaluota galva, prašytų nufotkint su plastmasine karūna ir tortine vestuvių foto, bet turėtų daug pinigų, ką darytum? biggrin.gif Sakė, pas ją tokios neateina.. Ir papasakojo tada pasaką apie energetiką  biggrin.gif

gal su tortine ir ateitu, bet jei babkiu turi, nemanau, kad butu su neplauta galva ir plastmasine karuna.

alergija.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

p.s. man kristuko movie isimine labiausiai, be visu tu fokusu, kazhkaip skaniai ziurejosi, su pure&natural, aishku letokai keitesi nuotraukos, tas trukde, ishvis nemegstu tuos filmukus, niekada nepasiziuriu su pele neprisilietus, kaip RG biggrin.gif bet Kristuk, saunuole, labai geros nuotraukos, ypac su kede, kur prieshais saule, grazhu zodz. ir dar tokia daina romantishka. zodziu nemaniau, kad kazhkada ta pasakysiu, bet noreciau is tikruju turet toki savo filmuka, pasiziuret po 10m kokia buvau, pasidziaugt ir pabliaut xi xi.

labos.
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 02, 19:24)
nu ačiū, bet kad nei viena manes nematėt realybėje, gal čia foto meluoja ir apgauna jus  doh.gif

Nu jau hihihi.gif grazi esi mirksiukas.gif
Beje siandien praleidau puiku vakara.Susitikom su Vienintele.Apturejom fs ir siaip smagiai laika praleidom.Aciu tau 4u.gif
Papildyta:
Maggie lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 08 02, 23:55)
Nu jau hihihi.gif grazi esi  mirksiukas.gif
Beje siandien praleidau puiku vakara.Susitikom su Vienintele.Apturejom fs ir siaip smagiai laika praleidom.Aciu tau 4u.gif

Ačiū blush2.gif
Kaip faina thumbup.gif Lauksim foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 02, 19:59)
nu viduj, kai atsisiunti folderyje guli tekstinis failas.. ten visa info apie programą yra, ir parašyta kaip suinstaliuoti smile.gif nepamenu kaip tas failas vadinas, rašiau jau, nepatingėk susirast

Sorry sorry, jau susiradau ir susitvarkiau. Aciu Tau 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 02, 23:24)
ta kur žemyn žiuri tai kaip tik tokią savo auto norėjau taisyti, bet negražiai man ten išėjo.. šiaip foto patinka tik spalvos,kažkas nelabai man su jomis...
jb foto, akys gražios  ax.gif

Vat ir aš kankinuosi su tomis spalvomis verysad.gif tik verčiant į JB kažką galiu išgaut. unsure.gif O taip norėjosi spalvotos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 02, 22:48)

biggrin.gif Nei pridėt, nei atimt lotuliukas.gif
Atsakyti