Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis !

QUOTE(Zirzė @ 2011 08 02, 12:22)
ane? bigsmile.gif

o dabar kaip? sitokia foto i albuma idejes fotografas atidave jauniesiems blink.gif

blink.gif blink.gif blink.gif joa....

rG, "Kartos" idomi ax.gif kiek erdves galetu buti daugiau smile.gif

Kol pavijau neliko laiko ir taip su pertraukom prisedu tongue.gif
UK merginom knygute nupirkta 4u.gif thumbup.gif

Filmukus paziuresiu veliau ax.gif
rG, man pries metus ar du nepatiko toks formatas, dabar pakeiciau nuomone, patinka tongue.gif

Tuo paciu norejau paklausti is kur dainas gaunat filmukam, nes gi reikia faila ideti. Perkat? ar is kokiu torentu blush2.gif

Del actionu- jei gerai pamenu pazengusios pries kazkiek laiko pirko kartu actionus susimetusios ir pasidalino ax.gif kitos taip dalinosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 02, 14:25)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  eik tu švilpt

QUOTE(kristukass @ 2011 08 02, 14:26)

Kas ten do linijos raudonos? Kaip flamasteriu ispaisyta.  blink.gif

ne,ta raudona linija as uzbraugiau,kad matytumet, kad ties ta vieta kazkas buvo nukirpta,ar bandyta pratesti,na neisivaizduoju, ir palikta taip belekaip doh.gif mano flircke geriau matosi stai cia
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 02, 14:30)
nu jei ji pirko, tai kodėl kažkam už dyką turėtų duoti?

taigi juokauju wink.gif

QUOTE(Tiga @ 2011 08 02, 14:31)
Nu čia tai nerealiai! kas per fotografas?smile.gif

nezinau is kur ji ispese,esme tokia,kad jaunieji is karto po vestuviu isvaziavo uzsienin,ir aiskintis nebera kam jau, bet as tai taip nepalikciau schmoll.gif
Atsakyti
Zirze, negaila, galiu pasakyti savo sąskaitą, permesk man 500 dol. ir atsiunčiu, oki?
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 02, 14:22)
ane? bigsmile.gif

o dabar kaip? sitokia foto i albuma idejes fotografas atidave jauniesiems blink.gif

negražu juoktis, nes matyt kai ėmė, žiūrėjo ką užsakinėjo, bet vistiek prajuokino tas sulipdymas lotuliukas.gif galvon nešautų tokių dalykų daryti
Atsakyti
jei kam reikia actionų, aš galėsiu veliau duot atsisiūsti visą paketą, ten ir j/b ir spalvoti actionai photoshopui smile.gif tik reikės mokėt susiinstaliuot, ten read me failas atrodo bus, ir pasiskaitysit kaip tą padaryt..
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 14:33)
Zirze, negaila, galiu pasakyti savo sąskaitą, permesk man 500 dol. ir atsiunčiu, oki?

asgi juokauju,tokiu pinigu as neturiu lotuliukas.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 08 02, 14:35)
negražu juoktis, nes matyt kai ėmė, žiūrėjo ką užsakinėjo, bet vistiek prajuokino tas sulipdymas  lotuliukas.gif  galvon nešautų tokių dalykų daryti

ta fotografa ispese jaunojo teveliai, jie taip ant staigiuju per pazystamus kazkaip, visi jie gyvena nebe lietuvoj, tai gryze buvo savaitei laiko sutvarkyt vestuviniu reikalau, - tai ir sutvarke doh.gif jaunieji taigi da rvaikai, jiems po 22m, visas vestuves organizavo tevai,tai vat taip ir gavos.... sake anksciau jo nuotraukos buvo zymiai geresnes.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 02, 14:36)
jei kam reikia actionų, aš galėsiu veliau duot atsisiūsti visą paketą, ten ir j/b ir spalvoti actionai photoshopui smile.gif  tik reikės mokėt susiinstaliuot, ten read me failas atrodo bus, ir pasiskaitysit kaip tą padaryt..

kokia dosni smile.gif

kažkada norėjau pirkti actionus, bet neapsisprendžiau kokių norėčiau. tai taip ir likau be jų smile.gif

Merginos, nepykit, kad vėl apie knygą, bet ne visos temą flickr skaitot. Rico užsakinėjo ir pasirodo kiekvienai knygai siuntimą priskaičiuoja, gaunasi nemaža suma. Pergalvokit kiek užsakinėsit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 rugpjūčio 2011 - 13:41
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 02, 14:36)
jei kam reikia actionų, aš galėsiu veliau duot atsisiūsti visą paketą, ten ir j/b ir spalvoti actionai photoshopui smile.gif  tik reikės mokėt susiinstaliuot, ten read me failas atrodo bus, ir pasiskaitysit kaip tą padaryt..

Vajaaaaaazau as as noriu. notworthy.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 13:33)
Ačiū Laukine, už idėją. Bėda ta, kad aš neskiriu, kur geras, kur blogas actionas, ar jie neprasteni nei nemokami. Kalbu konkrečiau.
Aš turiu truputį dolerių http://graphicriver.net/ ir reikia juos prapilti, nes vyras du kart sumokėjo už vieną dalyką, bet neišeina susigrąžinti. Aišku, doleriu tai 30, ne 500 biggrin.gif bet gal ką nors nusipirkčiau, ar neprasidėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 02, 14:39)

Merginos, nepykit, kad vėl apie knygą, bet ne visos temą flickr skaitot. Rico užsakinėjo ir pasirodo kiekvienai knygai siuntimą priskaičiuoja, gaunasi nemaža suma. Pergalvokit kiek užsakinėsit.

vat taip idomu pasidare, jeigu nuejus i kokia spaustuve,pakaulijus nuolaida, kazin uz kokia suma padarytu cia knygele g.gif reiktu gal drauges paklausineti,ji dirbo "prie tu reikalu" kazkada
Atsakyti
štai čia įmečiau, galit atsisiūsti ir žaisti smile.gif

http://wtrns.fr/kY7ODqQMG2CSBH

perskaitykit fosi flailą, ten įrašytas serial'as yra, instaliuojant reikia jį įvesti..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 02, 13:36)

Man nieko nereikia susinstaliuoti g.gif Parsiusiunčiu kokį, automatiškai atsiranda PS kartą atidarius (nebūtina išskleisti).

ai siunčiuosi ir aš bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 02 rugpjūčio 2011 - 13:46