Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis !

Laukine, gražiai susižiūrėjo filmukas. Labai fainą muzikinį foną parinkai.
Atsakyti
Aš čia ne į temą ax.gif o gal ir į temą...mačiau kažkas apie l-roomą klausė....gal kas vien tik juo naudojasi foto apdirbinėdami ir galėtų pasidalinti patirtim? Nes man db dvigubas darbas gaunasi...su tuo ir su ps doh.gif Nuuu ir aišku apie gerus actionus.....pasidalinkit a biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 02, 09:19)
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 11:02)

Muggy, žinok, labai stengsiuos, bet žinok, aš ne Laukinė biggrin.gif

Nu tikrai, ir kodel Tu ne Laukine? g.gif biggrin.gif

Laukine25, labai grazu smile.gif . Labai jau patiko vainikelis mergaitei ant galvos rolleyes.gif

Pasirodysiu ir as. Dar kelios yra cia http://www.flickr.co...57627213955365/. Jei kas nepatingetu pakomentuokit prasau, kad zinociau kaip nedaryti daugiau ax.gif .

user posted image
Atsakyti
Laukine25 negaliu atsistebėti tavimi, retai kada taip giriu, bet man tavo foto jos tokios šiltos, mielos jaukios, gal net labiausiai jaukios, ir netiesa kad ff, na taip lengvesnė galva nes žinai kad techniškai jis su viskuom susitvarkys, bet pats jausmas labai fainas sklinda iš nuotraukų, pats filmukas nerealus, o muzika wub.gif ...
Manęs laukia krikštynos šį savaitgali ir jei man bent 20% pavyktu kažka panašaus padaryti būčiau labai laiminga. Šaunuolė
Atsakyti
Blin, baikit girt.. smagu, kad taip visoms patiko.. Bet kažkaip net nepatogu dėl pagyrų..
Dariausi makijažą pas VV, klausiau jos, kodėl jos modeliai tokie visi tobuli.. Kodėl nėra kokių pižonų, storų ir riebaluotom galvom? Kodėl jos visos moterys tarsi nimfos. Ji man atsakė: kiekvienas prie savęs pritraukiame tokius žmones, kurie atitinka mus. Savo energetika, išvaizda, požiūriu. Manau tas jaukumas apie kurį kalbate yra tiesiog pritrauktas. Aš juk jo nesukuriu. Jis yra arba ne. Kolkas man matyt sekasi su modeliais. Nors vieną kartą buvo.. Oi buvo smile.gif Tokie gezai.. Su auksinėm cepūrom, tatuiruotėm, skustom galvom... Nu bet aj biggrin.gif

Žinau, kad galiu geriau, bet labai suknisa atsakomybė. Pradedu nervuotis, skubėt.. Labai svarbu fotografuojant nepamiršt mąstyti, o aš dažnai, pastebiu, kad bijodama kažką pražiopsot ar kad kas gali nesigaut, imu fotografuot dėl fotografavimo, po to, jei ką, tipo atsirinksiu. Tas nėra gerai. Čia mažo profesionalumo požymis. Labai svarbu galvoti kaip tas daromas kadras atrodys galutiniame rezultate.
Atsakyti
QUOTE(Muggy @ 2011 08 02, 13:57)

Truputi erzina rankos ir veido kontrastas blush2.gif va, flickr'e labai ketvirtoji patiko, emocija, spalvos, niu tiesiog wub.gif dar foto rugiu lauke thumbup.gif tamsi apranga cia labai tinka, galetu tik tolumoje esanciu krumu nesimatyti, gal butu galima kazka patvarkyti..bet cia tik mano, nesuprantancios, nuomone..neisizeisk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 02 rugpjūčio 2011 - 12:16
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 12:28)
gali eit. Pasakysiu kas taip daro: ff, 85mm ir geri actionai. Aš- tik maža dalelė, manau.

nori pasakyt tu viską su 85 puotkini? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2011 08 02, 12:13)
nori pasakyt tu viską su 85 puotkini?  g.gif

Lauke -taip. Bažnyčioj su 50mm.
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 08 02, 10:11)
QUOTE(Muggy @ 2011 08 02, 13:57)

Truputi erzina rankos ir veido kontrastas blush2.gif va, flickr'e labai ketvirtoji patiko, emocija, spalvos, niu tiesiog wub.gif dar foto rugiu lauke thumbup.gif tamsi apranga cia labai tinka, galetu tik tolumoje esanciu krumu nesimatyti, gal butu galima kazka patvarkyti..bet cia tik mano, nesuprantancios, nuomone..neisizeisk 4u.gif

Aciu uz nuomone 4u.gif . Ir isizeisti cia nera ko visiskai. Prisipazinsiu, kad nemoku as dar normaliai tvarkyti nuotrauku, tik basic taip pareguliavau ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2011 08 02, 11:42)

2. Uždėjau žalios daug  cool.gif :

na nedektos zalios,atrodo kaip plastikinis ziogas smile.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 12:28)

gali eit. Pasakysiu kas taip daro: ff, 85mm ir geri actionai. Aš- tik maža dalelė, manau.

na pasakysiu ir as sia tema smile.gif pries menesi buvau vestuvese, fotografas turejo jau labai mandra fotika, Canon 5d Mark II, moketa buvo 2500. bet zinokit kaip pamaciau nuotraukas, man nuosirdziai gaila pasidare jaunuju. Pozos ir kadrai senoviniai, veidai blizgantys, suknele isdeginta nuo blico, nors buvo sauleta diena, kartais uzejo niurus debeselis, bet tam blico tikrai nereikejo,turint toki fotika, nuotrauku apie 400,- bet vienoj jaunoji veida pasukus taip,kitoje kitaip, zodziu nebuvo i ka ziuret. Jokio apdirbimo,visus kadrus atidave zalius..... Tai va,dar karta pasakysiu,kad fotikas ne kiek nepades, net ir pats geriausias, jeigu fotografas nedirbs savo darbo, taip,lyg tai butu jo svajoniu darbas.

p.s. pasidalink tais gerais actionais, jeigu negaila biggrin.gif ax.gif
Papildyta:
va, paprasiau jaunojo sesers,kad ant staigiuju atsiustu fotke,viena is normalesniu, stai ka gavau doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 02, 00:55)
manau, kad sesei tikrai patiks, man patiko foto pievoje ir dar ten nežinau koks ten laukas, gal kukurūzų  ax.gif
prasideda  doh.gif o poto kai parodo kokius užslėptus šedevrus  lotuliukas.gif nu lauksiu aš vistiek kada pasirodysi  mirksiukas.gif  4u.gif

Pirmas iki juodumo prisviles blynas.

Apie kokybe isvis patyliu. doh.gif
Atsakyti

Baisoka kitaip, pačios žinot biggrin.gif Alia kai pagalvoji, į galvą gi užtai nieks neduoda biggrin.gif

Kartos

user posted image
Atsakyti