Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis !

QUOTE(Muggy @ 2011 08 02, 21:28)
Ar siuntetes kas ta action'u faila, kurio nuoroda kazkas cia imete (kikirike gal  g.gif )? Vyras bande man parsiust, sako jog praso kazkokiu kodu. Ar jums reikejo?

juk rašiau, yra failas kuriame parašytas tas kodas
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 02, 19:37)
juk rašiau, yra failas kuriame parašytas tas kodas

Oi, matyt praleidus busiu rolleyes.gif . O kur tas failas? blush2.gif
Atsakyti
Alabamai, noriu pasakyt, kad nuostabaus grožio šeima esat. Visi beprotiškai gražūs.
Foto miške patiko. Daugiau flickre pasisakysiu biggrin.gif
Ir dar...apertitas auga bevalgant, abu su vyru fotografuojat - puiku, pasidarykit šeimyninį auto, visi keturi. Nooooooriu biggrin.gif

Kitas mergaites pasistengsiu apibėgt flickre, po baisiųjų krikštynų Rumšiškėse, jei nenumirsiu išbaimės ir grįšiu gyva biggrin.gif

Linkėjimai visoms ir ačiū 4u.gif
Atsakyti
nu merginos ir susigėdau blush2.gif blush2.gif blush2.gif ačiū labai blush2.gif ištikro pamiršau jau ir kiek daug iš jūsiškių mane matėt gyvai lotuliukas.gif

kalbat apie vyrus... nu šiandien man ir sekasi, pakalbėjot be makiažo - įdėjau auto be makiažo, dabar pakalbėjote apie auto su vyru - o aš kaip tik esu paruošusi su vyru auto lotuliukas.gif doh.gif telepatija... aj ryt įdėsiu, nes dar biškutuka patvarkyti reikia blush2.gif

QUOTE(frederica @ 2011 08 02, 22:40)

Kitas mergaites pasistengsiu apibėgt flickre, po baisiųjų krikštynų Rumšiškėse, jei nenumirsiu išbaimės ir grįšiu gyva biggrin.gif

Linkėjimai visoms ir ačiū 4u.gif

Linkiu sėkmės ir patikėk manim, jei jau ten aš išsisukau ir viskas pavyko - tai tau ten juolabiau viskas pasiseks ir milijoną kartų geriau thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 02, 22:45)
Linkiu sėkmės ir patikėk manim, jei jau ten aš išsisukau ir viskas pavyko - tai tau ten juolabiau viskas pasiseks ir milijoną kartų geriau  thumbup.gif  wub.gif

Ačiū už palaikymą, tikiuos, kad išgyvensiu.
Perkalbėjau su Loreta, šiek tiek apramino ji mane, bet jie Rumšiškių nebeima, reiškias neveltui, nėra ten gera ir malonu biggrin.gif
Man visgi kol kas norisi, kad būtų gera ir malonu lotuliukas.gif , tada ir man gerai, ir kaimynui gerai ir visiems gerai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Muggy @ 2011 08 02, 21:39)
Oi, matyt praleidus busiu  rolleyes.gif . O kur tas failas?  blush2.gif

nu viduj, kai atsisiunti folderyje guli tekstinis failas.. ten visa info apie programą yra, ir parašyta kaip suinstaliuoti smile.gif nepamenu kaip tas failas vadinas, rašiau jau, nepatingėk susirast
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 02, 21:08)

alabama, labai patiko meshkiai, stiliovai, kaip is kazkokio uzsienio blogo, nu super, beje, tas katinukas, isimylejau, o ir pasaka (kur TB su vaikais miske) - nuostabi. Ana su gelyte - irgi. zodziu visa tai, ka idejai, nauja - laaabai uzhskaitau, matyt ikvepimas tave paeme, ir vel dziaugsmingai fotkini. man patiko viskas, neturiu prie ko prisikabint, kokybe, ryshkumas, f, atspalviai, idejos. nice nice.
l

OMG, nugriuvau.Aciu, jega:)

QUOTE(frederica @ 2011 08 02, 21:40)
Alabamai, noriu pasakyt, kad nuostabaus grožio šeima esat. Visi beprotiškai gražūs.
Foto miške patiko. Daugiau flickre pasisakysiu biggrin.gif
Ir dar...apertitas auga bevalgant, abu su vyru fotografuojat - puiku, pasidarykit šeimyninį auto, visi keturi. Nooooooriu biggrin.gif

Aciu, Erika:*
Lauksiu labai.
O turim, tik tokia paprastute prie juros, sakem tik sau, nerodymui, bet pasitarsiu su Pavelu:)
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 08 02, 21:57)

Perkalbėjau su Loreta, šiek tiek apramino ji mane, bet jie Rumšiškių nebeima, reiškias neveltui, nėra ten gera ir malonu biggrin.gif

ja ja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir dar man labai nepatiko ta bobulė - niekada ten neorganizuočiau savų krikštynų... su visais svečiais elgėsi kaip bjauri mokytoja... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
user posted image
ar PS labai lenda i akis ir zmones atrodo kaip vaskiniai? smile.gif nemoku as dirbt su tuo photoshopu, arba nedadarau, arba persistengiu sad.gif

Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 08 02, 23:04)
ja ja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir dar man labai nepatiko ta bobulė - niekada ten neorganizuočiau savų krikštynų... su visais svečiais elgėsi kaip bjauri mokytoja...  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Matyt, užkniso jau visos tos krikštynos wink.gif Nors pagalvojus, juk čia jos darbas toks g.gif

Na o čia aš vėl lendu su savo nuotrauka kritikai blush2.gif

user posted image

user posted image

Vanillla, jaučiasi biški dirbtinumas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 02 rugpjūčio 2011 - 22:19
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 02, 23:15)
Matyt, užkniso jau visos tos krikštynos wink.gif Nors pagalvojus, juk čia jos darbas toks  g.gif

Na o čia aš vėl lendu su savo nuotrauka kritikai  blush2.gif

Man labai patinka toks rakursas. Bet daznai modleis suraukia kakta, tai ne visada iseina doh.gif O tavo foto tikrai gera!
P.S. As apie pirma foto. Man ji labiau patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo levap85: 02 rugpjūčio 2011 - 22:21
QUOTE(levap85 @ 2011 08 02, 23:21)
Man labai patinka toks rakursas. Bet daznai modleis suraukia kakta, tai ne visada iseina doh.gif O tavo foto tikrai gera!
P.S. As apie pirma foto. Man ji labiau patinka.

Jauna panelė, tai dar neužgyveno raukšlių lotuliukas.gif ir labai ačiū 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 02 rugpjūčio 2011 - 22:24