QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 02, 14:21)
arba dar būna, kad nežinai kaip paaiškint ką darei
Žinai, jei darai vieną foto parodymui, tada ir aš makaluoju vsiką ir visaip ir gyvenime nepakartočiau.. Bet kai tvarkau visą fs, reik išlaikyt vientisumą, tada visus žingsnius tvarkingai ant popierėlio rašausi. Kiek darken procentų dėjau, kieke lighten up, kiek contrasto ir pan
QUOTE(Yvette @ 2011 08 02, 14:24)
O dėl vietų fotografavimui, Laukine, nu nesitiki, kad kažkam gaila. Gal tik garsiau šuktelti reikia. Nu aš kai ne Lt tai negaliu padėti, bet jei ten būčiau nu tikrai nebūtų gaila
taip, pasitaiko visko.. Va gotte apie Sudervės laukus pasisakė pati. Ale aš čia netoli gyvenu, pati mintinai žinau tas pievas
Aš noriu rast gamyklą su stoglangiai ir kur nebūtų pikto sargo. Ar kas žinot tokią?
QUOTE(Alexso @ 2011 08 02, 14:26)
O dabar jūs man pasakykit, kaip jūs matot šią foto
Oooo, daba aš Tau pasakysiu. Man nepatinka. Ir net labai. Kodėl Tu iš savo jaunatviško pilno gyvybės, spalvų, šūkavimų ir duzgesio vaiko padarai kenčiantį nesuprask tiesiogiai, bet šunytį? Tarsi išvarytą iš namų? Man siaubingai nepatinka. Vaikai tokie nebūna. Jei jie liūdi, jų liūdesys yra netoks. Jų veidukai nebūna natūraliai tokie. Matau čia suvaidintą emociją, visiškai nederančia gražaus vaiko amžiui. O foto kokybiška, spalvos man patinka. Šviesus veidukas irgi. Nu bet emocija, jokiu būdu. Sėsk, du.
(tikiuosi, supratai mane ir nesupyksi?).