QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 14:43)
Aš energetika tikiu. Bet dar labiau už ją tikiu pinigų galia Ir visiškai pritariu, kad turtingi yra gražūs, liekni, tobulais antakiais ar manikiūrais.. Lygiai taip, kaip turtingi nedažnai būna ir dvasingi (jie kažkur tą dvasingumą pameta pakeliui į babkes), lygiai taip vidutinė ir žemesnė klasė yra tiesiog jaukesni ir nepasikėlę Kolkas pas mane turtingi neina Užtai mano foto kuklios bet jaukios
Jo girdėjau ir aš apie tai.. Tai nepasivarginau užklaust.. Sakau, o jei ateitų stora, riebaluota galva, prašytų nufotkint su plastmasine karūna ir tortine vestuvių foto, bet turėtų daug pinigų, ką darytum? Sakė, pas ją tokios neateina.. Ir papasakojo tada pasaką apie energetiką
Jo girdėjau ir aš apie tai.. Tai nepasivarginau užklaust.. Sakau, o jei ateitų stora, riebaluota galva, prašytų nufotkint su plastmasine karūna ir tortine vestuvių foto, bet turėtų daug pinigų, ką darytum? Sakė, pas ją tokios neateina.. Ir papasakojo tada pasaką apie energetiką
aš tai, matai, energetikom netikiu, tai esu pats netinkamiausias žmogus šiai diskusijai
tas dvasingumas tai irgi.. *****, tuoj įsivelsiu į pezalus