Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis !

QUOTE(paprasta @ 2011 08 02, 16:15)
Vat įdomu kokia aš būčiau VV fotkėse... nu bet vis tiek makiažas profesionalus, apranga ir t.t. daug ką duoda

uz pora stukyciu lengva suzinot lotuliukas.gif

Idomiai snekat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 02, 16:40)
na fotkinau, bet ir papudravau  doh.gif
jetau, o po tavo žodžių, aš jau bijau dėti savo auto be makiažo, kuris guli archyvuose ir laukia kol bus sutvarkytas  doh.gif

Tai nieko, su fotošopu makijažą pasidarysi biggrin.gif irnesakyk.gif
Ne aš viena skaitau šitą forumą, čia tik IMHO gi smile.gif

Yvette, nu po op tai ir aš būčiau tokia.. Čia forsmažoras.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 17:42)

Yvette, nu po op tai ir aš būčiau tokia.. Čia forsmažoras.

nu bet tik galva. O be makiažo visada.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 02, 15:39)
lotuliukas.gif  aš tokia. tiesa, ir galva porą dienų neplauta ir tik ketvirtadienį plausiu, po op negaliu. Tai manęs jau nei viena nefotkintumėt. Nurašyta, taip sakant  lotuliukas.gif  vat kame esmė, kodėl aš fotografo tinkamo šeimos fotosesijai nerandu.

Ir as zinok tokia doh.gif Nu geda,tai negaliu blush2.gif Tusai mano sudziusta del nenaudojimo.Nesu nei vieno isdazius iki galo.Suprantu,kad nera cia ko girtis,bet va jau tokia esu.Nors kai pagalvoju,ne ka man ir tas makijazas padetu doh.gif
Atsakyti
dauguma kas is aplinkos renkas fotografus ,tai nori ,kad butu su makiazu ,as kai ejau tai jos dviese dirba makiaziste ir fotografe abi puikiai atlieka savo darba ,nes ne visi moka graziai pasidazyt ,mane kaip padaze as buvau nerealiai patenkinta rezultatu ,naujas zmogus , mato profas kas tinka tau kas netinka,as pasitikejau visiskai atsidaviau pilnai thumbup.gif
Atsakyti
jeigu Klaipėdoje yra norinčių fotografuoti apleistuose pastatuose/namuose, tai žinau kelias vietas - viena prie Kooperacijos g., po Mokyklos g. viaduku. Ten kabo skelbimas, jog išnuomoja aikštelę. Patarčiau eit su vyru palydovu. Kitą namų "kvartaliuką" žinau Nevėžio g. (berods taip vadinasi), nuo kartono fabriko judant tais užkaboriais labiau link naujosios Smiltynės perkėlos. Ten dar irgi turbūt nesugriovė pastatų ir yra kur pafotkint. Vėlgi patarčiau eit su vyruku..
apie gražias vietas Palangoje, Šventosios link jau rašiau. dar Palangos link, važiuojant plentu po dešine puse (manau) būna rugių laukas. Ypatingai gražus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 02 rugpjūčio 2011 - 16:46
QUOTE(kristukass @ 2011 08 02, 17:41)
As tariantis visa laika paklausiu ar pati darysies makiaza, ar moki, ar man padaryt? Tad iki siol visus modeliukus daziau pati.  smile.gif

aišku, teks jaučiu išmokti ir dažyti doh.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 17:42)
Tai nieko, su fotošopu makijažą pasidarysi  biggrin.gif  irnesakyk.gif
Ne aš viena skaitau šitą forumą, čia tik IMHO gi smile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 16:36)
Mane neliūdintų toks pasakymas, o būtų spjūvis į veidą. Nebefotkinčiau tokios. schmoll.gif

Asmeniškai, jei moteris ateina į fs nepasidažiusi, tai yra nepagarba fotografui.

Aš siūlau atvirkščiai - neprisidažyti. Bet visada turiu pudros, šešėlių, pieštukų, blakstienų tušo. Ir visada pasakau, kad būtų palaidi plaukai (galima surišti), kad būtų tvarkingi nagai smile.gif

Tiesa, skirtumą tarp pasidažiusios ir ne, mačiau. Padariau keletą bandomųjų kadrų, tada padažiau ir vualia. Iškart kitas vaizdas. Bet kartais pačios moterys taip prisivaro tos pudros, kad joks PS negelbėja, man taip buvo doh.gif Nors, tiesa, perspėjau, kad neprisidažytų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 02 rugpjūčio 2011 - 17:10
QUOTE(Yvette @ 2011 08 02, 17:43)
O be makiažo visada.

as anksciau vos tik atsikelusi visad pasitepdavau tusu blakstienas,ir skruostus parausvindavau, nes visi, net tevas vis galvoja,kad as sergu,jei tik nepasidaziusia pamato lotuliukas.gif visad balta kaip popierius. Na ir taip,pati sau negrazi buvaunepasidazius smile.gif Bet po sunaus gimimo viskas pasikeite, dazausi tik tada, jei is namu iseinu arba sveciu laukiu rolleyes.gif bet viena karta,t.y. per gimtadieni, MB parsiveze draugu, nieko man nesakes, o as tokia visa vos ne "is lovos" biggrin.gif tai gavo gerai pylos, kad neperspejo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 02 rugpjūčio 2011 - 16:58

thumbup.gif nu idomiai jus cia diskutuojat

QUOTE(Zirzė @ 2011 08 02, 18:38)
nieks nieko nesako,tai as tada uzskaitysiu smile.gif

wub.gif aciu
Atsakyti
Tiesa, chimera, labai labai patiko tavo antroji foto. Ir spalvos ir gelytes pievu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 02, 15:08)

as tai turiu vidu, bet ten be dvasios ir labai daug purvu biggrin.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif

Aš irgi nesidažau, tiesiog nejaučiu poreikio ax.gif .
Vieną kartą dalyvavau profesionalioje fs (cosmo žurnale), tai ką tu-tinkamai parinktas makiažas ir co, tai mama nusipirkus žurnalą (greičiau nei aš) pareiškė, kad šiame numeryje manęs nėra lotuliukas.gif .

rG, man tavo nuotraukos įkrito į akį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nieko sau: 02 rugpjūčio 2011 - 17:21