Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis !

QUOTE(Alexso @ 2011 08 02, 20:52)
Bizyte, parašyk greičiau, ką ten tu matei Stiliuje  biggrin.gif
Frederika, matau "kabi" gal pati prisipažinsi, ką prisidirbai, niugi bais niežti nosį kaip smalsu. lotuliukas.gif

Apie ką Tu?
Aaaaa, supratau biggrin.gif
Flickre palikau truputėlį, kam įdomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 02 rugpjūčio 2011 - 20:04
QUOTE(jlclove @ 2011 08 02, 19:35)
norejau paklausti, ar jusu vyrai nesiskundzia, kad retokai i kadra patenka, ar jiems atskira fotosesija veliau padarot laugh.gif ? nes ziu pas mane padaznejo fraze "pasitrauk is kadro" lotuliukas.gif

Net sukikenau pagalvojusi apie savo situaciją. Dabar jei fotografuoju žmogų, tai tik savo vaikiną arba jo mažą sesę. Antroji pusė nori jau, kad greičiau atsirastų nauja technika namuose ir ieškočiau kitų modelių. biggrin.gif
Atsakyti
kadangi Zirzė 6 ND kaip ir uzskaite, o kitu tylejima priimu kaip "ai, baika", tai pereinu prie 7 ND. ka manot?

user posted image
Atsakyti
Sveikos fotografės 4u.gif Radau neblogą temelę.. Labai norėjau jūsų pasiteirauti..Turiu fotoaparatą štai toki Panasonic Lumix DMC-FZ50 Review Jei kam įdomu pasižiūrėkite nuorodą, yra ir visos techninės galimybės surašytos.http://www.dpreview.com/reviews/panasonicfz50/ Norėjau paklausti ar su juo galima padaryti tokias gražias nuotraukas? blink.gif Nes nemoku su juo naudotis visiškai... doh.gif blush2.gif biggrin.gif Taprasme gražios nuotraukos turiu omenyje tokios maždaug kaip matosi , kad geros kokybės... Ten visokių tų migtukų yra, ką ir kaip spausti koks režimas turi būti nieko nesuprantu bigsmile.gif Tikrai būsiu labai nuoširdžiai dėkinga jeigu kuri nepatingės atsakyti į mano klausimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 08 02, 20:35)
kazkaip 5 ir 6 vienodi smile.gif o kur 5 naturaliam apsvietime?

g.gif cia kaip vienodi? kad tas pats daiktas ar kaip?

nu galiu kartu imest
1 stulpelis naturalus apsvietimas 5nd kaip (supratau uzskaitytas ax.gif )
2 stulpelis dirbtinis 6 nd

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo birbusiukas: 02 rugpjūčio 2011 - 20:27
jlclove lasiukai turi but varvantys, tikstantis ir panasiai, zodziu pagauti tokie. bet fotke si skani tokia mmm.
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2011 08 02, 20:33)
jlclove lasiukai turi but varvantys, tikstantis ir panasiai, zodziu pagauti tokie. bet fotke si skani tokia mmm.

supratau, aciu 4u.gif einu varvinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 08 02, 20:56)
supratau, aciu 4u.gif einu varvinti smile.gif
Kažkaip panorau pasakyt, kad nenuvargtum labai biggrin.gif Gal palauk dienos, neskubėk. Man asmeniškai buvo nelengva doh.gif Nes aš kaip akis išdegus dariau nesidomėdama KAIP.
Paieškok youtubėj, net nežinau kaip pavadinti, ar tai drops photography ir gal ką išmes.

O esmė tokia, pripili vandens į kokį bliūdą ar keptuvę, virš jos pakabini maišelį su skylute ir būtinai su blicu gaudai.
Atsakyti
bandau Jus vytis, bet jus ir plapet biggrin.gif shakiai biggrin.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 01, 12:19)
as tai girdejau, kad dvigubai kainuos nei dabar Mark II biggrin.gif

taip visos laukiat bigsmile.gif g.gif a pirksit masishkai is karto? biggrin.gif
QUOTE(ypač @ 2011 08 01, 12:48)
reik mest po pitaką į taupyklę su užrašu - aš taupau 5D mark II

lotuliukas.gif
QUOTE(rG @ 2011 08 01, 14:47)
O čia šiaip biggrin.gif Nukrypimas

koks geras nukrypimas. patinka kad taip shvelniai, bet pasidaryciau antra varianta, kur kontrastingiau. be to, man cia netruksta nei zmogaus, nei pauksciu, kaip tik patiko, kad taip itin ramiai, shvelniai, tyliai.
QUOTE(Alabama @ 2011 08 01, 18:58)
O galetum papasakot, ka ji sake?

alabama, labai patiko meshkiai, stiliovai, kaip is kazkokio uzsienio blogo, nu super, beje, tas katinukas, isimylejau, o ir pasaka (kur TB su vaikais miske) - nuostabi. Ana su gelyte - irgi. zodziu visa tai, ka idejai, nauja - laaabai uzhskaitau, matyt ikvepimas tave paeme, ir vel dziaugsmingai fotkini. man patiko viskas, neturiu prie ko prisikabint, kokybe, ryshkumas, f, atspalviai, idejos. nice nice.
QUOTE(bizyte @ 2011 08 01, 21:16)
senokai rodžiausi, tai atsinešu keletą kadrų iš miško smile.gif

pirma. primine filma Apokalyptus smile.gif mazhasis tarzanas. flickr maciau, bet baisiai kliuvo, kur matesi sportiniai sortai belaikant "fakela".
QUOTE(JEma @ 2011 08 01, 22:33)

Bandziau atostogaujant pagaudyti drugeliu...

spalvota, ryshku, drugelis gerai gavosi zodz.
QUOTE(jlclove @ 2011 08 01, 23:05)
na kaip dabar?

ne ochen.
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 01, 22:25)
NESKUBEK smile.gif jei darai toki darba, tai daryk atsakingai,cia kaip egzaminas, uz kuri Tau rasau ne daugiau 4 - 10-ies balu sistemoje mirksiukas.gif kur fokusa padejai? cia gi turi atsispindeti viskas,ka ismokai, bet cia paziurejus, panasu kad ne viskas isisavinta mirksiukas.gif ten plysiai ties susikirtimu matosi, patvarkyk siek tiek PS,pagyvink. smile.gif zodziu,kaip sakiau, atsakingiau prasyciau ziureti i siuos darbus tongue.gif

sesk, du. visishkai sutinku su Zirze. be to sis namu darbas - jau menishkas, ne tik tai, kad jame turetu dar atsispindet visi 5, bet dar turi buti ideja, kazhkokia mintis, zodziu cia ne 5min darbas, paskirk jam savaite, bandyk keleta variantu, susigalvok kazhka originalesnio, nei sudeti kelis, be to kazhkokius murzinus, kiashinius i ledu lekshte. dar ir be fokuso. nu nezinau nezinau..
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 02, 18:25)

Oi, tik nereik čia koketuot, matėm ;P
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2011 08 02, 21:27)
g.gif  cia kaip vienodi? kad tas pats daiktas ar kaip?

nu galiu kartu imest
1 stulpelis naturalus apsvietimas 5nd kaip (supratau uzskaitytas  ax.gif )
2 stulpelis dirbtinis 6 nd

tingiu tikrinti gerai ar ne, bet patiko labai kaip pristatei. faina
Atsakyti
Ar siuntetes kas ta action'u faila, kurio nuoroda kazkas cia imete (kikirike gal g.gif )? Vyras bande man parsiust, sako jog praso kazkokiu kodu. Ar jums reikejo?
Atsakyti