jetau, skaičiau skaičiau, mintyse pasveikinau, bet ir neparašiau - gi GOTTE - dideliausi SVEIKINIMAI, skanaus pienelio ir ramių naktelių
QUOTE(gotte @ 2011 08 02, 10:48)
Labai ačiū už sveikinimus Mintyse jau fotografuoju savo Mėtą
silciausi sveikinimai
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 11:02)
O čia, jei kam įdomu, dedu savo krikštynų foto filmuką, šio savaitgalio, kur labai labai lijo... čia.
Matau klaidų, bet visumoj, rašyčiau 7 su pliusu. Gal kad šeima labai jauki buvo, nežinau..
liabai cia man su tais leliukais pupuliukais planus sugriausit. as sau prisiekiau buti tik dvieju vaiku mama, o i tokias fotkes beziurint planai gali pradeti keistis
Sveiki ir sveikos fotografai/fotografes
Noriu patarimo aisku galit ir visai tupa palaikyt, neuspyksiu, siaip ar taip blondine esu. Tai va, gavau dovanu fotoaparata ..... na .... dovanotam arkliui i dantis juk neziurima, ania ? Fotikas nieko blatno, na ir as aisku i fotomenininkes nesitaikau. Fujifilm Finepix JX300. Seniau turejau fujiuka, bet jis jau atotarnavo, pyskinau kokius 7 jei ne 8 metus, pabedavojau tetei kad blogai jau jis veikia, tai tete bac ir nupirko man kita, sake jam parduotuveje sake kad bus geras
O problema yra tokia, kad arba fotikas brokas arba as tupa jauciu antras variantas greiciau. Ismeginau visus rezimus, taciau fotkinant zmogu prie kokiu graziu pastatu, graziu vaizdu, tai zmogelis gaunas kaip ir nieko, taciau i apacia kuno, bateliai tarkim gaunas isplauke fotkinau auto, rankiniu, peizazo rezimu,fokusuojant ir ne, tas pats s ..... jei tarkim is arciau fotografuot zmogu portreto rezimu na gaunas zmogus grazus ryskus, o jei noriu paimt zmogu visu ugiu jis jau plaukia Kodel taip yra ? su seneliu fujiuku viskas paprasta buvo, pykst ir yra normali fotke, o cia ...... nors verk .....
Noriu patarimo aisku galit ir visai tupa palaikyt, neuspyksiu, siaip ar taip blondine esu. Tai va, gavau dovanu fotoaparata ..... na .... dovanotam arkliui i dantis juk neziurima, ania ? Fotikas nieko blatno, na ir as aisku i fotomenininkes nesitaikau. Fujifilm Finepix JX300. Seniau turejau fujiuka, bet jis jau atotarnavo, pyskinau kokius 7 jei ne 8 metus, pabedavojau tetei kad blogai jau jis veikia, tai tete bac ir nupirko man kita, sake jam parduotuveje sake kad bus geras
O problema yra tokia, kad arba fotikas brokas arba as tupa jauciu antras variantas greiciau. Ismeginau visus rezimus, taciau fotkinant zmogu prie kokiu graziu pastatu, graziu vaizdu, tai zmogelis gaunas kaip ir nieko, taciau i apacia kuno, bateliai tarkim gaunas isplauke fotkinau auto, rankiniu, peizazo rezimu,fokusuojant ir ne, tas pats s ..... jei tarkim is arciau fotografuot zmogu portreto rezimu na gaunas zmogus grazus ryskus, o jei noriu paimt zmogu visu ugiu jis jau plaukia Kodel taip yra ? su seneliu fujiuku viskas paprasta buvo, pykst ir yra normali fotke, o cia ...... nors verk .....
prisižiūrėjau VV fotkių, dar pavarčiau, dar čia pakalbėjote tai š... aš fotkinu... nu rimtai... jetau, kiek man augti reikia
padariau auto, patiko, o dabar po tokių vartymo foto,nebepatinka... aj gi dar čia be makiažo aj dzin... va pasirodau kokia esu iš tikro...
padariau auto, patiko, o dabar po tokių vartymo foto,nebepatinka... aj gi dar čia be makiažo aj dzin... va pasirodau kokia esu iš tikro...
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 02, 17:56)
prisižiūrėjau VV fotų, dar pavarčiau, dar čia pakalbėjote tai š... aš fotkinu... nu rimtai... jetau, kiek man augti reikia
Man naturalu ir labai grazu
QUOTE(kristukass @ 2011 08 02, 13:05)
per letai tikrai. ir man dar uzstrigo, kad ji vis ranka ant peties uzsideda
QUOTE(rG @ 2011 08 02, 13:07)
pagautas kadras, va
Kikirike, man patinka
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 02, 18:56)
o is tikro esi labai grazi ir be makiazo labai daili lupu forma, patinka neidubusios akys, paakiai (gal siek tiek tvarkyta?) sviesus, antakiai sutvarkyti ir aisku,grazios dideles akys
Labai gražias akis turi, Kikirike
Na:
1. Kikirikė
2. Alabama (?)
3.
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 02, 17:56)
prisižiūrėjau VV fotų, dar pavarčiau, dar čia pakalbėjote tai š... aš fotkinu... nu rimtai... jetau, kiek man augti reikia
Nu tep tep, paimi į rankas fotoaparatą ir jei nefotkini kaip VV, nebėr šansų Kas dar prisidės? Tuo pačiu, kad nereiktų vargti man su tom kalbom, darau sąrašą Na:
1. Kikirikė
2. Alabama (?)
3.
QUOTE(Orinciukas @ 2011 08 02, 19:01)
Man naturalu ir labai grazu
dėkui, na tikrai jau čia natūrali aš
QUOTE(paprasta @ 2011 08 02, 19:02)
Kikirike, man patinka
ką rimtai? nu tada gal netrinsiu kitų foto ir dar patvarkysiu...
Kikirike, nugis graži motera esi, ko čia dabar taip
Aš kai namie būnu irgi galvos kartais neplaunu, "špakliaus" dažnai netepu, ale vis tiek gerai, gyva esu ir nesiparinu, juk reikia duot ir plaukams , ir odai nuo chemijos pailsėt
Laukines rikštynų filmukas labai o mergytės grožis
Zirze, vestuvių foto tai ką aš žinau už ką mokėt fotografui tokius pinigus? Mūsų vestuvių foto, darytos prieš 16 metų, kai kurios tikrai geresnės už šias, bent jau nėra montažo
Aš kai namie būnu irgi galvos kartais neplaunu, "špakliaus" dažnai netepu, ale vis tiek gerai, gyva esu ir nesiparinu, juk reikia duot ir plaukams , ir odai nuo chemijos pailsėt
Laukines rikštynų filmukas labai o mergytės grožis
Zirze, vestuvių foto tai ką aš žinau už ką mokėt fotografui tokius pinigus? Mūsų vestuvių foto, darytos prieš 16 metų, kai kurios tikrai geresnės už šias, bent jau nėra montažo
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 02, 19:03)
o is tikro esi labai grazi ir be makiazo labai daili lupu forma, patinka neidubusios akys, paakiai (gal siek tiek tvarkyta?) sviesus, antakiai sutvarkyti ir aisku,grazios dideles akys
paakiai šiek tiek tvarkyti, nes buvo ir iš nugaros apšvietimas ir reflektorius,bet deja šviesa netokia buvo šviesi, kad panaikintu šešėlius
dėkui
QUOTE(rG @ 2011 08 02, 19:03)
Labai gražias akis turi, Kikirike
Nu tep tep, paimi į rankas fotoaparatą ir jei nefotkini kaip VV, nebėr šansų Kas dar prisidės? Tuo pačiu, kad nereiktų vargti man su tom kalbom, darau sąrašą
Na:
1. Kikirikė
2. Alabama (?)
3.
Nu tep tep, paimi į rankas fotoaparatą ir jei nefotkini kaip VV, nebėr šansų Kas dar prisidės? Tuo pačiu, kad nereiktų vargti man su tom kalbom, darau sąrašą
Na:
1. Kikirikė
2. Alabama (?)
3.
dėkui na aš tai nieko prieš fotkinti kaip ji na ne taip pat,bet taip pat GERAI nu bliamba, psio, einu mokintis