laba
buvau užsiėmusi, tai tiek prirašėt, nieko nespėjus su jumis
visu pirma kristukasss- nu nesupratau, ką tu ten kalbėjai, kad prisvilo???
viskas ten liuks
foto,sorry,neturiu jėgu ir monitorius plieskia, negaliu pakomentuoti...
Laukinės krikštynos, na lietaus tikrai nesimatė, gerai susitvarkiai
įdomi diskusija, pritariu kas sakė, kad nu truputi apie tuos dvasingumas na nusikalbėta, gal tiesiog stengiesi atskleisti žmoguje, kas yra gražiausia... Bet ištikro gal nevisos foto yra publikuojamos... Tos merginos foto tikrai gražios, bet ji ir nėra baisi stora riebaluotais plaukais ir nukramtytais nagais... manau ir net apkūnę moterį galima padaryti gražią, buvo tokia laida apie aprangą, tai ten beveik visos "prieš" tikrai nelabai kokios moterys buvo - bet tiesiog neprisižiūrėjo saves (ne apie maistą), na tarkim kad reikia nueiti į kirpyklą, reikia ir rūbus paderinti, reikia tinkamą makiažą pasidaryti... taip ir su fotosesijomis, gi stengiamės, kad viskas derėtų, na makiažo aš nelabai moku daryti, bet kai pasiūliau vienai merginai pasipudruoti - ji sako, o kam?? gi sako su photoshopu padarysi gražią
mane toks požiūris labai liūdina, tai kiek aš turėsiu sėdėti prie PS ??
Man labai būtų padiskutuoti dėl makiažo ir rūbų... kaip jūs tariatės? kaip tarkim makiažas? ar kas nors darote pačios? na Vanilla man rodos daro, o dar kas nors? Aš labai norėčiau pafotografuoti Fashio madą, kur merginos jau "paruoštos" fotografavimui...sorry, kad išsiplėčiau...