Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis !

QUOTE(sayonara @ 2011 08 02, 15:30)
aš nesutinku su VV pasakymu apie energetikas ir pritraukimus, ale nesiplėsiu šia tema smile.gif

smile.gif

na, VV kiek zinau ir pati renkasi zmones ir ne visus fotkina smile.gif

kita mintis, jei zmones gali sumoket didelius pingus uz foto, vadinasi, jie turtingi. o tarp tokiu daugiau graziu yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 02, 14:24)

O dėl vietų fotografavimui, Laukine, nu nesitiki, kad kažkam gaila. Gal tik garsiau šuktelti reikia. Nu aš kai ne Lt tai negaliu padėti, bet jei ten būčiau nu tikrai nebūtų gaila  smile.gif

Man dabar labai reikia pievos pakaunei.Kiek klausiau-niekas neisduoda.Netikiu, kad niekas nezino, kur yra grazi pieva.Bet niekas nesako:)O paciai vazinet kol kas neturiu galimybes-tai sergam, tai va masina sugedo.

QUOTE(Alexso @ 2011 08 02, 14:26)

Pas mane laptopas, tai jis kaip ir sviesiau turetu rodyt-veidas ne per sviesus, spalvos malonios.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 14:32)
Aš noriu rast gamyklą su stoglangiai ir kur nebūtų pikto sargo. Ar kas žinot tokią? smile.gif

Žinau rolleyes.gif Jei apsimesi mano vyro žmona, praves ir be leidimo biggrin.gif Buvau ten, alia tik tekstūrų prisigaudžiau, nes aplink kranai, nieko įdomaus. Nebent auto darytis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 02, 15:35)
Man dabar labai reikia pievos pakaunei.Kiek klausiau-niekas neisduoda.Netikiu, kad niekas nezino, kur yra grazi pieva.Bet niekas nesako:)O paciai vazinet kol kas neturiu galimybes-tai sergam, tai va masina sugedo.

na as tai nepatarineju, nes bijau imt ir bloga kazka patart biggrin.gif kas vienam grazi pieva, kitam gali buti baisi.. ir siaip bent man paciai patinka viska paciai susirast:)
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 02, 14:35)
smile.gif

kita mintis, jei zmones gali sumoket didelius pingus uz foto, vadinasi, jie turtingi. o tarp tokiu daugiau graziu yra biggrin.gif

pritariu šiam reikalui....
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2011 08 02, 14:26)
O dabar jūs man pasakykit, kaip jūs matot šią foto -

O man labai patinka, nekreipk tu į ją dėmesio biggrin.gif Ir su šviesumu ir pan. niekas neužstrigo. Gal tik melsvos truputį daugiau, bet ir tai, net nežinau, savo susižiūrėti nesugebu.

O dėl užsirašymo, čia tai geras dalykas. reiktų pabandyti, nes kartais oi kaip liūdna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 02 rugpjūčio 2011 - 14:39
smile.gif

exactly - išskirtinių modelių atranka (juos, žinoma, lengviau fotkinti), profesionalus makiažas, stilistas smile.gif energetikos, panašumai, mistika čia ne prie ko. be abejo, negalima atmesti asmens gebėjimų, bet nereikia mistifikuoti to gražaus rezultato.

nes jei ši teorija būtų tikra, VV modeliai būtų kitokie.

Viktorija tiesiog yra darbšti, talentinga, panaudojusi tam tikras jos gyvenimo aplinkybes savo fotografinei karjerai, kruopščiai atrenkanti modelius ir kuriuos iš jų rodyti viešai, ir jai gerai sekasi.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 02, 14:37)
na as tai nepatarineju, nes bijau imt ir bloga kazka patart biggrin.gif kas vienam grazi pieva, kitam gali buti baisi.. ir siaip bent man paciai patinka viska paciai susirast:)

Man paciai irgi patinka, bet va nesigauna:)O grazi pieva-kur auksta zole ir daug geliu-rugiageles, ramunes, aguonos ir bet kas, kas grazu:)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 02, 15:39)
Man paciai irgi patinka, bet va nesigauna:)O grazi pieva-kur auksta zole ir daug geliu-rugiageles, ramunes, aguonos ir bet kas, kas grazu:)

nu bet pieva tu supranti, kad viena diena grazi, kita diena sienas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 02, 14:30)
aš nesutinku su VV pasakymu apie energetikas ir pritraukimus, ale nesiplėsiu šia tema smile.gif

Aš energetika tikiu. Bet dar labiau už ją tikiu pinigų galia smile.gif Ir visiškai pritariu, kad turtingi yra gražūs, liekni, tobulais antakiais ar manikiūrais.. Lygiai taip, kaip turtingi nedažnai būna ir dvasingi (jie kažkur tą dvasingumą pameta pakeliui į babkes), lygiai taip vidutinė ir žemesnė klasė yra tiesiog jaukesni ir nepasikėlę smile.gif Kolkas pas mane turtingi neina smile.gif Užtai mano foto kuklios bet jaukios smile.gif

smile.gif

Jo girdėjau ir aš apie tai.. Tai nepasivarginau užklaust.. Sakau, o jei ateitų stora, riebaluota galva, prašytų nufotkint su plastmasine karūna ir tortine vestuvių foto, bet turėtų daug pinigų, ką darytum? biggrin.gif Sakė, pas ją tokios neateina.. Ir papasakojo tada pasaką apie energetiką biggrin.gif

QUOTE(rG @ 2011 08 02, 14:36)
Žinau  rolleyes.gif  Jei apsimesi mano vyro žmona, praves ir be leidimo  biggrin.gif  Buvau ten, alia tik tekstūrų prisigaudžiau, nes aplink kranai, nieko įdomaus. Nebent auto darytis  lotuliukas.gif

Blin, apsimesiu ir Tadu blinda, rimtai žinai? Lauk AŽ vakare.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 02, 15:38)
Viktorija tiesiog yra darbšti, talentinga, panaudojusi tam tikras jos gyvenimo aplinkybes savo fotografinei karjerai, kruopščiai atrenkanti modelius ir kuriuos iš jų rodyti viešai, ir jai gerai sekasi.

as tai va jos visiskai nepazistu, bet kiek susidurus, tai matosi, kad ji nerealiai skrupulinga ir nedaro bile ko. bile ko ir nefotkina. ir labai tikslingai eina. bet kokiu foto nededa i interneta, bet kokiu laiku nefotkina.. viskas tikslinga. aisku, talentas tai superinis
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 02, 14:41)
nu bet pieva tu supranti, kad viena diena grazi, kita diena sienas biggrin.gif

Ir isvis tuoj ruduo biggrin.gif
Atsakyti