Kad įlindau jau į savo žolių foto, tai atnešu parodyt (nors labai man užstrigęs pasakymas, kad gėlės/žolės retai kada sudomina foto, bet aš iki tol galvodavau, kad labai gražu )
Kaip fainai, per FB eina nuoroda su knygele, nors mano indėlio ten beveik nulis, bet vis vien džiaugtis pradėjau
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 02, 15:08)
reik vartot daug mazybiniu zodziu
as tai turiu vidu, bet ten be dvasios ir labai daug purvu
as tai turiu vidu, bet ten be dvasios ir labai daug purvu
oi, tai jei pagal šitą kriterijų, tai man be šansų
reik jamt gilų arklą ir art transcendentinę vagą. tokia mane pajamė išvada paskaičiaus vikipediją.
QUOTE(chimera @ 2011 08 02, 15:57)
Sveikos,
Kalbat apie pievas ir gamyklas, tai užnorau pasisakyt, nors aš kaimietė, tai ne dyvas, kad tokių žinau
Pvz tokia pieva būna apie savaitę netoli Svėdasų miestelio, jei kas turin ten kaimus, ar važiuojat link Rokiškio ruoškitės, kitiems metams
O vaiduokliška, buvusi plytų gamykla irgi ten netoli, šalia mano kaimo, kilus ir man idėja ten FS surengt, bet aš kažkaip dar nesubrendau, gal nesugrius dar ji
Kalbat apie pievas ir gamyklas, tai užnorau pasisakyt, nors aš kaimietė, tai ne dyvas, kad tokių žinau
Pvz tokia pieva būna apie savaitę netoli Svėdasų miestelio, jei kas turin ten kaimus, ar važiuojat link Rokiškio ruoškitės, kitiems metams
O vaiduokliška, buvusi plytų gamykla irgi ten netoli, šalia mano kaimo, kilus ir man idėja ten FS surengt, bet aš kažkaip dar nesubrendau, gal nesugrius dar ji
jau matau kitąmet merginas po šiuos laukus lakstančias su fotoaparatais ir be.
Kokios diskusijos apie dvasingas, padvasintas ir t.t.... Šiaip, Sayonara vat iš seniau kūdroje, tad tikrai pamena kokią fotosesiją suorganizavo VV. Paprasta mergina vis klausinėjo ir rašinėjo, kad bepigu tau, kai visi modeliai nuostabūs, gražios foto automatiškai gaunasi, o ką daryti, kai esi nefotogeniškas savęs nemyli ir t.t.... Tai šnekėjo tol, kol VV jos fotosesiją padarė. Ir iš paprastos mergelės gražuolę parodė. Tad manau VV turi n talentų, moka panaudoti tai, ką moka. Ir jai manau tikrai nesukeltų nesklandumų nufotografuoti netgi storuliukę, kaip kažkas minėjo riebaluotais plaukais.
Nepatingėjau foto paieškoti
šioje yra aprašymas, kaip Kriste išprovokavo VV
o čia dar viena foto
o čia Kristes auto
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 02, 16:08)
reik vartot daug mazybiniu zodziu
Ačiū Yvete už nuorodas, aš be žado.
QUOTE(Yvette @ 2011 08 02, 15:17)
Kokios diskusijos apie dvasingas, padvasintas ir t.t.... Šiaip, Sayonara vat iš seniau kūdroje, tad tikrai pamena kokią fotosesiją suorganizavo VV. Paprasta mergina vis klausinėjo ir rašinėjo, kad bepigu tau, kai visi modeliai nuostabūs, gražios foto automatiškai gaunasi, o ką daryti, kai esi nefotogeniškas savęs nemyli ir t.t.... Tai šnekėjo tol, kol VV jos fotosesiją padarė. Ir iš paprastos mergelės gražuolę parodė. Tad manau VV turi n talentų, moka panaudoti tai, ką moka. Ir jai manau tikrai nesukeltų nesklandumų nufotografuoti netgi storuliukę, kaip kažkas minėjo riebaluotais plaukais.
o čia dar viena foto
o čia Kristes auto
Papildyta:
o čia dar viena foto
o čia Kristes auto
Papildyta:
bet matai, profesionalus makiažas vis tik sudalyvavo tame.. o tai LABAI daug duoda..
o va jeigu mane paimtų taip, kaip aš vakare namo grįžtu, ir pafotkintų VV be makiažo, kažin, kas jai gautųsi..
aš tikrai neginčiju VV talentų ir jos sugebėjimo gerai dirbti savo darbą, tik siūlau nemistifikuoti rezultato, kurį jin išgauna tikrai ne tik savo talento, bet ir didelių pastangų, tam tikrų susiklosčiusių aplinkybių, o ne energetikos pagalba. ji sugebėjo išnaudoti jai duodamas galimybes. bet tai sugeba padaryti tikrai ne kiekvienas. ir tikrai ne kiekvieną žmogų galima padaryti gražuoliu jaukios foto - kas kita. man jos tikrai mielesnės, negu gražuolių foto.
beje, kalbant apie mane pačią, kol kas yra tik du žmonės, kurie mane nufotografavo ne užfiksavo, o nufotografavo.
Jo, jau buvau mačiusi šią diskusiją ir foto.. VV nebūtų tiek pasiekusi, jei mokėtų turbūt tik fotografuoti... Pripažinkim, kad moteriai padarytas tobulas makijažas yra visa ko pagrindas. Ką jau kalbėti apie visą komandą kirpėjų, stilistų, visažistų ir t.t. Žinoma, visų svarbiausia VV su savo idėjomis. Vistiek pirma turi gimti idėja, ir kiek suprantu, jos gimsta jai, tiek kad su pagalba ir geru kolektyvu viskas įgyvendinama gražiau, greičiau, kokybiškiau...
Pritariu Say netikiu 100 proc. talentu Be abejo, jis būtinas, be jo neįmanoma, bet be darbo nieko su talentu nepasieksi. Nors nuolat man visi sako, kad oi yra jau toookiųų žmonių. Bet kažkaip skaitydama autobiografijas neaptikau tokių.
Say, gal galėtuk plačiau apie "nufotografavo". Smalsu
Say, gal galėtuk plačiau apie "nufotografavo". Smalsu
QUOTE(sayonara @ 2011 08 02, 15:23)
o va jeigu mane paimtų taip, kaip aš vakare namo grįžtu, ir pafotkintų VV be makiažo, kažin, kas jai gautųsi..
Aš manau, kad visos tos VV princesės atrodo ne ką geriau už Tave vakare grįžusios namo, stojančios prie plytos ir be glamūrinio makijažo. Kaip ten sakoma, princesės nebezda, jos tik tyliai pagadina orą
QUOTE(Yvette @ 2011 08 02, 16:17)
Kokios diskusijos apie dvasingas, padvasintas ir t.t.... šioje yra aprašymas, kaip Kriste išprovokavo VV
o čia dar viena foto
o čia Kristes auto
Kokios diskusijos apie dvasingas, padvasintas ir t.t.... šioje yra aprašymas, kaip Kriste išprovokavo VV
o čia dar viena foto
o čia Kristes auto
Šitoji mergina tikrai nėra baisuoklė, kuri staiga VV nuotraukose tapo gražuole...būn baisesnių (ups....juk negražių moterų nebūna ) sakyčiau netgi visai fotogeniška mergina + make up + gera technika....nu ir žinoma gera akis....
Tikrai taip, ši mergina yra graži