Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis !

QUOTE(Stiklinė @ 2011 08 02, 16:33)
Šitoji mergina tikrai nėra baisuoklė, kuri staiga VV nuotraukose tapo gražuole...būn baisesnių  biggrin.gif  (ups....juk negražių moterų nebūna  ax.gif )  sakyčiau netgi visai fotogeniška mergina + make up + gera technika....nu ir žinoma gera akis....

aš nerašau apie baisuokles, juk kalbama ir apie mus kasdienybėje kad ir tokias, kokia pvz aš prie pc dabar esu. ir VV nepadėtų smile.gif bent jau ne taip greitai
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 02, 16:13)
Kaip fainai, per FB eina nuoroda su knygele, nors mano indėlio ten beveik nulis, bet vis vien džiaugtis pradėjau  biggrin.gif

nenoriu sia tema daug plestis, Yvete supyks...tai uzeikti i Flirck, del knygeles klausiau, bet niekas neatsako 4u.gif
Atsakyti
Vat įdomu kokia aš būčiau VV fotkėse... nu bet vis tiek makiažas profesionalus, apranga ir t.t. daug ką duoda
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 08 02, 15:15)
Vat įdomu kokia aš būčiau VV fotkėse... nu bet vis tiek makiažas profesionalus, apranga ir t.t. daug ką duoda

Vat ir man idomu... ax.gif
Atsakyti
Jau jus man sakykit ka norit, bet makiazas visagalis. Nereikia jo kita karta daug uzdrebti, kad vaizdas pasikeistu. Kartais uztenka tik parsykinti. Bet visas merginas padazau pries ft. Naturaliai, neryskiai. Anksciau makiazu temai fotkindavau pries ir po. Tai patikekit ka kita karta gali siek tiek birios pudros, skaistalu, ir paryskinantys akiu spalva akiu seseliai. Is tiesu yra moteru kurios visiskai be makiazo atrodo nuostabiai, taciau tikrai mazuma. Ir ta mergina Kriste. Pziurejau sesijos foto. Tikrai grazu. Mergina grazi. Grazios akys. Po to ziuriu auto. Hmmm... Nu negrazi nors atrodo ta pati juk mergina, akys tos pacios dideles, israiskingos. Taciau auto jos neisryskintos...
Atsakyti
chimera mano tavo pieva pirmoji nereali bigsmile.gif

as kai fotosesija kai buvau nestuke,zavejausi darbu ir pasakiskai likom patenkinti rezultatais laabai ,visu procesu labai svarbu bendravimas ir visa kita rolleyes.gif
makiazas manau laabai svarbu , rinkciausi tik rysku makiaza (skruostai ,akys..)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzzinija: 02 rugpjūčio 2011 - 16:32
laba

buvau užsiėmusi, tai tiek prirašėt, nieko nespėjus su jumis ax.gif

visu pirma kristukasss- nu nesupratau, ką tu ten kalbėjai, kad prisvilo??? blink.gif viskas ten liuks thumbup.gif

foto,sorry,neturiu jėgu ir monitorius plieskia, negaliu pakomentuoti...

Laukinės krikštynos, na lietaus tikrai nesimatė, gerai susitvarkiai 4u.gif

įdomi diskusija, pritariu kas sakė, kad nu truputi apie tuos dvasingumas na nusikalbėta, gal tiesiog stengiesi atskleisti žmoguje, kas yra gražiausia... Bet ištikro gal nevisos foto yra publikuojamos... Tos merginos foto tikrai gražios, bet ji ir nėra baisi stora riebaluotais plaukais ir nukramtytais nagais... manau ir net apkūnę moterį galima padaryti gražią, buvo tokia laida apie aprangą, tai ten beveik visos "prieš" tikrai nelabai kokios moterys buvo - bet tiesiog neprisižiūrėjo saves (ne apie maistą), na tarkim kad reikia nueiti į kirpyklą, reikia ir rūbus paderinti, reikia tinkamą makiažą pasidaryti... taip ir su fotosesijomis, gi stengiamės, kad viskas derėtų, na makiažo aš nelabai moku daryti, bet kai pasiūliau vienai merginai pasipudruoti - ji sako, o kam?? gi sako su photoshopu padarysi gražią doh.gif mane toks požiūris labai liūdina, tai kiek aš turėsiu sėdėti prie PS ?? verysad.gif Man labai būtų padiskutuoti dėl makiažo ir rūbų... kaip jūs tariatės? kaip tarkim makiažas? ar kas nors darote pačios? na Vanilla man rodos daro, o dar kas nors? Aš labai norėčiau pafotografuoti Fashio madą, kur merginos jau "paruoštos" fotografavimui...sorry, kad išsiplėčiau...

Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 02, 16:30)
gi sako su photoshopu padarysi gražią  doh.gif

Mane neliūdintų toks pasakymas, o būtų spjūvis į veidą. Nebefotkinčiau tokios. schmoll.gif

Asmeniškai, jei moteris ateina į fs nepasidažiusi, tai yra nepagarba fotografui. Jei dar kokia neplauta galva, nu tai iš vis... Mano giliu įsitikinimu, moteris turi pasiruošti fotosesijai. Jei yra atatinkamas požiūris modelio, bus ir rezultatas neblogas. Modelis taip pat turi pasistengti dėl nuotraukų, nes fotografai ne stebukladariai. Jie tik viso labo užfiksuoja tai, koks tu esi tuo metu. Ir iš vis man negražu nepasidažiusios moterys smile.gif Neskanu. Ne pacukės, kurias jaunystė puošia, bet moterys, tarkim virš 30 ir vaikšto baltom blakstienom, nepešiotais antakiais ir blizgančia kakta. Fe, neskanu. Man tokios primena piktas troleibuso vairuotojas.
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2011 08 02, 16:18)
Atnesu 5 nd  4u.gif

nieks nieko nesako,tai as tada uzskaitysiu smile.gif

o del manekeniu. dabar jau nebeziuriu Tairos topmodeliu laidos, bet anksciau nepraleidavau ne vienos laideles smile.gif ir ka galiu pasakyti, daug tokiu merginu ten buvo ne is tolo neprimenanciu modeliu schmoll.gif bet kai jas ten isdazo,aprengia, ir dar pamokina kokias pozas lauzti, na atrodo kaip grozio deives smile.gif Pamenu viena net buvo su atlepusiom ausim, didele kumpa nosim, ir ji vos ne iki finalo dasikapste rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 17:36)
Ir iš vis man negražu nepasidažiusios moterys smile.gif Neskanu. Ne pacukės, kurias jaunystė puošia, bet moterys, tarkim virš 30 ir vaikšto baltom blakstienom, nepešiotais antakiais ir blizgančia kakta. Fe, neskanu. Man tokios primena piktas troleibuso vairuotojas.

lotuliukas.gif aš tokia. tiesa, ir galva porą dienų neplauta ir tik ketvirtadienį plausiu, po op negaliu. Tai manęs jau nei viena nefotkintumėt. Nurašyta, taip sakant lotuliukas.gif vat kame esmė, kodėl aš fotografo tinkamo šeimos fotosesijai nerandu.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 17:36)
Mane neliūdintų toks pasakymas, o būtų spjūvis į veidą. Nebefotkinčiau tokios. schmoll.gif

Asmeniškai, jei moteris ateina į fs nepasidažiusi, tai yra nepagarba fotografui. Jei dar kokia neplauta galva, nu tai iš vis... Mano giliu įsitikinimu, moteris turi pasiruošti fotosesijai. Jei yra atatinkamas požiūris modelio, bus ir rezultatas neblogas. Modelis taip pat turi pasistengti dėl nuotraukų, nes fotografai ne stebukladariai. Jie tik viso labo užfiksuoja tai, koks tu esi tuo metu. Ir iš vis man negražu nepasidažiusios moterys smile.gif Neskanu. Ne pacukės, kurias jaunystė puošia, bet moterys, tarkim virš 30 ir vaikšto baltom blakstienom, nepešiotais antakiais ir blizgančia kakta. Fe, neskanu. Man tokios primena piktas troleibuso vairuotojas.

na fotkinau, bet ir papudravau doh.gif
jetau, o po tavo žodžių, aš jau bijau dėti savo auto be makiažo, kuris guli archyvuose ir laukia kol bus sutvarkytas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 02, 17:30)
padiskutuoti dėl makiažo ir rūbų... kaip jūs tariatės? kaip tarkim makiažas? ar kas nors darote pačios? na Vanilla man rodos daro, o dar kas nors? Aš labai norėčiau pafotografuoti Fashio madą, kur merginos jau "paruoštos" fotografavimui...sorry, kad išsiplėčiau...

As tariantis visa laika paklausiu ar pati darysies makiaza, ar moki, ar man padaryt? Tad iki siol visus modeliukus daziau pati. smile.gif
Atsakyti