Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis !

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 02, 18:24)
nu ačiū, bet kad nei viena manes nematėt realybėje, gal čia foto meluoja ir apgauna jus  doh.gif

Gal Tu eik į paštą biggrin.gif Prigriebk fotiką, ką nors parnešk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 02, 19:23)
Ne, aš apie tą "noriu" smile.gif Norėti daug ko galima. O turėsi ar ne priklausys tik nuo tavęs ir nuo aplinkybių. To ir palinkėsiu :*

nuoširdžiai dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2011 08 02, 17:34)
4u.gif  na ir 6 nd jusu teismui

kazkaip 5 ir 6 vienodi smile.gif o kur 5 naturaliam apsvietime?

p.s. ale kaip faina tarkuoti, kai pati prisidavus hihihi.gif aisku draugiskai cia as 4u.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 02, 17:56)
prisižiūrėjau VV fotkių, dar pavarčiau, dar čia pakalbėjote tai š... aš fotkinu... nu rimtai... jetau, kiek man augti reikia  verysad.gif
padariau auto, patiko, o dabar po tokių vartymo foto,nebepatinka... aj gi dar čia be makiažo  lotuliukas.gif aj dzin... va pasirodau kokia esu iš tikro...

wow bigsmile.gif kiek pinigeliu galima sutaupyti, kai toooks naturalus grozis thumbup.gif
Papildyta:
norejau paklausti, ar jusu vyrai nesiskundzia, kad retokai i kadra patenka, ar jiems atskira fotosesija veliau padarot laugh.gif ? nes ziu pas mane padaznejo fraze "pasitrauk is kadro" lotuliukas.gif
Atsakyti
Svajone, buvau pražioplinus nuorodą smile.gif Dėkui smile.gif
Gal kas pasidalins dar paslaptimi kaip koreguojate marmurinę kūdikių odelę?

QUOTE(jlclove @ 2011 08 02, 18:35)
norejau paklausti, ar jusu vyrai nesiskundzia, kad retokai i kadra patenka, ar jiems atskira fotosesija veliau padarot laugh.gif ? nes ziu pas mane padaznejo fraze "pasitrauk is kadro" lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškis labai džiaugiasi biggrin.gif O jei rimtai vis dažniau paprašo padaryt portretą, bet kažkaip nerimauju biggrin.gif O kartą jis man prisipažino, kad norėtų su krepšinio apranga, kaip jis pritūpęs šuoliui ruošiasi mesti laugh.gif Ir taip išsamiai nusakė viską, blyn, kad juokiaus viduje, bet sakiau, na taip, taip, reiks pamėginti, įdomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 08 02, 19:35)

maniskis aplamai nemegsta fotografuotis, ir jeigu prasau, tai visur issivepes, arba akis isputes, tai jam didiausias dziaugsmas, kai as jo neimu i kadra smile.gif
Atsakyti
Maniškis visiškai nemėgsta... buvau prikalbinusi į fotosesiją metinių proga.... sutiko, bet galiausiai pati supasavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif nepatikau sau nei su viena apranga, ką turėjau namie lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 02, 17:24)
nu ačiū, bet kad nei viena manes nematėt realybėje, gal čia foto meluoja ir apgauna jus  doh.gif

A jooo? Tai gal ant viso Vilniaus šaukti, kad graži motera esate, ir ne tik fotkėj? lens.gif

QUOTE(rG @ 2011 08 02, 17:43)
O kartą jis man prisipažino, kad norėtų su krepšinio apranga, kaip jis pritūpęs šuoliui ruošiasi mesti laugh.gif Ir taip išsamiai nusakė viską, blyn, kad juokiaus viduje, bet sakiau, na taip, taip, reiks pamėginti, įdomu biggrin.gif

lotuliukas.gif Gera taktika thumbup.gif
Atsakyti
Kikirike, graži tu nu...ypač lūpos šitoj fotkėj rolleyes.gif

įdomiai paskaičiau plepesius, VV man kažkas tookio, nerealūs jos darbai, nesvarbu kiek ten ko įdėta, bet rezultatas visada apakina rolleyes.gif

QUOTE(airv @ 2011 08 02, 19:40)
Svajone, buvau pražioplinus nuorodą smile.gif Dėkui smile.gif

ir aš pražioplinau doh.gif uiii, reiks ieškot dabar..
Atsakyti
Su kiekviena diena gailiuosi, kad tiek mažai laiko yra smile.gif atrodo nieko nebespėju doh.gif

Ale man be proto patinka ir linksmina jūsų temos. Kas diena, vis naujiena smile.gif O šiandien, kas per mėnulis šviečia, kad visos jaučiatės negražios??? oj oj oj, kai pamačiau panelės Kikirike 'ės auto nu išsižiojau blink.gif toks grožis ir be makiažo... o nuotraukos spalvų gama... tiesiog sužavėjo. Tos gilios akys, putlios papūstos lūpytės, maža nosytė. Grožis gi, o ne kitaip. O čia lyginasi į VV [beje viską peržiūrėjau, moteris su talentu irgi ne kitaip], bet juk visi esame skirtingi, visų požiūris, mąstysena galų gale praktika, atsidavimas darbui ir pan. [į dvasingumo diskusiją nesivelsiu, kaži kiek čia aš dvasinga, dar neišsiaiškinau]. Dėl vv ir panelės Kikirike'ės - visiškai pritariu Alexso nuomonei, net pacituosiu: "O tai kas čia tau negerai? Kad truputį tamsiau nei VV nuotraukose, kad nenudailinta kaip lėlytė?<...>" smile.gif All in all norėjau pasakyti, kad Kirkilės auto be proto gražus, kaip ir ji pati ax.gif

O kitom, kas čia skundėsi riebaluotais plaukais ir nepešiotais antakiais: Niu jezau marija, panienkos, būkit gražios ne tik vidumi smile.gif jei jau čia rašote, dalinatės savo tokiais "dideliais" negražiais bruožais, tai marš į dušą [kas negali po op, tas kitą syk susitvarkys, suprantama:)] išsimozokit skaniai kvepiančia dušo žele ar kuom nors kitu, papūrėnkit "plunksnas" [-plaukus] šampūnu, užglostykit kauke, pamatysit, kaip atsigausit mirksiukas.gif Jūsų darbai nuostabūs, reiškias ir jūs nuostabios thumbup.gif
Nors beje, manau, kad vakare po visų darbų ir garsioji bei išgirtoji VV atrodo taip pat, kaip jūs dbr sėdinčios, prie monitoriaus smile.gif O kai eina gulti, jos akys ne ką gražiau atrodo už jūsiškes nuo pc tongue.gif

chimera -> fantastiški LAUKAI, vajej, kaip ir kokie jie gražūs thumbup.gif ypatingai violetinė pieva - pasaka.

Dėl actionų, tai aš kažkaip su jais susipykus, bandžiau naudoti tokius nemokamus, tai labai jau jie tokie keisti, atrodo, tik tom nuotraukom priskirti. Labai reikia mokėti pataikyti ir paskui pastumdyti ką reikia, bet čia tik ateity, bo neseniai tik pradėjau ax.gif Labai ačiū svajonei mūsų už siuntinuką actionų, pažėsim, kas ten per grožis bigsmile.gif

Prisidedu ir aš prie pagyrų Laukine25'ei thumbup.gif nu grožis gi, GROŽIS.

gotte -> milžiniškiausi sveikinimai su antra dukryte mirksiukas.gif

maija -> kokios gražios tavo atostogos, kaip smalsu pamatyti daugiau nuotraukyčių smile.gif

laurx -> Labai gražus portretas, graži mergina, tokia paslaptis...

Papildyta:
Kristukas, man patikti ir tavo visiškai neprisvilęs blynas, nuotraukos gražios, bet man prailgo filmukas... smile.gif
Atsakyti
Smagiai jus cia plepat smile.gif As ir buciau prie tu nesidazanciu burio biggrin.gif O siaip buvau per atostogas vestuvese, papasakojo jaunieji apie fotografus truputi smile.gif, vaziavo dar pries viska aptart detaliu, fotografai pasidomejo, koki makiaza jaunoji darysis, kai pamate, paklause "ar jums tikrai musu reikia?" biggrin.gif Tai teko jai visaziste is klaipedos i Nida issikviest biggrin.gif Bet atrode tikrai graziai ir pati buvo patenkinta smile.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 08 02, 18:46)
kaip idomiai medziai pasvire biggrin.gif man patiko smile.gif

Aciu, smagu, kad patiko smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 02, 18:56)

Koks auto wub.gif Labai labai man... Net labiau nei su ryskiu makiazu kai buvo blush2.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 02, 19:24)

Maciau lotuliukas.gif Tikrai tokia pat grazi smile.gif Nesikuklink biggrin.gif

noisy-B - aciu 4u.gif Tvarkau dabar vestuviu foto (as ten tik kavinej paparacinau biggrin.gif, nes liudininke buvau, tai nebuvo kaip), kai jas baigsiu uzsiimsiu atostogu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maija: 02 rugpjūčio 2011 - 19:55
QUOTE(bizyte @ 2011 08 02, 18:31)

Bizyte, parašyk greičiau, ką ten tu matei Stiliuje biggrin.gif
Frederika, matau "kabi" gal pati prisipažinsi, ką prisidirbai, niugi bais niežti nosį kaip smalsu. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexso: 02 rugpjūčio 2011 - 19:54