Su kiekviena diena gailiuosi, kad tiek mažai laiko yra
atrodo nieko nebespėju
Ale man be proto patinka ir linksmina jūsų temos. Kas diena, vis naujiena
O šiandien, kas per mėnulis šviečia, kad visos jaučiatės negražios??? oj oj oj, kai pamačiau panelės
Kikirike 'ės auto nu išsižiojau
toks grožis ir be makiažo... o nuotraukos spalvų gama... tiesiog sužavėjo. Tos gilios akys, putlios papūstos lūpytės, maža nosytė. Grožis gi, o ne kitaip. O čia lyginasi į VV [beje viską peržiūrėjau, moteris su talentu irgi ne kitaip], bet juk visi esame skirtingi, visų požiūris, mąstysena galų gale praktika, atsidavimas darbui ir pan. [į dvasingumo diskusiją nesivelsiu, kaži kiek čia aš dvasinga, dar neišsiaiškinau]. Dėl vv ir panelės Kikirike'ės - visiškai pritariu
Alexso nuomonei, net pacituosiu: "
O tai kas čia tau negerai? Kad truputį tamsiau nei VV nuotraukose, kad nenudailinta kaip lėlytė?<...>"
All in all norėjau pasakyti, kad Kirkilės auto be proto gražus, kaip ir ji pati
O kitom, kas čia skundėsi riebaluotais plaukais ir nepešiotais antakiais: Niu jezau marija, panienkos, būkit gražios ne tik vidumi
jei jau čia rašote, dalinatės savo tokiais "dideliais" negražiais bruožais, tai marš į dušą [kas negali po op, tas kitą syk susitvarkys, suprantama:)] išsimozokit skaniai kvepiančia dušo žele ar kuom nors kitu, papūrėnkit "plunksnas" [-plaukus] šampūnu, užglostykit kauke, pamatysit, kaip atsigausit
Jūsų darbai nuostabūs, reiškias ir jūs nuostabios
Nors beje, manau, kad vakare po visų darbų ir garsioji bei išgirtoji VV atrodo taip pat, kaip jūs dbr sėdinčios, prie monitoriaus
O kai eina gulti, jos akys ne ką gražiau atrodo už jūsiškes nuo pc
chimera -> fantastiški LAUKAI, vajej, kaip ir kokie jie gražūs
ypatingai violetinė pieva - pasaka.
Dėl actionų, tai aš kažkaip su jais susipykus, bandžiau naudoti tokius nemokamus, tai labai jau jie tokie keisti, atrodo, tik tom nuotraukom priskirti. Labai reikia mokėti pataikyti ir paskui pastumdyti ką reikia, bet čia tik ateity, bo neseniai tik pradėjau
Labai ačiū
svajonei mūsų už siuntinuką actionų, pažėsim, kas ten per grožis
Prisidedu ir aš prie pagyrų
Laukine25'ei
nu grožis gi, GROŽIS.
gotte -> milžiniškiausi sveikinimai su antra dukryte
maija -> kokios gražios tavo atostogos, kaip smalsu pamatyti daugiau nuotraukyčių
laurx -> Labai gražus portretas, graži mergina, tokia paslaptis...
Papildyta:Kristukas, man patikti ir tavo visiškai neprisvilęs blynas, nuotraukos gražios, bet man prailgo filmukas...