Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis !

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 02, 17:56)
prisižiūrėjau VV fotkių, dar pavarčiau, dar čia pakalbėjote tai š... aš fotkinu... nu rimtai... jetau, kiek man augti reikia  verysad.gif
padariau auto, patiko, o dabar po tokių vartymo foto,nebepatinka... aj gi dar čia be makiažo  lotuliukas.gif aj dzin... va pasirodau kokia esu iš tikro...

user posted image

Sudraskyčiau Tave į skutus. Kokia Tu graži esi. Padarius gerą makijažą iš vis DIVA būtum. Labai gaivi foto, bet kadravimas man nepatink. Spalvos tobulos.
Beje, makijažą turėjau mintyje ne pudros centimetro sluoksnį ir dar šešėlius kokius mėlynus. Galima labai gražiai paryškinti, pašvelnint odą ir labai subtiliai padažyti, modelis gali neatroddyti perdažytas, ką parodo tos Kristės foto VV. Be makijažo ji atrodo nudėvėta boba, o su makijažu tokiu- gaivutėlė laukų gėlė.

aj ir dar- prieš žiūrint bet kieno foto, ypač mūsų- labai nerekomenduotina pavartyt VV galerijas biggrin.gif Nebestovės ant jokių foto. Ir ilgai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 02, 16:56)
prisižiūrėjau VV fotkių, dar pavarčiau, dar čia pakalbėjote tai š... aš fotkinu... nu rimtai... jetau, kiek man augti reikia  verysad.gif
padariau auto, patiko, o dabar po tokių vartymo foto,nebepatinka... aj gi dar čia be makiažo  lotuliukas.gif aj dzin... va pasirodau kokia esu iš tikro...

O tai kas čia tau negerai? Kad truputį tamsiau nei VV nuotraukose, kad nenudailinta kaip lėlytė? Manau tokių fotkių, kokias tu darai, VV tikrai nepadarytų. mirksiukas.gif Kodėl jūs norit būti kaip kažkas tai kitas? Gal geriau pasižiūrėti, pamąstyti ir kažką savo padaryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 02, 18:07)
dėkui  blush2.gif  na aš tai nieko prieš fotkinti kaip ji  lotuliukas.gif  na ne taip pat,bet taip pat GERAI  lotuliukas.gif nu bliamba, psio, einu mokintis  doh.gif

Ne, ji gimė tokia, jei JAU nefotkini, tai šansų nėr biggrin.gif Pokštininkės biggrin.gif Ji yra ji, kitas yra kitas. Aš tai net priešgyną kažkokią jaučiu, pvz aš taip nenoriu tongue.gif Nors tobulėti noriu.

O mokytis tai ilgai reikia, kiek esu skaičius visokių interviu, tai visą gyvenimą fotografuojantys ieško, kankinasi, mokosi, tobulėja (man įdomūs ypač tie, kurie su juosta fotografavo, o reikėjo persiorientuoti ne tik į skaitmeną, bet dar ir PS bent pramokti, ne visi tęsė. Mano dėdė nebefotografuoja).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 02 rugpjūčio 2011 - 18:12
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 19:08)
Sudraskyčiau Tave į skutus. Kokia Tu graži esi. Padarius gerą makijažą iš vis DIVA būtum. Labai gaivi foto, bet kadravimas man nepatink. Spalvos tobulos.
Beje, makijažą turėjau mintyje ne pudros centimetro sluoksnį ir dar šešėlius kokius mėlynus. Galima labai gražiai paryškinti, pašvelnint odą ir labai subtiliai padažyti, modelis gali neatroddyti perdažytas, ką parodo tos Kristės foto VV. Be makijažo ji atrodo nudėvėta boba, o su makijažu tokiu- gaivutėlė laukų gėlė.

aj ir dar- prieš žiūrint bet kieno foto, ypač mūsų- labai nerekomenduotina pavartyt VV galerijas  biggrin.gif Nebestovės ant jokių foto. Ir ilgai. biggrin.gif

dėkui blush2.gif aš supratau, ką kalbėjai apie makiažą, na šiuo atveju jo išvis nebuvo, aj blizgesys lūpų tik blush2.gif
paskutinis sakinys teisingas, prajuokinai lotuliukas.gif

QUOTE(Alexso @ 2011 08 02, 19:09)
O tai kas čia tau negerai? Kad truputį tamsiau nei VV nuotraukose, kad nenudailinta kaip lėlytė? Manau tokių fotkių, kokias tu darai, VV tikrai nepadarytų. mirksiukas.gif Kodėl jūs norit būti kaip kažkas tai kitas? Gal geriau pasižiūrėti, pamąstyti ir kažką savo padaryti? g.gif

ne ne,aš tikrai nenoriu lygiai tiap kaip ji, ir nepadarysiu... tiesiog noriu to "Ak.." ,o jos žiūrėdama foto tikrai aikčiojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 18:08)
aj ir dar- prieš žiūrint bet kieno foto, ypač mūsų- labai nerekomenduotina pavartyt VV galerijas  biggrin.gif Nebestovės ant jokių foto. Ir ilgai. biggrin.gif
Tiesą sakai biggrin.gif Aš tą minėtą Pocej vakar peržvelgiau ir nuėjau pas save iškart, tai *****, kad susinervinau biggrin.gif Gerai, kad miego norėjau, būčiau pratrynus viską man rodos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 02, 19:11)
Ne, ji gimė tokia, jei JAU nefotkini, tai šansų nėr biggrin.gif Pokštininkės  biggrin.gif  Ji yra ji, kitas yra kitas. Aš tai net priešgyną kažkokią jaučiu, pvz aš taip nenoriu tongue.gif Nors tobulėti noriu.

O mokytis tai ilgai reikia, kiek esu skaičius visokių interviu, tai visą gyvenimą fotografuojantys ieško, kankinasi, mokosi, tobulėja (man įdomūs ypač  tie, kurie su juosta fotografavo, o reikėjo persiorientuoti ne tik į skaitmeną, bet dar ir PS bent pramokti, ne visi tęsė. Mano dėdė nebefotografuoja).

nu tai va, einu mokintis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 02, 18:13)
dėkui  blush2.gif  aš supratau, ką kalbėjai apie tiesiog noriu to "Ak.."
Na, tai gerai, aš pavyzdžiui noriu asmeninės mašinos, ff, turėti holivudinius dantis ir namo Vilniaus rajone. biggrin.gif
Pasieksi, jei norėsi smile.gif 4u.gif Beje, tas "ak" irgi žinai... Žiūrint kokiam kontekste, miglą ant akių greitai užsitraukti galima. Man atrodo, kad geriausi niekad nebūna patenkinti. Nors, tikiu, kad pajaučiama kada pasikeičia lygmuo. Kitaip kam eiti pirmyn.

O šiaip mes neblevyzgojam, iš to daug tiesų gimsta. Aš pavyzdžiui, labai daug susidėlioju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 02 rugpjūčio 2011 - 18:20
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 16:36)
Jie tik viso labo užfiksuoja tai, koks tu esi tuo metu. Ir iš vis man negražu nepasidažiusios moterys smile.gif Neskanu. Ne pacukės, kurias jaunystė puošia, bet moterys, tarkim virš 30 ir vaikšto baltom blakstienom, nepešiotais antakiais ir blizgančia kakta. Fe, neskanu. Man tokios primena piktas troleibuso vairuotojas.

Na va.Man 35, as niekada nesidazau.Ir antakiai nepesioti. biggrin.gif
QUOTE(rG @ 2011 08 02, 18:03)
Labai gražias akis turi, Kikirike smile.gif 

Nu tep tep, paimi į rankas fotoaparatą ir jei nefotkini kaip VV, nebėr šansų biggrin.gif  Kas dar prisidės? Tuo pačiu, kad nereiktų vargti man su tom kalbom, darau sąrašą biggrin.gif
Na:
1. Kikirikė
2. Alabama (?)
3.

Jaaa-jaaa:)

Kikirike tikrai labai grazi:)
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 02, 19:17)
Na, tai gerai, aš pavyzdžiui noriu asmeninės mašinos, ff, turėti holivudinius dantis ir namo Vilniaus rajone.  biggrin.gif 
Pasieksi, jei norėsi smile.gif 4u.gif  Beje, tas "ak" irgi žinai... Žiūrint kokiam kontekste, miglą ant akių greitai užsitraukti galima, man rodos, kad geriausi niekad nebūna patenkinti. Nors, tikiu, kad pajaučiama kada pasikeičia lygmuo. Kitaip kam eiti pirmyn.

O šiaip mes neblevyzgojam, iš to daug tiesų gimsta. Aš pavyzdžiui, labai daug susidėlioju.

ale viską ką parašiai lengvai įgyvendinama, tik reikia pinigų lotuliukas.gif
siekiu, tempiu save už kupros, spiriu į užpakalį sau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu gerai ,pablevyzgojau ir užtenka,lekiu į paštą, kažką gero man atsiuntė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 02, 14:55)
a kokie yr dvasingo požymiai? biggrin.gif

man tai rodos aš nedvasinga. aš padvasyta[B] nebent..biggrin.gif

tuoj pat isirasau si zodi i savo zodyna lotuliukas.gif

QUOTE(chimera @ 2011 08 02, 14:57)
Sveikos,

Kalbat apie pievas ir gamyklas, tai užnorau pasisakyt, nors aš kaimietė, tai ne dyvas, kad tokių žinau  biggrin.gif
Pvz tokia pieva būna apie savaitę netoli Svėdasų miestelio, jei kas turin ten kaimus, ar važiuojat link Rokiškio ruoškitės, kitiems metams biggrin.gif

kokiaaa pieva bigsmile.gif

QUOTE(chimera @ 2011 08 02, 15:11)
Kad įlindau jau į savo žolių foto, tai atnešu parodyt (nors labai man užstrigęs pasakymas, kad gėlės/žolės retai kada sudomina foto, bet aš iki tol galvodavau, kad labai gražu biggrin.gif blush2.gif  )

man pirmojo nelabai kazkodel, o antra ir trecia privercia ilgiau paspoksoti mirksiukas.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 08 02, 16:38)

o del manekeniu. dabar jau nebeziuriu Tairos topmodeliu laidos, bet anksciau nepraleidavau ne vienos laideles smile.gif ir ka galiu pasakyti, daug tokiu merginu ten buvo ne is tolo neprimenanciu modeliu schmoll.gif bet kai jas ten isdazo,aprengia, ir dar pamokina kokias pozas lauzti, na atrodo kaip grozio deives smile.gif Pamenu viena net buvo su atlepusiom ausim, didele kumpa nosim, ir ji vos ne iki finalo dasikapste  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif ooo taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 02, 18:21)
ale viską ką parašiai lengvai įgyvendinama, tik reikia pinigų  lotuliukas.gif
siekiu, tempiu save už kupros, spiriu į užpakalį sau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu gerai ,pablevyzgojau ir užtenka,lekiu į paštą, kažką gero man atsiuntė  lotuliukas.gif

Ne, aš apie tą "noriu" smile.gif Norėti daug ko galima. O turėsi ar ne priklausys tik nuo tavęs ir nuo aplinkybių. To ir palinkėsiu :*
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 02, 19:20)

Kikirike tikrai labai grazi:)

nu ačiū, bet kad nei viena manes nematėt realybėje, gal čia foto meluoja ir apgauna jus doh.gif
Atsakyti