Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis !

QUOTE(rG @ 2011 08 02, 11:13)
Muggy, sveikinu su fs, nuo paskutinio portreto kaip diena nuo nakties skiriasi smile.gif  vėliau daugiau pakomentuosiu  4u.gif

Dekui dekui 4u.gif Lauksiu komentaru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 02, 15:04)
na sakau, galima butu pakaulyti kokia nuolaida, gi labdaringi tikslai ax.gif gal nekainuotu simtais g.gif velgi, galima butu formata mazinti, kaip Loretoidas buvo atsivezes i susitikima parodyti tokiu knygeliu, ten tokios mazytes mini, bet labai dailiai atrode ax.gif

merginos, jūs skaitykit mano postus. Teršiam temą jau su tais paaiškinimais apie knygą, jei dar kokios info reiks, klauskit flickr temoje.
Labdaringi tikslai baigėsi ten, kai pamačiau atspaustą rezultatą ir vyras atvedė į protą. Dabar ši knyga atspausta tik mums, jūs ją užsakinėsite už tokią kainą, kiek kainuoja spausdinimas. Nei mažiau nei daugiau, tad labdarai nieko neliks.
Akashai jau anksčiau gimė ši mintis spausdinti Lt ir jau buvo pasidomėta, deja reiktų minimaliai kažkiek ten užsakinėti, kiek mums tikrai nereikia ir nežinotume kur dėti. Kaina būtų didesnė nei dabar su siuntimu. Tad paliekam pradinę idėją, nekreipiam dėmesio į įvadą žurnale, o tiesiog kas nori atsispaudžia ir pasidžiaugia, kad turi kažką bendro su SM fotografėm.
Mano pirmas blynas prisvilo smile.gif bet kol žmogus nepabandai, nežinai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 rugpjūčio 2011 - 14:16
nu aisku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 02 rugpjūčio 2011 - 14:21
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 12:08)

Dariausi makijažą pas VV, klausiau jos, kodėl jos modeliai tokie visi tobuli.. Kodėl nėra kokių pižonų, storų ir riebaluotom galvom? Kodėl jos visos moterys tarsi nimfos. Ji man atsakė: kiekvienas prie savęs pritraukiame tokius žmones, kurie atitinka mus. Savo energetika, išvaizda, požiūriu.

Žinau, kad galiu geriau, bet labai suknisa atsakomybė. Pradedu nervuotis, skubėt.. Labai svarbu fotografuojant nepamiršt mąstyti, o aš dažnai, pastebiu, kad bijodama kažką pražiopsot ar kad kas gali nesigaut, imu fotografuot dėl fotografavimo, po to, jei ką, tipo atsirinksiu. Tas nėra gerai. Čia mažo profesionalumo požymis. Labai svarbu galvoti kaip tas daromas kadras atrodys galutiniame rezultate.

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 13:21)
Ako man čia gailėt? Gerų actionų pilnas internetas, tik pinigų turėk.. Nepigus reikalas jie.. O pasidalint, tai nu ...šitie, kur krikštynoms naudojau 500$ packas...  rolleyes.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 13:49)
Na, nemokamų gerų aš nelabai esu radusi... čia kalbu apie tuos kur turi visi pradedantieji..
Matyt dėl to niekas ir neišsiduoda kokius kas naudoja, beigi nesidalina. Čia tas pats kas su gera vieta.. Pradžioj nesupratau, kodėl visi užraukę šiknas tyli.. Dabar pradedu suprast smile.gif Nepasako net kur pvz aguonų ar rugiagėlių lauką rast  doh.gif aj, nieko, atrasiu viską pati, aš gi jauna dar  biggrin.gif

Pasirasau po kievienu zodziu.Tiesa ir dar kart tiesa.

Kristuk, geros nuotraukos filmuke:)
Atsakyti
arba dar būna, kad nežinai kaip paaiškint ką darei biggrin.gif kaip manęs kažkas klausė kaip spalvos padarytos, nu aš ten tiek daug visko dariau, visko daug reguliavau, kroviau kroviau visko be jokios tvarkos, kol gavosi taip kaip norėjau.. bet pvz antrą kartą tos pačios foto taip pat nepadaryčiau niekaip, tai kaip aš galiu žmogui paaiškint kaip aš dariau biggrin.gif nzn, aš labai daug eksperimentuoju su
PS, kiekvieną foto skirtingais būdais tvarkau, tai niekaip žmogui nepaaiškinčiau kaip padaryta..
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 08 02, 12:31)
blink.gif  blink.gif  blink.gif joa....
rG, "Kartos" idomi  ax.gif kiek erdves galetu buti daugiau smile.gif

Kol pavijau neliko laiko ir taip su pertraukom prisedu tongue.gif
UK merginom knygute nupirkta  4u.gif  thumbup.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 02, 15:21)
arba dar būna, kad nežinai kaip paaiškint ką darei  biggrin.gif  kaip manęs kažkas klausė kaip spalvos padarytos, nu aš ten tiek daug visko dariau, visko daug reguliavau, kroviau kroviau visko be jokios tvarkos, kol gavosi taip kaip norėjau.. bet pvz antrą kartą tos pačios foto taip pat nepadaryčiau niekaip, tai kaip aš galiu žmogui paaiškint kaip aš dariau biggrin.gif nzn, aš labai daug eksperimentuoju su
PS, kiekvieną foto skirtingais būdais tvarkau, tai niekaip žmogui nepaaiškinčiau kaip padaryta..

aš lygiai taip pat. nemoku dviejų foto taip pat sutvarkyti, o ir stumdau, keičiu tol, kol patinka. Bet paskui nebeprisimenu ką vienoj ar kitoj foto dariau. Tad tikrai sunku būtų paaiškinti.

O dėl vietų fotografavimui, Laukine, nu nesitiki, kad kažkam gaila. Gal tik garsiau šuktelti reikia. Nu aš kai ne Lt tai negaliu padėti, bet jei ten būčiau nu tikrai nebūtų gaila smile.gif
Atsakyti
Nugi parsinešiau keliatą fotkių iš pro centro, nekoreguotų. smile.gif Ogi viskas o.k. su mano kalibruotu monitorium thumbup.gif Pasirodo, dar labai svarbu kaip apšviestas monitorius ir nuotraukos. Pas mane pvz. monitorius stovi tamsesnėje vietoje. Tai kai lyginau foto su monitoriaus vaizdu, tai foto man pasirodė tamsokos. Kai tas pačias nuotraukas pažiūrėjau prie lango, tai jos man tokios šviesios atrodė. Tai va.
O dabar jūs man pasakykit, kaip jūs matot šią foto - per šviesus veidas ar per tamsus, gal dar bendrai, kaip jums atrodo šviesumas - tamsumas - kontrastas ir pan.

user posted image
Atsakyti
Svajone, o kur įmetei actionus? smile.gif
Atsakyti
aš nesutinku su VV pasakymu apie energetikas ir pritraukimus, ale nesiplėsiu šia tema smile.gif

įsišokau į rugius prie bedugnės, sorry smile.gif

Yvette, gaila dėl knygos ir labdaros nesigavimo, bet gal dar ką bus galima ateityje sugalvoti? Knygelė kaip bendras merginų darbas vis tiek smagus rezultatas mums, tik gaila, kad vaikams nepadėjom.
Atsakyti
Dar personažų atnešu biggrin.gif Ir žaidimų, ir taisyklių laužymo biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 02 rugpjūčio 2011 - 14:33
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 02, 14:21)
arba dar būna, kad nežinai kaip paaiškint ką darei  biggrin.gif 

Žinai, jei darai vieną foto parodymui, tada ir aš makaluoju vsiką ir visaip ir gyvenime nepakartočiau.. Bet kai tvarkau visą fs, reik išlaikyt vientisumą, tada visus žingsnius tvarkingai ant popierėlio rašausi. Kiek darken procentų dėjau, kieke lighten up, kiek contrasto ir pan biggrin.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 08 02, 14:24)

O dėl vietų fotografavimui, Laukine, nu nesitiki, kad kažkam gaila. Gal tik garsiau šuktelti reikia. Nu aš kai ne Lt tai negaliu padėti, bet jei ten būčiau nu tikrai nebūtų gaila  smile.gif

taip, pasitaiko visko.. Va gotte apie Sudervės laukus pasisakė pati. Ale aš čia netoli gyvenu, pati mintinai žinau tas pievas smile.gif Aš noriu rast gamyklą su stoglangiai ir kur nebūtų pikto sargo. Ar kas žinot tokią? smile.gif

QUOTE(Alexso @ 2011 08 02, 14:26)

O dabar jūs man pasakykit, kaip jūs matot šią foto

Oooo, daba aš Tau pasakysiu. Man nepatinka. Ir net labai. Kodėl Tu iš savo jaunatviško pilno gyvybės, spalvų, šūkavimų ir duzgesio vaiko padarai kenčiantį nesuprask tiesiogiai, bet šunytį? Tarsi išvarytą iš namų? Man siaubingai nepatinka. Vaikai tokie nebūna. Jei jie liūdi, jų liūdesys yra netoks. Jų veidukai nebūna natūraliai tokie. Matau čia suvaidintą emociją, visiškai nederančia gražaus vaiko amžiui. O foto kokybiška, spalvos man patinka. Šviesus veidukas irgi. Nu bet emocija, jokiu būdu. Sėsk, du.

(tikiuosi, supratai mane ir nesupyksi?).
Atsakyti