Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis !

QUOTE(Nieko sau @ 2011 08 02, 17:20)
rG, man tavo nuotraukos įkrito į akį  4u.gif

Ačiū, nors kažkam hihihi.gif Nes man jos labai patinka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 16:36)
Ir iš vis man negražu nepasidažiusios moterys smile.gif Neskanu. Ne pacukės, kurias jaunystė puošia, bet moterys, tarkim virš 30 ir vaikšto baltom blakstienom, nepešiotais antakiais ir blizgančia kakta. Fe, neskanu. Man tokios primena piktas troleibuso vairuotojas.

aš tokia lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir virš 30 ir nesidažiusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir antakiai netvarkingi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 02, 13:31)
Dar personažų atnešu.  Ir žaidimų, ir taisyklių laužymo.

Oi, kaip man patinka, ypač taisyklių laužymas biggrin.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 13:32)

Oooo, daba aš Tau pasakysiu...

(tikiuosi, supratai mane ir nesupyksi?).

lotuliukas.gif
Tai manau tu nusiviltum jį fotografuojant, nes jis pas mane toks yra. bigsmile.gif Jei šypsosi, tai nesišypso, o maivosi. doh.gif
p.s. o šiaip klausiau tik apie spalvas, šviesą, kontrastą. biggrin.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 08 02, 13:35)

Pas mane laptopas, tai jis kaip ir sviesiau turetu rodyt-veidas ne per sviesus, spalvos malonios.smile.gif

Nuo šiandien bandysiu dirbti su kalibruotu moniku, tai žiūriu senas foto, kur koreguotos nuotraukos buvo pagal seną kalibravimą. Bandau pati susigaudyti, į kurią pusę man čia keistis. g.gif

QUOTE(rG @ 2011 08 02, 13:38)
O man labai patinka, nekreipk tu į ją dėmesio  biggrin.gif  Ir su šviesumu ir pan. niekas neužstrigo. Gal tik melsvos truputį daugiau, bet ir tai, net nežinau, savo susižiūrėti nesugebu.

Jo gali būti, kad anksčiau daugiau mėlynumo buvo. Man dabar po naujo kalibravimo atrodo lyg daugiau geltona viskas.

QUOTE(Yvette @ 2011 08 02, 14:17)

Jooooo, Kristei taip gerai neišeina kaip VV biggrin.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 08 02, 15:15)
Vat įdomu kokia aš būčiau VV fotkėse... nu bet vis tiek makiažas profesionalus, apranga ir t.t. daug ką duoda

Ersė tau jau pasakė biggrin.gif
p.s. tavo kaimynas labai gražiai tavo grožį atskleidė, nereikėjo net ir VV. mirksiukas.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 02, 15:30)
... bet kai pasiūliau vienai merginai pasipudruoti - ji sako, o kam?? gi sako su photoshopu padarysi gražią  doh.gif

Oi būčiau aš ją toli pasiuntusi... lotuliukas.gif Arba dar geriau - prifotkinčiau baisiai ir atiduočiau nuotraukas su užrašu "su photoshopu pasidaryk gražesnių nuotraukų" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 02, 17:22)
Ačiū, nors kažkam hihihi.gif Nes man jos labai patinka tongue.gif

Aš nežinau, ar aš trinktelėjusi ar ką smile.gif , man žiūrėti į nepažįstamų žmonių nuotraukas (pagautus gatvėje) labai patink smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 14:49)

Už tokią sumą ką parašei ne kaži kas, bet kažką rast manau galima. Labiausiai apsimoka pack'us pirkt, gaunasi pigiau... 4u.gif Galima mestis gal keliems, bet tada bus ir foto panašios. Matyt dėl to niekas ir neišsiduoda kokius kas naudoja, beigi nesidalina. Čia tas pats kas su gera vieta.. Pradžioj nesupratau, kodėl visi užraukę šiknas tyli.. Dabar pradedu suprast smile.gif Nepasako net kur pvz aguonų ar rugiagėlių lauką rast  doh.gif aj, nieko, atrasiu viską pati, aš gi jauna dar  biggrin.gif

Aš galiu išduot: netoli Saugų (Klaipėdos r.) prie geležinkelio. Šiaip Gotte dalinosi info apie laukus wink.gif Reik važiuot link Kernavės. O aguonų laukai yra važiuojant link Panevėžio.
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2011 08 02, 17:25)
Oi, kaip man patinka, ypač taisyklių laužymas  biggrin.gif

Jes clap_1.gif Aš rami, einu tvarkyt namų biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Erse, VV manęs nefotkintų lotuliukas.gif

p.s. tavo kaimynas labai gražiai tavo grožį atskleidė, nereikėjo net ir VV. mirksiukas.gif

dėkui

Atsakyti
4u.gif na ir 6 nd jusu teismui

user posted image
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 08 02, 14:29)
Svajone, o kur įmetei actionus? smile.gif

nuoroda gi įmečiau iš kur atsisiųsti, reikia susiinstaliuoti..
Atsakyti

Oi būčiau aš ją toli pasiuntusi... lotuliukas.gif Arba dar geriau - prifotkinčiau baisiai ir atiduočiau nuotraukas su užrašu "su photoshopu pasidaryk gražesnių nuotraukų" tongue.gif

aahahahahaha biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ir aš taip.

Nu senos tarkos, marš į grožio salionus, o tai ir liksit piktom troleibuso vairuotojom biggrin.gif Nu ir pripezėjau šiandien.. O turėjau laisvą dieną, vadinasi...
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 17:44)

Nu senos tarkos, marš į grožio salionus, o tai ir liksit piktom troleibuso vairuotojom biggrin.gif Nu ir pripezėjau šiandien.. O turėjau laisvą dieną, vadinasi...

man žiauriai nepatinka grožio salonai, nes gaila jame praleisto laiko doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 02, 10:01)

kits reikals biggrin.gif

a rimtai bigsmile.gif ? uzskaitot bigsmile.gif ?

QUOTE(maija @ 2011 08 02, 10:39)
Sveikutes! smile.gif Griztu po atostogu, spejau tik nuotraukytes jusu perziureti ir tai ne visas...  Bandysiu kazkaip pasivyti  ax.gif
Kad neateiti tusciomis, foto is atostogu smile.gif Ladai daug fotkinau, bet dar niekas netvarkyta, daugiau pasirodysiu veliau smile.gif

kaip idomiai medziai pasvire biggrin.gif man patiko smile.gif

ale ir priraset siandien. cia as ka viena tik dirbu g.gif tongue.gif ?

liabas
Atsakyti