Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis !

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 14:43)
Aš energetika tikiu. Bet dar labiau už ją tikiu pinigų galia smile.gif Ir visiškai pritariu, kad turtingi yra gražūs, liekni, tobulais antakiais ar manikiūrais.. Lygiai taip, kaip turtingi nedažnai būna ir dvasingi (jie kažkur tą dvasingumą pameta pakeliui į babkes), lygiai taip vidutinė ir žemesnė klasė yra tiesiog jaukesni ir nepasikėlę smile.gif Kolkas pas mane turtingi neina smile.gif Užtai mano foto kuklios bet jaukios smile.gif
Jo girdėjau ir aš apie tai.. Tai nepasivarginau užklaust.. Sakau, o jei ateitų stora, riebaluota galva, prašytų nufotkint su plastmasine karūna ir tortine vestuvių foto, bet turėtų daug pinigų, ką darytum? biggrin.gif Sakė, pas ją tokios neateina.. Ir papasakojo tada pasaką apie energetiką  biggrin.gif

aš tai, matai, energetikom netikiu, tai esu pats netinkamiausias žmogus šiai diskusijai biggrin.gif

tas dvasingumas tai irgi.. *****, tuoj įsivelsiu į pezalus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 02, 14:45)
aš tai, matai, energetikom netikiu, tai esu pats netinkamiausias žmogus šiai diskusijai biggrin.gif

Davai:)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 02, 14:49)

Oi ne, tik netai... Žiauriai mėgstu pezalus, bet baisiai neturiu laiko. Davai tą temą patampysim žiemą kai bus tamsu ir neturėsim ką fotkint? Dyl?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 02, 15:45)

dvasingi isvis nesifotkina, nes jiems tai nerupi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 14:50)
Oi ne, tik netai... Žiauriai mėgstu pezalus, bet baisiai neturiu laiko. Davai tą temą patampysim žiemą kai bus tamsu ir neturėsim ką fotkint? Dyl?

Aaa, nu dyl.Matai, as atidaviau savo krikstynas ir ramia galva sedziu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 02, 14:49)

geriau nereikia. nes man su dvasingumo aptarimu būna problemų paskui. mano šiknutė per stipriai prisiurbta prie žemės smile.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 14:50)

jo, geriau pasitaupyti ateičiai biggrin.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 02, 14:51)

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 02, 14:51)

aš esu dvasinga smile.gif Ir fotkinu ir fotkinuos.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 14:53)
aš esu dvasinga smile.gif Ir fotkinu ir fotkinuos.

a kokie yr dvasingo požymiai? biggrin.gif

man tai rodos aš nedvasinga. aš padvasyta nebent..biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kalbat apie pievas ir gamyklas, tai užnorau pasisakyt, nors aš kaimietė, tai ne dyvas, kad tokių žinau biggrin.gif
Pvz tokia pieva būna apie savaitę netoli Svėdasų miestelio, jei kas turin ten kaimus, ar važiuojat link Rokiškio ruoškitės, kitiems metams biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Čia gaisrenos 4u.gif

O vaiduokliška, buvusi plytų gamykla irgi ten netoli, šalia mano kaimo, kilus ir man idėja ten FS surengt, bet aš kažkaip dar nesubrendau, gal nesugrius dar ji biggrin.gif
Atsakyti
Labas,
chimera kokia pievaaaa, ojezau kaip grazuuu. Gaila kad labai toli.
Beje jei jau prakalbot apie visokias vietas, tai jei busit mano gale (kretingos raj. ), tai netoli Lazdininku kaimelio link ezero vaziuojant yra apleistos fermos (ar kazkas tokio, griuvesiai zodziu ten dideli visokie), bei Darbenuos kulturos namai dideli, viskas isdauzyta, apgriuve, i vidu galima eit, daug laiptu ir viso kito, sargo nera biggrin.gif Vat pievos grazios nezinau nemaciau niekur, rugiageles tik palei rugius krastuos daug kur buvo. smile.gif
Kvailas klausimas bet kam reikalingi tie actionai? ka jie duoda? ir su kuom darot tuos filmukus? ps?
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 01, 14:47)

Labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 02, 15:55)
a kokie yr dvasingo požymiai? biggrin.gif

reik vartot daug mazybiniu zodziu biggrin.gif

as tai turiu vidu, bet ten be dvasios ir labai daug purvu biggrin.gif
Atsakyti