Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis !

QUOTE(kristukass @ 2011 08 02, 14:05)

na del nuotrauku tai as taves taip nepeikciau smile.gif bet filmuke jos labai letai keiciasi, noretusi greiciau smile.gif ypac pati pradzia,vienu momentu net paziurejau ar neuzstrigo smile.gif
Atsakyti
Muggy, sveikinu su fs, nuo paskutinio portreto kaip diena nuo nakties skiriasi smile.gif vėliau daugiau pakomentuosiu 4u.gif

Zirze, prajuokinai biggrin.gif

Kristuk,
ot paršė, aš jau buvau nusiteikus čia kažkaip gražiai guosti, bet kad nematau dėl ko doh.gif Aišku, kad yra prikibti, bet nematau tikslo, užaugsi, jei norėsi ir sieksi, o atkaklumo, kaip pastebėjau Tau netrūksta mirksiukas.gif
Na, tik gal nuotraukos atspalvis nelabai man limpa, bet čia, oi laiku, viskas laiku. Šaunuolė 4u.gif (tiesa, aš dėl pačio filmuko negaliu komentuoti, tingiu aš ilgiau nei minutės žiūrėti, atsiprašau, nors žinau, kad gal ir aš norėsiu, kad mano žiūrėtų lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 02 rugpjūčio 2011 - 13:21
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 02, 13:02)

p.s. pasidalink tais gerais actionais, jeigu negaila biggrin.gif  ax.gif

Ako man čia gailėt? Gerų actionų pilnas internetas, tik pinigų turėk.. Nepigus reikalas jie.. O pasidalint, tai nu ...šitie, kur krikštynoms naudojau 500$ packas... rolleyes.gif
Atsakyti
Gotte, didžiausi sveikinimai wub.gif lauksim prisistatymo ax.gif

oi oi, Frederica, ką gi šiandien užmačiau "Stiliuje" bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Muggy @ 2011 08 02, 12:57)
Pasirodysiu ir as. Dar kelios yra cia

man kiek erdvės gal norisi, šviesesnio veido ir su spalvom kažkas...ranka lyg žaliuoja, o šiaip visai neblogai smile.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 08 02, 14:02)
va, paprasiau jaunojo sesers,kad ant staigiuju atsiustu fotke,viena is normalesniu, stai ka gavau  doh.gif

doh.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 08 02, 14:05)
Apie kokybe isvis patyliu.  doh.gif

nu kam tu save taip tarkuoji? g.gif doh.gif nematau dėl ko pergyventi, nusiramink, pakvėpuok, viskas labai gerai mirksiukas.gif

QUOTE(rG @ 2011 08 02, 14:07)
Baisoka kitaip, pačios žinot biggrin.gif Alia kai pagalvoji, į galvą gi užtai nieks neduoda biggrin.gif

Kartos

smagi, faina biggrin.gif

Laukinės filmukas labai liuks, patiko thumbup.gif ir foto gražios ax.gif kaip jūs puikiai tvarkotės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 02, 14:13)

Zirze, prajuokinai  biggrin.gif

ane? bigsmile.gif

o dabar kaip? sitokia foto i albuma idejes fotografas atidave jauniesiems blink.gif

user posted image
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif eik tu švilpt
Atsakyti
O as Laukines filmuko nematau. sad.gif

Kas ten do linijos raudonos? Kaip flamasteriu ispaisyta. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 02 rugpjūčio 2011 - 13:27
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 14:21)
Ako man čia gailėt? Gerų actionų pilnas internetas, tik pinigų turėk.. Nepigus reikalas jie.. O pasidalint, tai nu ...šitie, kur krikštynoms naudojau 500$ packas...  rolleyes.gif

tai visgi gaila hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 08 02, 13:26)
O as Laukines filmuko nematau.  sad.gif

Kas ten do linijos raudonos? Kaip flamasteriu ispaisyta.  blink.gif

Ne, ten vieta perkelta, na įsižiūrėk
Atsakyti
nu sakes doh.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 02, 13:29)
tai visgi gaila hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

nu jei ji pirko, tai kodėl kažkam už dyką turėtų duoti?
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 02, 14:22)
ane? bigsmile.gif

o dabar kaip? sitokia foto i albuma idejes fotografas atidave jauniesiems blink.gif

Nu čia tai nerealiai! kas per fotografas?smile.gif
Atsakyti